Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mrb. Arkadaşlar, yeni başlayacağım, kitabı aldım, okuyorum. Biraz karışık geldi. Alışmışız ölçülü, gramlı diyetlere. Malzemeleri temin edip, hemen başlayacağım nasipse. Takipteyim... :KK66: :KK66:
Günaydın canım hoşgeldin :KK68: Çok doğru bir diyet seçtin kendine. Başta biraz zorlanabilirsin halsiz hissedebilirsin. Ama telaşlanma, vücudun yeni beslenme şekline uyum süreci olucak bu. Sonrasında çok kolay yapıcaksın ve tıkır tıkır gidicek kilolar. Başarılar dilerim şimdiden :KK60: Bu arada kaç kilosun boyun kaç hedefin ne?

Günaydın canım hoşgeldin :KK68: Çok doğru bir diyet seçtin kendine. Başta biraz zorlanabilirsin halsiz hissedebilirsin. Ama telaşlanma, vücudun yeni beslenme şekline uyum süreci olucak bu. Sonrasında çok kolay yapıcaksın ve tıkır tıkır gidicek kilolar. Başarılar dilerim şimdiden :KK60: Bu arada kaç kilosun boyun kaç hedefin ne?
Cnm, boyum 160, şu an ki kilom 90. Hedefim 60. Geçen sene diyetisyen kontrolünde 105 ten 75 e düşmüştüm, ama bırakınca 90 oluverdim. İnş. Mutlu son olur

iyi geceler hanımlar :) ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :) kitabımı aldım okuyorum ve 23.11.2016 ilk diyet günümdü ama sanki yanlış yapıyomuşum gibi :( bol bol yeme olayından bahsediyorum. mesela kitapta diyor ya dilediğiniz kadar saf protein yiyin diye; ben şunu anlayabilir miyim bir oturuşta yerin varsa 1 kilo tavuk göğsü haşlama ye, 1 saat sonra otur yarım kilo dana ciğeri ye falan filan :) tabiki insani ölçülerde bunları tüketemeyiz de ola ki yedik bişey olmaz mı yani :) boyum 170, kilom 71,5 ve ilk hedef 65 asıl hedef 60 :( ha bir de yarım yağlı yoğurt öneriliyor ya evde mayaladığımız olmaz mı?? (bu mesajdan sonra kimse beni kaile almıyormuş :D )

Su an durakladi kilom biraksam mi diyorum moralim bozuldu
3 kilom kaldi verecek

Merhaba
Topigi baştan sona okudum ve çok ilginç ki son yıllar da diyete başlayanlar sürekli kaçamak yapıp balona igneyi batırmış . Vee aynı kişiler bir kaç hafta yada ay sonra "merhaba ben diyete yeni başlıyorum .önerileriniz nelerdir " diyor :KK71: yeminle çok güldüm . Arkadaşlar bu diyet malesef kaçamak kabul etmiyor .öyle inandığınız gibi ödül günleri de yok .ödül günü yapan duraklama yi göze alsın ve hiç üzülmesin diyete de çamur atmasın. Ben eylülden beri dukan diyetiyle zayıflamaya çalışıyorum .son 1 ayım kaldı sanırım .kaçamak yapmadan ilerliyorum .size de tavsiye ediyorum .kacamaksiz verilen kilonun gururu bir başka .birde guclendirme ve korumada dikedigimizi yemek varken neden bu sancılı süreci uzatalım ki dimi ama .hepimize kolay gelsin:KK200:

iyi geceler hanımlar :) ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :) kitabımı aldım okuyorum ve 23.11.2016 ilk diyet günümdü ama sanki yanlış yapıyomuşum gibi :KK43: bol bol yeme olayından bahsediyorum. mesela kitapta diyor ya dilediğiniz kadar saf protein yiyin diye; ben şunu anlayabilir miyim bir oturuşta yerin varsa 1 kilo tavuk göğsü haşlama ye, 1 saat sonra otur yarım kilo dana ciğeri ye falan filan :) tabiki insani ölçülerde bunları tüketemeyiz de ola ki yedik bişey olmaz mı yani :) boyum 170, kilom 71,5 ve ilk hedef 65 asıl hedef 60 :KK43: ha bir de yarım yağlı yoğurt öneriliyor ya evde mayaladığımız olmaz mı?? (bu mesajdan sonra kimse beni kaile almıyormuş :KK70: )
Merhaba
Protein diyeti yedikçe kilo vereceğin bir diyet . Yalniz süt ve süt ürünleri hariç .onlarda günlük sinir 1 kg . Yerin kalıyorsa danayı direkt indir yani sorun yok :) şaka bir yana herseyin fazlası zarar . Doyana kadar yemek ve fazlaca şu içmek en önemli kurallar .

Daughter of your father Daughter of your father L lamia34 umudum ol umudum ol
canlar kg vermek isterseniz grubumuza buyrun . istediginiz diyetle devam edebilorsiniz kalori diyeti dukan karatay farketmez beraber eglenerek sohbet ederek menulerimize yorum yaparak kg verelim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/49122542/
Merhaba
Ben diyete dukanla devam etmek niyetindeyim .herkesin farklı bir diyet uyguladığı sayfada kafamın karışmasını istemiyoRum .80den 68e (67de oluyo arada:) düştüm .aynen devam etmek istiyorum . Arada sayfanıza da uğrarım :) umarım herkes çok bunalmadan istediği kiloya ulaşır .hepimize başarılar ..

Merhaba
Ben diyete dukanla devam etmek niyetindeyim .herkesin farklı bir diyet uyguladığı sayfada kafamın karışmasını istemiyoRum .80den 68e (67de oluyo arada:) düştüm .aynen devam etmek istiyorum . Arada sayfanıza da uğrarım :) umarım herkes çok bunalmadan istediği kiloya ulaşır .hepimize başarılar ..
saol canim sen bilirsin tabi ama bizim sayfada her diyetten var kimse sana nie sadce protein yiyosun demez . onemli olan makarna ekmek plav abur cubur tuketmemek :) sanada basarilar canim

Merhaba
Bu haliyle kilo verebiliyor musun ?kaç kilo verdin ?

Ben ekimin 18 inde baslamistim ysnlis hatirlamiyorsam. 81.6 ile basladim. suan 74.4 um. yaklasik 45 gun olmus. Bunun son 30-35 gunu diyetimi uyarlama haliyle surdurdum. hedefimi mart basi 61.6 olarak gosteriyordu dukanin cizelgesi, verdigim kiloya da bakarak hedefime bu zamanda ulasabilecegimi dusunuyorum.
Yalniz benim durumum soyle ki esim aburcuburu cok sevdiginden evde daima el altinda aburcuburlar var surekli akil celmeye calisan. duz dukan uygularken hep onlara elim gidiyordu tadimlik vs derken bu cok canimi sikiyordu. kendimce uyguladjgim yonteme gecince canim ahurcubur istemez, karsimda yense bile etkilenmez oldum gunde 1-2 porsiyon meyve tuketerek, bir de sindirim sorunum cozulmus oldu
Bu arada edasofi bahsetmis kendisi 4. grupta. ben de 1. gruptayim. eger cok kati dusunmuyorsan grup arkadasi olmak isterim hem menulerimizi gormus oluruz, yol arkadasi olmus birbirimizi motive etmis oluruz. bu sayfada da paylasim yapiyordum ama bisure sonra kendi kendime konusuyomus hissine kapildim.
Sen ne kadar verdin ne kadar surede? memnun musun?

Ben ekimin 18 inde baslamistim ysnlis hatirlamiyorsam. 81.6 ile basladim. suan 74.4 um. yaklasik 45 gun olmus. Bunun son 30-35 gunu diyetimi uyarlama haliyle surdurdum. hedefimi mart basi 61.6 olarak gosteriyordu dukanin cizelgesi, verdigim kiloya da bakarak hedefime bu zamanda ulasabilecegimi dusunuyorum.
Yalniz benim durumum soyle ki esim aburcuburu cok sevdiginden evde daima el altinda aburcuburlar var surekli akil celmeye calisan. duz dukan uygularken hep onlara elim gidiyordu tadimlik vs derken bu cok canimi sikiyordu. kendimce uyguladjgim yonteme gecince canim ahurcubur istemez, karsimda yense bile etkilenmez oldum gunde 1-2 porsiyon meyve tuketerek, bir de sindirim sorunum cozulmus oldu
Bu arada edasofi bahsetmis kendisi 4. grupta. ben de 1. gruptayim. eger cok kati dusunmuyorsan grup arkadasi olmak isterim hem menulerimizi gormus oluruz, yol arkadasi olmus birbirimizi motive etmis oluruz. bu sayfada da paylasim yapiyordum ama bisure sonra kendi kendime konusuyomus hissine kapildim.

Off takıldı telefon bor türlü cevap yazamadım . Neyse .. Bende eylülde başladım ama şehir dışına sık çıkmam sebebiyle bulunduğum yerlerde yağ oranına mecburen dikkat edemedigim için uzun sürdü biraz .13 kilo verdim .bir de bilmeden yediğim birşey vardı .meyveli yoğurt yenebilir deniyor ya ben hergün sek quark yiyordum .sonra topigi okuyunca kestim .kilo verimi devam etti . Tamamen dikkatsizlik ve kaçmaktan kaçmaya çalışmam neticesinde oldu :) diyet zor ama seviyorum .çünkü ben 4.5 yıldır tek öğün beslendigim ve çok yemediğim halde (3 öğün metabolizma için gerçekten sartmis bunu anladım ) gram veremiyordum kilom sabitti.şimdi liste dışına çıkmıyorum güzel gidiyor . Mecbur sizin gruplara takilicam :)bende bekledim birileri gelir diye ama kimse gelmiyor kendi kendime takılıyorum .ve şunu da söyleyeyim .kacamaksiz bir süre devam edince kaçamak riski ortadan kalkıyor .alışıyorsun ve karsonda yense bile canın istemiyor .ben bayramda çok canım istediği için bir baklavanın tadına bakayım dedim midem kabul etmedi .hemen çıkardım daha yutmadan. Vücut bir yerden sonra alışıyor .guclendirme evresinde de önce ekmekle başlayacağım .sanırım çok sevdiğim tatlıları bir süre daha yiyemeyecegim

Merhaba kızlar, bende dukana 5. takımda devam ediyorum. bende jun_misugi jun_misugi gibi kendimce uyarlanmış haliyle, yoksa kabızlıktan öldüm valla. uzun zamandır yazmıyodum çünkü menümü burda paylaşınca vay neden onu yiyosun vay neden bunu yiyosun muhabbeti oluyo o nedenle yazmıyorum :KK48:

Merhaba kızlar, bende dukana 5. takımda devam ediyorum. bende jun_misugi jun_misugi gibi kendimce uyarlanmış haliyle, yoksa kabızlıktan öldüm valla. uzun zamandır yazmıyodum çünkü menümü burda paylaşınca vay neden onu yiyosun vay neden bunu yiyosun muhabbeti oluyo o nedenle yazmıyorum :KK48:
Haklisin herkes herşeye takılıyor .ancak bu diyetinde kuralları var . Ana hatlar önemli ..Bende diyete devam ediyorum .2 haftadır şehir değişikliği sebebiyle guclendirme gibi uyguluyorum ama bir kaç güne kaldığım yerden devam edicem .biraz kendini sıkınca zamanla alışıyorsun ve kaçamak ihtimali de olmuyor .mesela ben : babamı kiramiyorum (hasta) bir lokma kaçamak yapıyorum( gerçi guclendirmede kaçamak sayılmaz da ben hala o moda giremediğim için kacak gibi geliyor) çok mutsuz oluyorum . Yediğim çok sevdiğim bir tatlı bile olsa beni mutlu etmiyor . Başarı için sadakat önemli ,kısa ve öz : )

Kızlar selam . Geçen hafta ben de bir silkelenip kendime geleyim diye Dukan Diyetine başladım . Ama bozmaya da o kadar meraklıymışım ki haftasonu bir kaçamak , iki kaçamak derken tahmin edersiniz ki ortada diyet falan kalmadı. 5 gün atak yaptım , sitede baktığım tablomda da 5 gün çıkmıştı. Şimdi ne yapmalıyım sizce , tekrar mı protein ile bir atak yapmalı ve seyire geçmeliyim ? Yumurta haricinde kahvaltılık herhangi bir gıda tüketmiyorum . En büyük sıkıntım bu.Sabaha da tavuk ile başlayamam gari :)

Back