Dukan diyeti ile nişanlim gelene kadar 78den 60a inmek sartt

Ya bi ben bulamadim su kepegi ya sinir oldum sen nerde oturuyosunn bu arada ben bugun kahvaltida

2 yumurta sarili 1 yunurta beyazi yedim cok acim bugun nedense
Oglen 5 tane minnacik köfte ton baligi ve yulaf ezmeli yogurt yedim

Ya salca serbestmiydii

Ben ankarada oturuyorum. Migrostan aldım hatta kendim gitmedim eve sipariş verdim
Yaşadığın şehirde migros varsa internet sitesinden alıver hemen

Salça katkısızsa 1 yemek kaşığı kadar kullanılabiliyor canım

Ben kahvaltıda 2 yumurta haşladım ama yiyemedim cok az yedim hala da acıkmadım birazdan akşam yemeğimi hazırlicam.

ben acayip yemek delisiyim yani kimsenin tatmadığı tatları bile tatmaya çok meraklıyımdır ailede bana gurme derler o derece şimdide içim kıyılır gibi oldu daha doğrusu aklıma meyve yemek geliyo ben meyvesiz duramam ama aklıma geldikçe bişeyler yiyorum

Ben de cok iştahlıyımdır. Ama kalkıp bir seyler hazırlamaya üşendiğimden yemiyorum sanırım. Tembellik zor

Ben de cok iştahlıyımdır. Ama kalkıp bir seyler hazırlamaya üşendiğimden yemiyorum sanırım. Tembellik zor

ayyyy bende çok üşengecim ama yeme konusunda asla sabahtan beri 4 kalıp buz yedim ya sıcaktan
bu arada ankaranın neresi kaç yasındasın ben 22 yaşındayım

ayyyy bende çok üşengecim ama yeme konusunda asla sabahtan beri 4 kalıp buz yedim ya sıcaktan
bu arada ankaranın neresi kaç yasındasın ben 22 yaşındayım

Buz mu yedinnn Dondurma yiyemeyen dukancanın hali
26 yasındayım keçiörende oturuyorum sen nerede yasıyorsun?

Buz mu yedinnn Dondurma yiyemeyen dukancanın hali
26 yasındayım keçiörende oturuyorum sen nerede yasıyorsun?
aaa bizde ufuktepedeydik ama kazana taşındık babamın taini nedeniyle sonra babam emekli olunca kaldık

Ayy bende evlenene kadar ufuktepedeydim şimdi ataparktayım
elticiimde ataparkta oturuyor bende evlenince demete taşıncam evimiz demette tek tek sormayım ben tanıtayım kendimi

22 yaşındayım 5 yıllık aşkın sonunda nişanlandım nişanlım istanbulda asker bense çalışıyorum ama çok sıkıldım çalışmaktan 4 5 aya çıkcam

Ay baya yakınmışız
Ben de 1bucuk yıllık evliyim 26 yasındayım cocugum yok ve çalışmıyorum. Ben de evden sıkıldım

Ay baya yakınmışız
Ben de 1bucuk yıllık evliyim 26 yasındayım cocugum yok ve çalışmıyorum. Ben de evden sıkıldım
ayy ben evde olsam boş durmam spor salonu ve havuzdan çıkmam kesmez yürüyüşe çıkarım ben evde oturmayı hiiiç sevmem fıldır fıldır gezerim

Bugun yediklerim

Sabah yarım haşlanmış yumurta
Akşam kremalı tavuk göğüs
Az öncede yarına kahvaltı için hazırladıgım köftelerden 2tane yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…