Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandığın ilacın adı nedir cnm
arkadaşlar beni goji bery hkkında bilgilendirir misiniz? bu spelandanın granülü internette 75 gr 15 tl aldım gelecek bakalım nası bişiymiş
splendanın granülü eczanelerdede satılıyor ben eczaneden aldım goji berry sindirimi düzenleyen ve daha birçok faydası olan çin kökenli bir meyve kurutulmuşunu malatya pazarında bulabilirsin meyve yasak değilmi dersen bu değil dukan ın sitesinde zayıflamaya yardımcı olarak satılıyor
atak evresinde 1 yemek kaşıgı
seyir evresinde protein günlerinde 1,5 sebze protein günlerinde 2 kaşık
güçlendirme aşamasında 3 kaşık diyetin bitincede 3ay süreyle 30 adet olarak kullanıyorsun dukan böyle öneriyor
sabahları aç karnına yiyince kabızlığı geçiriyor istersen sabah kahvaltısında yulaf kepeği ve sütle karıştırıp kahvaltı öğünü olarakta tüketebilirsin
haa bide forumda paşka bi topikte okumuştum doğadan form kayısılı çok işe yarıyormuş bağırsakları çalıştırmada. dün ondan da aldım hapı içtim arkasına onu da içtim. yarım kilo çıkarmışım anlaşılan bugün 500 gr eksik geldim
kızlar bana seyir evresine örnek günlk bi menü verebilirmsnz . :) rica etsem.
ben şöyle anladım şimdi 1 gün sebze bir gün et tavuk mu tüketiyoruz. yoksa ikisini karıştırabiliyormyz.
birde seyir evresinde meyve , şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. ve son sorum siyah çay serbestmi. ben içmedim atak evresini yapıyorum kararsız kaldım içmeyim dedim.
Dukanın kitabından örnek seyir menüsü (Saf protein+sebze):
Kahvaltı:
Aspartamlı çay ya da kahve,
1 ya da 2 küçük kutu yağsız yoğurt/ya da beyaz peynir
1 rafadan yumurta/ ya da yulaf kepekli galeta
1 dilim hindi/tavuk yağsız jambon
Gerektiğinde saat 10-11 arası 1 yoğurt ya da 100 gr peynir
Öğlen:
ton balıklı salata
karidesli karışık yumurta/ ya da tavuk ciğeri
200 gr peynir/ ya da kepekli galeta
Gerektiğinde saat 16.00 gibi 1 yoğurt ya da 1 dilim hindi
Akşam:
salata
somon/çipura ya da mantar soteli piliç
2 küçük yoğurt/ ya da beyaz peynir
(Her öğünde tüketmemek koşuluyla artık etlerin yanında taze ya da pişmiş domates, salatalık, turp, ıspanak, lahana, pırasa, taze fasulye, mantar, kereviz, pazı, patlıcan ve kabak istediğiniz saatte yiyebilirsiniz. Ama nişastalı sebzeler yasak; patates, pirinç, bezelye, nohut, bakla, enginar, mercimek ve börülce gibi.) demiş Dukan.
mantar soteli pilici yağsız tuzsuz yapıyoruz dimi salça oluomydu :S
yağsız yapıyorsun ama bence salçada sorun yok zaten sebze günündesin o da domates
immmmdatttt 5 . gün atak yaptım 2 kilo yada su gitti. seyir döneminin 4. günündeyim sporda yapıyorum çok da yemiyorum tuvalet sorunumda yok ama 4 günde 3 defa spor yaptım veee sonuç gram bile vermemişim almışımmm..
aynen bende yaaa moralim iyice düştü. Rejimi bozmaktan korkuyorum o duruma geldim. :84:
Dukan'ın kitabında kilonuz sabitlenirse 3 gün atak yapın yeniden ve yürüyüşünüzü haftada 4 gün 60 dakikaya çıkarın, hemen düzene girer diyor.
Bunu denemeden bırakmayın bence.
arkadaşlar benim de kilom sabitti et yemekten bıkmıştım ve kabızlık büyük bir problemimdi internette gezerken montignac diye bir diyet gördüm o da bir çeşit fransız diyeti protein var ve yanında karbonhidratlar da var. İsteyen olursa inceler, meyveyi özleyen tatlıyı özleyen arkadaşlarım için belki iyi bir çözüm olabilir. ben yakın tarih içinde başlayacağım umarım daha kolay olur :)[/
detaylarını okudum diyetin aslında uygulaması güzel ve sıkıcı olmayan bi yetmiş. bu yola baş koyduk bu bitence ona başlarım:)))))))))))))
arkadaşlar benim de kilom sabitti et yemekten bıkmıştım ve kabızlık büyük bir problemimdi internette gezerken montignac diye bir diyet gördüm o da bir çeşit fransız diyeti protein var ve yanında karbonhidratlar da var. İsteyen olursa inceler, meyveyi özleyen tatlıyı özleyen arkadaşlarım için belki iyi bir çözüm olabilir. ben yakın tarih içinde başlayacağım umarım daha kolay olur :)
aynen bende yaaa moralim iyice düştü. Rejimi bozmaktan korkuyorum o duruma geldim. :84:
arkadaşlar merhaba
bende bu diyeti araştırıyorum 2-3 gündür ama yapma diyen cok var
sağlıksız deniyor kolestrolü yükseltiyor deniiliyor
sürekli et ile metebolizmanı bozarsın diyorlar
uzunca süre yapanların sağlık durumu nedir acaba ?:44: