Dukan diyeti ile nişanlim gelene kadar 78den 60a inmek sartt

Naber canım? Ben de başladım bugun itibariyle. Yulaf kepeğim, kıymam, yagsız sutlerim vs hazır :KK70:
Sen atağı bence düşündüğün gün kadar yap. Sonra psikolojik durumuna göre 7 gune tamamlayabilecek gibiysen devam edersin yoksa seyire geçersin.
Ben bir de tatlandırıcı aldım. Yulaf kepeği ve tatlandırıcı ile tatlı yapcam kendime şuan tek derdim bu. :KK70:
Akşama da dukan lahmacun yapmayı dusunuyorum bakalım

Ya bi ben bulamadim su kepegi ya sinir oldum sen nerde oturuyosunn bu arada ben bugun kahvaltida

2 yumurta sarili 1 yunurta beyazi yedim cok acim bugun nedense
Oglen 5 tane minnacik köfte ton baligi ve yulaf ezmeli yogurt yedim

Ya salca serbestmiydii

Ya bi ben bulamadim su kepegi ya sinir oldum sen nerde oturuyosunn bu arada ben bugun kahvaltida

2 yumurta sarili 1 yunurta beyazi yedim cok acim bugun nedense
Oglen 5 tane minnacik köfte ton baligi ve yulaf ezmeli yogurt yedim

Ya salca serbestmiydii

Ben ankarada oturuyorum. Migrostan aldım hatta kendim gitmedim eve sipariş verdim :KK70:
Yaşadığın şehirde migros varsa internet sitesinden alıver hemen

Salça katkısızsa 1 yemek kaşığı kadar kullanılabiliyor canım

Ben kahvaltıda 2 yumurta haşladım ama yiyemedim cok az yedim hala da acıkmadım birazdan akşam yemeğimi hazırlicam.

Ben ankarada oturuyorum. Migrostan aldım hatta kendim gitmedim eve sipariş verdim :KK70:
Yaşadığın şehirde migros varsa internet sitesinden alıver hemen

Salça katkısızsa 1 yemek kaşığı kadar kullanılabiliyor canım

Ben kahvaltıda 2 yumurta haşladım ama yiyemedim cok az yedim hala da acıkmadım birazdan akşam yemeğimi hazırlicam.
ben acayip yemek delisiyim yani kimsenin tatmadığı tatları bile tatmaya çok meraklıyımdır :KK70: ailede bana gurme derler o derece şimdide içim kıyılır gibi oldu daha doğrusu aklıma meyve yemek geliyo ben meyvesiz duramam ama aklıma geldikçe bişeyler yiyorum :KK70:

ben acayip yemek delisiyim yani kimsenin tatmadığı tatları bile tatmaya çok meraklıyımdır :KK70: ailede bana gurme derler o derece şimdide içim kıyılır gibi oldu daha doğrusu aklıma meyve yemek geliyo ben meyvesiz duramam ama aklıma geldikçe bişeyler yiyorum :KK70:

Ben de cok iştahlıyımdır. Ama kalkıp bir seyler hazırlamaya üşendiğimden yemiyorum sanırım. Tembellik zor :KK70:

Ben de cok iştahlıyımdır. Ama kalkıp bir seyler hazırlamaya üşendiğimden yemiyorum sanırım. Tembellik zor :KK70:

ayyyy bende çok üşengecim ama yeme konusunda asla sabahtan beri 4 kalıp buz yedim ya sıcaktan :KK70:
bu arada ankaranın neresi kaç yasındasın ben 22 yaşındayım

Ayy bende evlenene kadar ufuktepedeydim şimdi ataparktayım :KK70:
elticiimde ataparkta oturuyor bende evlenince demete taşıncam evimiz demette :KK70: tek tek sormayım ben tanıtayım kendimi :KK70:

22 yaşındayım 5 yıllık aşkın sonunda nişanlandım nişanlım istanbulda asker :KK70: bense çalışıyorum ama çok sıkıldım çalışmaktan 4 5 aya çıkcam :KK70:

elticiimde ataparkta oturuyor bende evlenince demete taşıncam evimiz demette :KK70: tek tek sormayım ben tanıtayım kendimi :KK70:

22 yaşındayım 5 yıllık aşkın sonunda nişanlandım nişanlım istanbulda asker :KK70: bense çalışıyorum ama çok sıkıldım çalışmaktan 4 5 aya çıkcam :KK70:

Ay baya yakınmışız :KK70:
Ben de 1bucuk yıllık evliyim 26 yasındayım cocugum yok ve çalışmıyorum. Ben de evden sıkıldım :KK70:

Ay baya yakınmışız :KK70:
Ben de 1bucuk yıllık evliyim 26 yasındayım cocugum yok ve çalışmıyorum. Ben de evden sıkıldım :KK70:
ayy ben evde olsam boş durmam spor salonu ve havuzdan çıkmam :KK70: kesmez yürüyüşe çıkarım ben evde oturmayı hiiiç sevmem fıldır fıldır gezerim :KK70:

Bugun yediklerim

Sabah yarım haşlanmış yumurta
Akşam kremalı tavuk göğüs
Az öncede yarına kahvaltı için hazırladıgım köftelerden 2tane yedim

X