Geldim............................
Bu karşılaşılabilecek bir durum zakkumcuk. Sakın merak etme. Elbette vücut direnç gösterecek. Kendini daha iyi hissedeceksen yürüyüşü veya sporunu arttır. Ama mutlaka ve mutlaka devam et. Vücudun direnci mutlaka kırılıyor. Ben 66 civarında, 61 civarında ve birkaç gündür de 59,5 civarında takıldım. Ama bak 66 civarında vazgeçmiş olsaydım bugün 59,5'da takılamayacaktım. :dance: DEVAM.... Bu kilolar gidecek başka yolu yok..
İnşallah bitmeden alabilirim. Sen aldın mı?
Arkadaşlar kilo vermem durdu.Bu hafta gram oynamadı.Acil yardım.Önerilerinizi bekliyorum....
Bu karşılaşılabilecek bir durum zakkumcuk. Sakın merak etme. Elbette vücut direnç gösterecek. Kendini daha iyi hissedeceksen yürüyüşü veya sporunu arttır. Ama mutlaka ve mutlaka devam et. Vücudun direnci mutlaka kırılıyor. Ben 66 civarında, 61 civarında ve birkaç gündür de 59,5 civarında takıldım. Ama bak 66 civarında vazgeçmiş olsaydım bugün 59,5'da takılamayacaktım. :dance: DEVAM.... Bu kilolar gidecek başka yolu yok..
sevgili ipeksir
antares rossman da dün yulaf kepeği gördüm.
İnşallah bitmeden alabilirim. Sen aldın mı?
kitapdaki sos tariflerini uyguluyormusun? ( ben uygulamayi düsünüyorum ama emin degilim) Ben birkaç tanesini yapmıştım baştan sonra uygulayamadım. Vakit ayırmak bazen zor oluyor.
yagsiz beyaz peynir bulabildimi( gerci bana bi faydasi olmiycak cünkü ben almanyadayim ve malesef burda bulamadim az yaglidedikleri % 40) Burada light olan beyaz peynir alıyorum ve oldukça çok tüketiyorum. Ama işin açıkçası içindeki yağ oranına hiç bakmadım. Eve gidince bir bakayım. Gerçi başka seçenek olmadığı için çokta yapacak bir şey yok...
bu balsamik sirke dedigi bizim bildigmiz sirke degilmi?internette bulduğum bilgi : Balsemik sirke(Balsamic Vinegar): Genellikle İtalyan mutfağında kullanılan geleneksel yoğun çeşnilendirilmiş bir sirke türüdür. Zeytinyağı ile kombine edilerek salata sosu olarak da çok sık kullanılır. İtalyanın kuzeyinde bulunan Modena şehrinde başlatılmış geleneksel bir üründür. İtalyan hükümeti tarafından ismi koruma altına alınmıştır. Normal sirkeden farklı olarak renk ve kıvam bakımından koyu ve tatlımsı tadda olup fiyatı çok pahallıdır.
sen ligt icekcekler iciyormusun özellikle kola :) serbestmis ya evet içiyorum. zero tüketiyorum.
birde bu aspartam tatlandirici oluyo dimi tablet seklinde bi tarifinde 1 corba kasigi dmeiste kafami karistirdi aspartam evet tatlandırıcı oluyor. Haklısın bende 1 çorba kaşığı görünce şaşırdım. Deneyerek sen karar ve ne kadar olacağına bence.
fazla oldu kusura bakma :)
Son düzenleme: