• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada yeşil kahve nedir cnım? ben hiç duymadım da? kusura bakma seni yoruyorsam. istersen cvp vermeyebilirsin?
efulimm niye yorulayim canim ya hem cevap vermemek ne demek
yesil kahve aslinda tat ve goruntu olarak normal kahve gibi

yesil kahve yi ben magazada diyet bolumunde aliyorum ve uzerinde kilo vermeyi hizlandirir diye yaziyor yag yakiminda etkiliymis diye okudum bende gunde iki kupa iciyorum
birde alinti yapamadim evet canim annem babam tryede
hepimizin hayatinda benzerlikler vardir mutlaka

immmmdatttt 5 . gün atak yaptım 2 kilo yada su gitti. seyir döneminin 4. günündeyim sporda yapıyorum çok da yemiyorum tuvalet sorunumda yok ama 4 günde 3 defa spor yaptım veee sonuç gram bile vermemişim almışımmm..

immmmdatttt 5 . gün atak yaptım 2 kilo yada su gitti. seyir döneminin 4. günündeyim sporda yapıyorum çok da yemiyorum tuvalet sorunumda yok ama 4 günde 3 defa spor yaptım veee sonuç gram bile vermemişim almışımmm..

meraklanma ve diyetini bozma tekrar iniyor bendede oluyor öyle hatta geçen haftanın 4 günü veremedim bu haftada 600 gr aldım bu tür durumları çok okudum diyet yapanlardan ama sonra toparlanıyor

kızlar bnde bugn başladım 2 yumurta brazda peynir yedm yağsız öğlende haşlanmış tavuk yoğurt yemeyi düşünüyorum atağıda en fazla cumartesiye kadar yaparım heralde çünkü beş kilo vermek istiyorum sadece. seyirde yavaş yavaş verrim umarım

kızlar bana seyir evresine örnek günlk bi menü verebilirmsnz . :) rica etsem.

ben şöyle anladım şimdi 1 gün sebze bir gün et tavuk mu tüketiyoruz. yoksa ikisini karıştırabiliyormyz.

birde seyir evresinde meyve , şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. ve son sorum siyah çay serbestmi. ben içmedim atak evresini yapıyorum kararsız kaldım içmeyim dedim.

ne ilacı ya bende cıkamıyorum 3gün oldu

kızlar bana diyetisyen vermişti onu belli süre kullanınca alışkanlık yapıyor ve mide bulantsı yapıyor zaten yan etkilerinde yazıyor mide bulanıtsı belki herkes de olmas magnes bilmem ne gibi bişedi adı. bence onu kullanmak yerine bir günlk diyeti bozup hoşaf yada daha masum şeyler tüketsek :S kötümü olur.

kızlar bana seyir evresine örnek günlk bi menü verebilirmsnz . :) rica etsem.

ben şöyle anladım şimdi 1 gün sebze bir gün et tavuk mu tüketiyoruz. yoksa ikisini karıştırabiliyormyz.

birde seyir evresinde meyve , şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. ve son sorum siyah çay serbestmi. ben içmedim atak evresini yapıyorum kararsız kaldım içmeyim dedim.

1 gün yediğinle aynı sadece protein 1 günde şuan yediklerine ek sebze ekliyorsun ben özellikle yemek yapmıyorum çiğ salata türü ekliyorum sebze haşlamaları falan yapabilirsin yada ne bileyim ıspanak falan meyve ihtiyacını goji berry le şekeride tatlandırıcıyla hallediyorum çay kahve liğt içecekler serbest

kızlar bana diyetisyen vermişti onu belli süre kullanınca alışkanlık yapıyor ve mide bulantsı yapıyor zaten yan etkilerinde yazıyor mide bulanıtsı belki herkes de olmas magnes bilmem ne gibi bişedi adı. bence onu kullanmak yerine bir günlk diyeti bozup hoşaf yada daha masum şeyler tüketsek :S kötümü olur.

birgünlük bozma sonra birkaç güne mal olabiliyor ben 1 haftadır sabahları aç karnına goji berry yiyorum zaten ilerleyen günlerde kabızlık geçiyor günde 1 kaşık buğday kepeği yada zeytinyağıda kullanabiliyor kabızlık çekenler ayrıca sabah uyandığınızda yarım bardak maden suyuna yarım bardak sıcak su içebilirsiniz gece yatmadan öncede tekrarlıyorsunuz buda çözüyor benim denediklerim bunlar çok çok mecbursanız eurocarbon yemeklerden önce 2 adet kullanabilirsiniz

1 gün yediğinle aynı sadece protein 1 günde şuan yediklerine ek sebze ekliyorsun ben özellikle yemek yapmıyorum çiğ salata türü ekliyorum sebze haşlamaları falan yapabilirsin yada ne bileyim ıspanak falan meyve ihtiyacını goji berry le şekeride tatlandırıcıyla hallediyorum çay kahve liğt içecekler serbest

yani yine tavuk balık yiyorum yağsız peynir yoğurt süt ama bunlara ek sebzede yiyebiliyoruz anladım peki yasak sebzeler meyveler ? siyah çay yasak diye okumuştum sanki
kbkma çopk soru sordum

yani yine tavuk balık yiyorum yağsız peynir yoğurt süt ama bunlara ek sebzede yiyebiliyoruz anladım peki yasak sebzeler meyveler ? siyah çay yasak diye okumuştum sanki
kbkma çopk soru sordum

rica ederim sorabilirsin

meyvelerinn hepsi yasak bezelye mısır nohut enginar avakoda bakla börülce patates mercimek yasak

aklımda olanlar bunlar

çayın yasak olduğuna dair birşey okuduğumu anımsamıyorum ben içiyorum

Son düzenleme:
verde cim splanta dedigin sey ne
yada diger bir adi varmi
yumurta diyette oldugu icin zarari olucagini sanmiyorum ve iyi bir fikir
ben bu diyetle ne kacamaklar yapiyorum yinede veriliyor

canım splanda doğal tatlandırıcı.türk kanser vakfı tarafından da öneriliyor.bitkilerden elde ediliyormuş.piyasada granülü de varmış.ama ben bulamadım.eczanelerde satılıyor.
kolay gelsin herkese:)

bugün seyir evresinin 2. günündeyim dün 500 gr daha vermişim ahh hep böyle gitse keşke :) bu arada dün küçücük böyle serçe parmağından daha kısa bi zeytinyağlı yaprak sarması attım ağzıma dayanamadım çok direndim ama olmadı . inşallah etkisi olmamıştır diyetime :18:

haa bide forumda paşka bi topikte okumuştum doğadan form kayısılı çok işe yarıyormuş bağırsakları çalıştırmada. dün ondan da aldım hapı içtim arkasına onu da içtim. yarım kilo çıkarmışım anlaşılan bugün 500 gr eksik geldim :1:

Back