- 3 Nisan 2012
- 618
- 18
Evet canım lisa yetişse iyi olucak
Kitabın güçlendirme kısmını yeniden okudum ama net yazmıyor bu sorularımızın cevabını bulamadım açıkcası
Çok güzel fikirler bende meyve eklemekle başladım ama ekmeği eklemeyi bende düşünmüyorum.zaten normalde de çok tüketmem.nişastalı öğün ekleyebilirim çünkü greçka yani karabuğday yemeyi düşünüyorum ödül öğününü de yapsam dahi abartmayı düşünmüyorum
Bu ara hala yulaf kepeği hakkımı 2 kaşık olarak tüketiyorum kitapta yazdığı gibi.lisa bu topiğin başında 2.5 kaşık yazmış aydınlat bizi lisa!!!! Hem güçlendirme topiğine gidin dedin bizi yalnız bıraktın bu topikte.güçlendirmenin şaşkın kızları olduk yaa :))))))
Bence kendine her ögùnde sebze yemeyi zorunlu tutma.. Canin istediginde ye, istemediginde yeme.. Meyve, ekmek, nisasta ögünü konusundada fikrim ayni.. Bunlari günlük olarak belli ölcüde tüketme HAKKIMIZ var, ama MECBURIYETIMIZ YOK... diye düsünüyorum..
kuzular lisa ile konuştum ve sorularımıza cevap buldum :)))
lisa derki
eklenen gıdaların hepsini eklemeniz şart değil.
ekleme işini ya hepsini hemen başlayın ekleyin yada teker teker ekleyin.
sp günleriniz kilonuzu dengeler atlamayın sakın
yulaf kepeğinizi 2,5 kaşık tüketin
tüketmediğiniz bir eklenen gıdanın yerine başka birşey tüketebilirsiniz
mesela ekmek yerine nişastalı gida
güçlendirmede eklenecek yenecek gıdaların listesini buzdolabınıza yapıştırın ona göre tüketin...
sorularımıza bir süre dışarıdan cevap verecek. sonra tekrar aramızda inşallah :)