- 24 Kasım 2010
- 546
- 39
bende ekmeği az yerdim ama diyetteyim diye yoksa oturur yemeği yemez sadece ekmek yiyerek doyan bir insandım... ekmek değilde yağlı peynir hakkımı bende kuruyemişten yana kullanıyorum 8-10 adet cevize denk geliyor ama ben az yiyorum ne olur ne olmaz :)
sporum annem gelene kadar düzenliydi koşu bandının olduğu odayı anneme tahsis ettik oda valizi üstüne koyup kollarını da eşya asarak değerlendirince 2 gündür sesimi çıkaramadım ama yarın evdeyim bir temizik yapıp kendine yaptırıcam bahanesiyle boşaltmayı düşünüyorum... dün baktım sporum yok kendi kendime yarım saat yaptım mekik çektim bacak hareketleri filan uyumadan en azından spor olsun dedim...
meyveye bende acaip bir özlem duyuyorum bu sabah aç karnına kefir içtim kivi yemedim akşama 1 elma planlıyorum çok özledim yaaa
kepekli makarnamı aldım ama çorbaları daha çok özlemişim... ekmek hakkımı çorbalardan yana kullandım... nişasta hakkımı bugün yemekte bezelye yemekle harcayacağım. pirinci ben yağsız çok severim ya lapaaa ama sıra gelmiyor ki birde üstüste yapmak istemiyorum daha başındayım artı görürüm diye korkuyorum...
Merhaba canım iyi gidiyorsun maaşallah, spor işini de oturtturabilirsen tamam, ben süper callı haftada 6 gün yapıyorum bir gün ara veriyorum, havalar azcık ısınınca da yürüyüş ilave etmeyi düşünüyorum, bugün 1 saat call, 1 saat da yürüyüş yaptım
Böyle devam edebilirsem güçlendirmede de 2-3 kilo kadar verebilirim inşallah, her gün sebze yiyebilmek çok iyi geldi bana
Seviyorum sebzeyi zaten, bugün pazara uğradım mantar aldım, yarın fırında mantarlı tavuk yapmayı düşünüyorum
Özellikle her sabah domatesle salatalık yiyebilmek bile insanı mutlu ediyor
Anlayacağın güçlendirme psikolojime iyi geldi, rahatladım, zorunu atlattık sonrası kolay olur inşallah...