- 6 Mart 2012
- 17.731
- 27.703
- 49
Evet canim aslinda hafiften gevsemeler istedigin kiloya yaklasinca basliyor.oysa diyet yaparken inanilmaz iradelisin fakat sondan 1-2 kilo kalinca gevsiyosun ve guclendirmeyede ilk baslarda kolay adapte olamiyosun.Dedigin gibi cok dikkatli olmaliyiz yoksa verilen kilolarin alinmasi kacinilmaz olur :18::18:lisabellam teşekkurler dediğin gibi 2 gun saf protein yapmak lazım 1.güçlendirmede, yada ilk zamanlar. şunu fark ettim dukan yapanlar iyi hoş kilo veriyolar seyir geciyo güçlendirmede kimse yok
en tehlikeli evrede yoklar neyse bakalım artar bu sayfa da inşallah,, ama şu varki iştahımızı aç aslana benzetiyorum ,zincirlerini cıkarttık mı herrşeye saldırıyor güçlendirmede bir aslan terbiyecisi gibi onları eğitmemiz lazım hayata hazırlamamız lazım sonra da yavru aslanlar koruma evresiyle özgürler
unutuyordum bugün saf protein günüm sabah bir yumurta çay 1 dukan ekmek
öğlen tavuk ızgara 2 kase yogurt 1 dukan ekmek
ara sütsüz nescafe tatlandırcıyla birlikte içiyorum şu an
akşam da köftem ekmegim ve yogurdum var bir de yeşil cayım beni bekliyor
lisabellam biz en iyisi bu hafta 40 gr peynirimizi ekleyelim sebzeleri de az tuketelim haftaya da 1 dilimtam buğday ekmegini ekleriz öbur haftada bir dilim daha ekleriz öyle öyle geçeriz güçlendirmemize,, bu arada ben pınarın lıgt üçgen eritme peynirini kullanıyorum ama bir tanesi 12 gr ikitane yiyorum normalde, 40 gr mı bulmuyo bazen acıkınca arada dukan ekmeğe surup yersem ancak 3.yü öyle yiyorum
Canim ben aslinda hergun peynir tuketiyorum kahvaltida peynirsiz olmuyor benim ve yagsiz peyniri bulmanin nerdeyse imkansiz oldugu bu ulkede suan rahat rahat asiri yagli olmamak kosulu ile istedigim peyniri yiyorum..henuz meyve eklemedim ben birde nisasta ve odul yemegi yok henuz gerci daha ilk haftamiz...yazalim iste boyle planli gidelim ..baska guclendirmeye gecenlerde gelirse birlikte gotururuz iste
Son düzenleme: