Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geldim............................

Arkadaşlar kilo vermem durdu.Bu hafta gram oynamadı.Acil yardım.Önerilerinizi bekliyorum....

Bu karşılaşılabilecek bir durum zakkumcuk. Sakın merak etme. Elbette vücut direnç gösterecek. Kendini daha iyi hissedeceksen yürüyüşü veya sporunu arttır. Ama mutlaka ve mutlaka devam et. Vücudun direnci mutlaka kırılıyor. Ben 66 civarında, 61 civarında ve birkaç gündür de 59,5 civarında takıldım. Ama bak 66 civarında vazgeçmiş olsaydım bugün 59,5'da takılamayacaktım. :dance: DEVAM.... Bu kilolar gidecek başka yolu yok..

sevgili ipeksir
antares rossman da dün yulaf kepeği gördüm.

İnşallah bitmeden alabilirim. Sen aldın mı?

kitapdaki sos tariflerini uyguluyormusun? ( ben uygulamayi düsünüyorum ama emin degilim) Ben birkaç tanesini yapmıştım baştan sonra uygulayamadım. Vakit ayırmak bazen zor oluyor.
yagsiz beyaz peynir bulabildimi( gerci bana bi faydasi olmiycak cünkü ben almanyadayim ve malesef burda bulamadim az yaglidedikleri % 40) Burada light olan beyaz peynir alıyorum ve oldukça çok tüketiyorum. Ama işin açıkçası içindeki yağ oranına hiç bakmadım. Eve gidince bir bakayım. Gerçi başka seçenek olmadığı için çokta yapacak bir şey yok...
bu balsamik sirke dedigi bizim bildigmiz sirke degilmi?internette bulduğum bilgi : Balsemik sirke(Balsamic Vinegar): Genellikle İtalyan mutfağında kullanılan geleneksel yoğun çeşnilendirilmiş bir sirke türüdür. Zeytinyağı ile kombine edilerek salata sosu olarak da çok sık kullanılır. İtalyanın kuzeyinde bulunan Modena şehrinde başlatılmış geleneksel bir üründür. İtalyan hükümeti tarafından ismi koruma altına alınmıştır. Normal sirkeden farklı olarak renk ve kıvam bakımından koyu ve tatlımsı tadda olup fiyatı çok pahallıdır.
sen ligt icekcekler iciyormusun özellikle kola :) serbestmis ya evet içiyorum. zero tüketiyorum.
birde bu aspartam tatlandirici oluyo dimi tablet seklinde bi tarifinde 1 corba kasigi dmeiste kafami karistirdi aspartam evet tatlandırıcı oluyor. Haklısın bende 1 çorba kaşığı görünce şaşırdım. Deneyerek sen karar ve ne kadar olacağına bence.

fazla oldu kusura bakma :)

Son düzenleme:
bende ne güzel verdim dukan ile..Ama ramazanda biraz ara verdim.dikkatediyorum halende almadım da ama benim daha vermem gereken kilolar var..Bir türlü başlayamadım yaa...Etrafda beni kışkırtan şeyler görünce dayanamayıp bir lokma alıyorumm ama başlamam lazım.Sizinle tekrar devam edeyim ben.

Merhaba arkadaşlar

Dukan diyeti için Yulaf kepeği arayışım devam ediyor.
Gitti gidiyor da çongar marka yulaf kepeği için sipariş vermiştim. Ama 300 gr lık paket 11 lira idi ve kargo için de ayrıca para ödeyecektim
O sırasa rossman ankara mağaza telefonuna ulaştım. Mağaza müdürüne sorduğumda Bleib Gesund marka yulaf kepeğinin 500 gr ının sadece 4.5 lira olması nedeniyle gittigidiyordaki alış işlemimi iptal ettirdim.
Rossman mağazasından getirtmeye çalışıyorum ama mağaza müdürü ne yazık ki fazla yardımcı olamıyor.
Ankarada oturan ve rossman mağazasından kendisine bu üründen alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? banka hesaplarına ürün bedelini aktarırız ve kargo şirketini çağırıp ürünü karşı taraf ödemeli olarak adresimize yollaması mümkün olursa çok sevinirim.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar sindalfon1 hotmail adresime de yazabilirler. (tüm e-posta aderesimi yazamıyormuşum, sanırım bu şekliyle anlaşılır)

Tekrar selamlarımla
Sindalfon

canim cevaplarin icin tesekür ederim,evet bende baktim sirkeye gercekten pahali yani normal sirkeden farki yok biz normalini kullanalim :)

demek sende light peynir tüketiyosun bende bulamayinca kullanmamaya karar verdim ama eger cok bunalirsam alirim bende % 40 olanindan ne yapayim

son bi soru daha sen seyir evresini 1+1 mi yoksa 5+5 m i yapiysoun?

Son düzenleme:
canim cevaplarin icin tesekür ederim,evet bende baktim sirkeye gercekten pahali yani normal sirkeden farki yok biz normalini kullanalim :)

demek sende light peynir tüketiyosun bende bulamayinca kullanmamaya karar verdim ama eger cok bunalirsam alirim bende % 40 olanindan ne yapayim

son bi soru daha sen seyir evresini 1+1 mi yoksa 5+5 m i yapiysoun?

Seve seve cevap veririm, elimden geldiğince tabi....

Ben 1+1 yapıyorum. Hem sıkılmıyor insan hem de bağırsaklar ile ilgili bir problem olmuyor. :1:

Seve seve cevap veririm, elimden geldiğince tabi....

Ben 1+1 yapıyorum. Hem sıkılmıyor insan hem de bağırsaklar ile ilgili bir problem olmuyor. :1:

anladim canim sagol bende atak evresini 5 gün yapip ardindan 5 gün sebze protein yapip sonra 1+1 yapmayi planliyorum bakalim ins basarabilirim sen ne kadarda kac kilo verdin okumustum ama unuttum :)

ben dukan'da atak evresini yeni bitirdim, şimdi sebzeli evreye geçtim.
yulaf kepeği kullanmadım, biraz kabızlık oldu. magnesine calciine diye bi ilaç aldım magnezyum tozu, kabızlığa çok iyi geliyor. onun haricinde meyvesizlik bayaaaa büyük sıkıntı :( ama rejimde hiç aç kalmıyosun o çok güzel, yapabilecek herkese tavsiye ederim

Benim bugün galiba 70.günüm 11,5 kg gitti. Son 1,5 kilom kaldı. Ondan sonra güçlendirme evresine geçeceğim...:dance::dance:

slm kızlar bi soruda ben sorayım cok merak ettim 1+1 yada 5+5 olayı nasıl bişi ...1 gün et bi gün sebze yada 5 gün et 5 gün sebze seklindemi oluyor..

sevgili ipeksir
evet ben aldım yoğurtla birlikte yiyorum.Krep te yaptım okula götürüyorum iyi bir atıştırmalık oluyor, dukan diyetini yaparken alsaymışım çok iyi olurmuş, belki o yaralar çıkmazdı . Bi daha denerim gibi geliyor )))

bende ne güzel verdim dukan ile..Ama ramazanda biraz ara verdim.dikkatediyorum halende almadım da ama benim daha vermem gereken kilolar var..Bir türlü başlayamadım yaa...Etrafda beni kışkırtan şeyler görünce dayanamayıp bir lokma alıyorumm ama başlamam lazım.Sizinle tekrar devam edeyim ben.

Süper olur. Burada birbirimize hem destek olup hem de fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Merhaba arkadaşlar

Dukan diyeti için Yulaf kepeği arayışım devam ediyor.
Gitti gidiyor da çongar marka yulaf kepeği için sipariş vermiştim. Ama 300 gr lık paket 11 lira idi ve kargo için de ayrıca para ödeyecektim
O sırasa rossman ankara mağaza telefonuna ulaştım. Mağaza müdürüne sorduğumda Bleib Gesund marka yulaf kepeğinin 500 gr ının sadece 4.5 lira olması nedeniyle gittigidiyordaki alış işlemimi iptal ettirdim.
Rossman mağazasından getirtmeye çalışıyorum ama mağaza müdürü ne yazık ki fazla yardımcı olamıyor.
Ankarada oturan ve rossman mağazasından kendisine bu üründen alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? banka hesaplarına ürün bedelini aktarırız ve kargo şirketini çağırıp ürünü karşı taraf ödemeli olarak adresimize yollaması mümkün olursa çok sevinirim.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar sindalfon1 hotmail adresime de yazabilirler. (tüm e-posta aderesimi yazamıyormuşum, sanırım bu şekliyle anlaşılır)

Tekrar selamlarımla
Sindalfon

Eğer kendime almaya gidebilirsem, sana da alırım tabi. Ancak bana çok ters bir istikamette. Bu sebepten söz veremiyorum. Alırsam iletişime geçerim. Sevgiler.

ben dukan'da atak evresini yeni bitirdim, şimdi sebzeli evreye geçtim.
yulaf kepeği kullanmadım, biraz kabızlık oldu. magnesine calciine diye bi ilaç aldım magnezyum tozu, kabızlığa çok iyi geliyor. onun haricinde meyvesizlik bayaaaa büyük sıkıntı :( ama rejimde hiç aç kalmıyosun o çok güzel, yapabilecek herkese tavsiye ederim

gurucuk kaç kilo verdin atak evresinde?

sevgili ipeksir
evet ben aldım yoğurtla birlikte yiyorum.Krep te yaptım okula götürüyorum iyi bir atıştırmalık oluyor, dukan diyetini yaparken alsaymışım çok iyi olurmuş, belki o yaralar çıkmazdı . Bi daha denerim gibi geliyor )))

Ah bir alabilsem. Bende yiyeceğim.

Bu arada yeni tarifleri olan var mı?????

kizlar bi fikir istiyorum sizden,

normalde köfteyi yaparken ekmek koyariz ya onun yerine yulaf kepegi koysak nasil olur sizce?

sanki kitapta günde en fazla 2 yumurta diyo die hatırlıyorum,yanlıs mı hatırlıyorum acaba?

canim kolestrol sorunu olanlar iicn evet en fazla iki tane sarisiyla beraber beyazi sinirsiz ama benim kolestrol sorunum yok yada benmi yalnis anladim acaba zaten atak evresini bugün yeniden okuycam daha bugün basladim ben

Son düzenleme:
kizlar bide ben bugün meyve cayi aldim kitapda bitki cayi var ama meyve cayindan bahsetmemis kalorisine ve degerlerine baktim nerdeyse 0 ama emin olmadim yine

merhaba arkadaşlar bende başladım bu diyete 65 kiloyum ve hedefim52 yani yolum uzun sizin anlayacağınız. bu gün ikinci günüm aslında iyi gidiyor hiç kaçamak yok okulda doğum günü vardı pastaya ve cipse hayır dedim akşam eşim dondurma aldı ona da hayır dedim çok karalıyım umarım dilediğim kiloları verebilirim

Back
X