Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:

tebrikler melodim.:KK64::KK64::KK64::KK64:ben de vermişim çoook sevindim.:KK52:

tşk.ederim canım bende seni tebrik ederim demekki yumruk işe yarıyormuş 5+5yapacaktım ama bi daha durursa belki yumrukda işe yaramaz diye vazgeçtim 1+1 devam bakalım bi daha ne zaman duracak inş 100-200 böle bile gitse razıyım bugün nerdeyse 2aydır beni görmeyen kişiler gördü benim 2küçük bebişim var aaaa bebekler seni baya yoruyor galiba ne kadar zayıflamışsın dediler dukandan öncede 2kilo vermiştim dukanlada 7kilo baya farketti

günaydın kızlar:KK3::KK3:herkese güzel bi pazar günü diliyorum..kilomda aman aman bi fark yok ama 100 gr daha zayıfım bu sabah:)şaka maka 5.5 kilom kaldı..dukana göre 73 ama ben 72 olayım diyorum olmuşken..allahım bugünleri gösterdiğin için bin şükür..dukanında tuttuğu altın olsun gerçi oluyo muhtemelen:))sizlerlere kocaman teşekkürlerimi sunuyorum..burdaki birliktelik beni diyete daha çok bağladı..hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşalım:KK62::KK62:..ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum..görüşmek üzere..bu arada mustlu sloganı çok beğendimmm..forumda formda kal...süper:))

günaydın kızlar:KK3::KK3:herkese güzel bi pazar günü diliyorum..kilomda aman aman bi fark yok ama 100 gr daha zayıfım bu sabah:)şaka maka 5.5 kilom kaldı..dukana göre 73 ama ben 72 olayım diyorum olmuşken..allahım bugünleri gösterdiğin için bin şükür..dukanında tuttuğu altın olsun gerçi oluyo muhtemelen:))sizlerlere kocaman teşekkürlerimi sunuyorum..burdaki birliktelik beni diyete daha çok bağladı..hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşalım:KK62::KK62:..ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum..görüşmek üzere..bu arada mustlu sloganı çok beğendimmm..forumda formda kal...süper:))

günaydın sadecam çok sevindim.ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım:KK64:gelince görüşürüz:KK71:

iyi akşamlar canım sen 300gr hesba almıyorsun ama bak diyorsunki dünya hafiflemiş nasıl hafifledi sanıyorsun günde 100gr vere vere damlaya damlaya göl oluyor.bende bugün 100gr vermişim sen 300gr yazmak bile istemiyorsun.annemde benimle beraber yapıyor hemde hiç kaçamaksız ve bu gün 300gr almış.buda sana kapak olsun canım.umarım birdaha 300gr az görmezsin.
ha ha ha ayy çok güldüüüüm....kapak ha:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:vallla canım 15 günde verilen 4.5 kilodan sonra,bi sonraki 10 içinde verilen 300 gram devede kulak kalıyor....bu da sana kapak olsun..:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK54::KK54::KK54:diyete biraz daha asılmalıyım yumruk yapıcam bakalım ne olucak....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlarrr size sabah sabah bir tarif vericem.....geçenlerde denedim çok lezzetliydi...misafirlere börek yaptım eee ben de ağızlarına bakmiyim diye şipşak kendime göre diyet bisküvi yaptım...öncelikle marketlerde diyet ürünlerin satıldığı reyonlarda kolaylıkla bulunan yulaflı diyet bisküvilerden alıyoruz(yada kızarmış kepekli ekmek dilimleri)bisküvileri önceden süt ile ıslattım yumuşayınca da bi güzel yoğurdum sütü fazla ise sıkarak sütünü alabiliriz....daha sonra bir yemek kaşığı yoğurt ,1 küçük yumurta ,bir miktar kırmızı pul biber ve birazx kekik ve rendelenmiş peynir ve biraz maydanoz ekleyip bütün malzemeleri bi güzel yoğuruyoruz...kıvamı biraz yumuşak oluyor bu sebeple tepsiye folyo seriyoruz.....elimizle şekil verdiğimiz karışımı yuvarlaklar halinde tepsiye yerleştiriyoruz...ve fırınlıyoruz hepinize afiyet olsun (misafirler böreği bırakıp benim bisküvileri yiyince aç kaldım:KK43::KK43::KK43::KK43:) $010.jpg $010.jpg

$014.jpg bu da tabağa alınmış hali folyodan biraz zor ayrılıyor ama soğumasını beklersek daha rahat alırız....

Şu anda tencerede buharda dukan keklerim pişiyor..Sabırsızlıkla belkiyorum bakalım nasıl çıkacaklar? :18: :18:

sonuç iyi olmuşdur umarım.iyi olmassa kendimi kötü hissedicem bak.dukan olmayan kekleri her denememiz çok iyiydi.becerirsen dukanda çığır açıcan:))

hiç merak etme birdutcum biz aslında karlıyız, fazladan düşücez onları geçicez :KK53: isteyerek de olmadık ki kırmızıyı, hormonları napalım :63:

kırmızı mırmızı en azından listede varsınız kızlar beni listeye bile sokmadılar bu hafta.yenik ve ezik hissettim valla madurum yaniii:))))

Arkadaslar ben de dukan diyetine 21 haziran sali basladim. Basladigimda 72.4 tum. Simdi 70.1'im. Amacim 60 kilo olmak.Boyum 158 bu arada. Sizin mesajlarinizi okydum. Cok begendim. Bana da destek olabileceginizi dusundum. Benim iki yasinda bir kizim var. Ona hamile kalmadan once hep 60 kiloydum ve gayet mutluydum. Simdi de mutluyum tabi ama 60 olursam cok daha mutlu olucam. Dukan kitabim var. Yulaf kepegim yok. Internetten siparis vericem.

hoş geldin aramıza yeni dukandaş;hepimiz mutlu olmak için buradayız sanada yer var merak etme.kitabı oku bizi izle ,merak ettiğini sor.kolay gelsin.

Kızlar günaydın :KK3:

Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedim :KK59: dolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.

Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım :KK53:

İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum :KK5:

aşk hikayesi özeldir karışmak istemem ama bir kere giden ,her fırsatta gider sakın unutma.psikolojini kimsenin bozmasına izin verme canım güçlü ol.hayatını sen yönet başkalarının eline bırakma bu bir abla tavsiyesidir.dukandaşların adına öpüldün....

ellerine sağlık afiyet olsun çok güzel görünüyorlar ama üstüne koydukların susam değilmi susam yağdır canım bence onlar olmasa daha masum olurdu.
tabiki susam eklemeyebilirsiniz...:KK34::KK34::KK34::KK34:.çünkü susam serpmek tadına bişey katmıyo.....ama görüntüyü güzel yapıyor....:nazar::nazar:

kızlar merhaba, ben de dukan diyetine yeni başlayanlardanım.
Bugün başladım uygulamaya ve size sormak istediklerim var. Benim kilolarım bi hayli fazla olduğu için atak evresini 7 yada 10 gün tutmak istiyorum. Ama sanırım saf protein kabızlığa yol açacak, dukan kitapta parafin yağından bahsetmiş kullanılabilir diye, ayrıca kabızlık içinde parafin yağı kullanın demiş. Bu yağ hakkında bilgisi olan var mı, yenilebilir olduğunu bilmiyordum ben:44:

kızlar merhaba, ben de dukan diyetine yeni başlayanlardanım.
Bugün başladım uygulamaya ve size sormak istediklerim var. Benim kilolarım bi hayli fazla olduğu için atak evresini 7 yada 10 gün tutmak istiyorum. Ama sanırım saf protein kabızlığa yol açacak, dukan kitapta parafin yağından bahsetmiş kullanılabilir diye, ayrıca kabızlık içinde parafin yağı kullanın demiş. Bu yağ hakkında bilgisi olan var mı, yenilebilir olduğunu bilmiyordum ben:44:

Hoşgeldin Pelinkaya, kolay gelsin. Kilon ne kadar bilmiyorum ama 10 gün yapıp çok sıkılma bence, 7 gün yeterli. Parafin yağına gelince Türkiye'de bulunduğunu pek sanmıyorum. Biz zaten hiç yağ kullanmamaya gayret ediyoruz. Bağırsaklar içinse goji berry ve yulaf kepeği ile idare ediyoruz. İllaki yağ kullanman gerekirse tavaya çok az sıvı yağ koyup peçeteyle dağıtabilirsin.

Arkadaşlar yarından itibaren 5 gün kongre için İstanbul'da olacağım. Geçen ay da 1 hafta şehir dışı seyahatim olmamıştı. Tek bir öğün çin yemeği hariç :-)69:) diyetimi bozmamıştım. Bu sefer hiç bozmadan dönmeyi hedefliyorum. Yarın sabah evden çok erken çıkacağım için bugünden yulaf kepekli bisküvilerimi yapıp hazır etmeyi planlıyorum. Bana şans dileyin de kongrede bol bol et yemekleri çıksın :)))

sonuç iyi olmuşdur umarım.iyi olmassa kendimi kötü hissedicem bak.dukan olmayan kekleri her denememiz çok iyiydi.becerirsen dukanda çığır açıcan:))

Merhaba, aynen dediğiniz koşullarda pişirdim ama tencereye sığsın diye verdiğiniz ölçülerin yarısını yaptım. Yağsız kakao koydum, biraz tarçın koydum. Benim tatlandırıcım yoktu bir çay kaşığı esmer şeker koydum itiraf ediyorum (ama yetmedi, o ayrı) Bez buharı iyi mi çekmedi anlamadım benim kekler baya nemli oldu. Sonra ben onları mikrodalya fırına attım, üstüne tavada evirdim çevirdim nihayet kuru bi kıvama geldi afiyetle yedim :KK66: Çok teşekkür ederim yöntem için, bir dahakine tatlandırıcı işini çözüp, buharı daha iyi emen havlumsu bir bez kullanıcam. Tencereden ilk çıkardığımdaki görüntüsünü de ekledim. Tekrar teşekkür ederiiiiim.

Eklentiler

• $DSC06529.jpg
    $DSC06529.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 25
Hoşgeldin Pelinkaya, kolay gelsin. Kilon ne kadar bilmiyorum ama 10 gün yapıp çok sıkılma bence, 7 gün yeterli. Parafin yağına gelince Türkiye'de bulunduğunu pek sanmıyorum. Biz zaten hiç yağ kullanmamaya gayret ediyoruz. Bağırsaklar içinse goji berry ve yulaf kepeği ile idare ediyoruz. İllaki yağ kullanman gerekirse tavaya çok az sıvı yağ koyup peçeteyle dağıtabilirsin.
hoşbulduk, teşekkürler.:93:
101 kiloyum ben:KK43:
aslında yağ kullanma ihtiyacı hissetmiyorum, henüz yeni başladım tabi ilerde nasıl olur bilemiyorum. Umarım çok fazla kabızlık şikayeti yaşamam, goji berryi ilk defa duydum sayende acai berry gibi bişey mi? bide yulaf kepeğini nereden temin ediyorsunuz, sanırım pek bulunmuyor:44:

Son düzenleme:
hoşbulduk, teşekkürler.:93:
101 kiloyum ben:KK43:
aslında yağ kullanma ihtiyacı hissetmiyorum, henüz yeni başladım tabi ilerde nasıl olur bilemiyorum. Umarım çok fazla kabızlık şikayeti yaşamam, goji berryi ilk defa duydum sayende acai berry gibi bişey mi? bide yulaf kepeğini nereden temin ediyorsunuz, sanırım pek bulunmuyor:44:

hoşgeldin pelin aramıza..yulaf kepeği konusunda oldukca şanslısın çünkü benim zamanımda ocakta başladım resmini anca görüyodum.:)).geçen hafta arifoğlu baharatçısından ru-sheim marka edindim..arkadaşlar rossman ve fitiz marketlerden temin ediyolardı nettende siparişi var..yani hemen hemen heryoldan bulunuyo artık..gojiberry de asai berry değil onuda ben malatya pazarından buluyorum..migrosların içinde var mesela açık olarak alabilirsin..protein günlerinde 1 çorba kaşığı sebze günlerinde 1,5 kaşık yenebiliyodu sanırım...ayrıca bende senin kilondaydım sakın veremem die düşünme şuanda 77.400 üm...inan bana kurallara uyarsan yürüyüş yaparsan vermemen mümkün değil...yulafı asla ihmal etme ki ben geçen haftaya kadar hep yulaf ezmesi kullandım buna rağmen verdim..7 gün atak yeterli olur bence ben 5 yapmıştım..dukan diyet tariflerim sayfasındanda yemek çorba tatlı seçenekleri bulabilirsin..ne kadar çeşitli yemeklerin olursa o kadar kolay olur diyeti yapman..kolaylıklar diliyorum cnm..ayrıca parafin kullananı duymadım ama gerekte yok Mustlunun dediği gibi yap hepimiz öyle yapıyoruz..

X