Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .

canım dukan yapıyorum ama kendimce diyelim, yaklaşık 1 aydır sadece elma ekli listemde, normalde de çooook sever ve çoook tüketirim zaten.. ama benim asıl sıkıntım wc sorunu oldu, 1 hafta çıkamıyodum, ilaçla falan halletmem gerekiyodu, onun yerine elma çözer dedim ve çözdü, o nedenle çıkarmıyorum menümden :KK48:

canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .

ay canınız çekmesin, güyaa grup sessiz olmasın diyodum ama menü paylaşmayayım burdan bari. Dukan yapanlara bol eksiler:KK48:

Ben de Dukan Diyeti yapmayı düşünüyorum da, işte alışverişini yapayım falan bekletiyorum kendimi .Yulaf kepeği tüketemiyorum kızlar. Tövbe yarabbim olmuyooo napsam:) Bir de @w e n d y gibi ben de meyve ekleyeceğim mecbur. Normalde çekmediğim kabızlık problemi nedense ağır protein yediğimde ortaya çıkıyor .

Ben de Dukan Diyeti yapmayı düşünüyorum da, işte alışverişini yapayım falan bekletiyorum kendimi .Yulaf kepeği tüketemiyorum kızlar. Tövbe yarabbim olmuyooo napsam:) Bir de @w e n d y gibi ben de meyve ekleyeceğim mecbur. Normalde çekmediğim kabızlık problemi nedense ağır protein yediğimde ortaya çıkıyor .

merhabalar, bir an önce başlamanı tavsiye ederim, daha önce dukan yapmış gibisin, biliosun sanki :KK48: kilo verme zaten inanılmaz motive ettiğinden anında havaya girersin sende, bende sevmiyodum yulaf kepeğini ama ekmek yapınca inanılmaz güzel oluyo valla, o şekilde bi dene bakalım olmaz mı?? Meyve yiyince de duraklama oluyodur ama normal hayattan kopmuş olmuyorum, normal düzene geçince yiyicem çünkü, bi de en önemli sıkıntı kabızlık! o olmasında varsın az gitsin ne diyim.

Merhaba @w e n d y , geçen sene Ocak-Mart ayları arasında yaptım.Mükemmel bir incelme ve tartıda baya bir eksi gördüm :KK71: Ama işte nasılsa kilo verdim deyip, güçlendirme & koruma evrelerini kenara bırakın , seyir evresini bile bitiremedim . Şimdi tekrardan gündeme getirdim , düşünüyorum. İlk başta proteinle beslenmek rahatsız etmiyor. Yumurta, et&tavuk&balık çok severim. Ama dediğiniz gibi en önemli sıkıntı kabızlık. Ne kadar su da tüketsem karnım taş gibi oluyor. Burda da 1000 küsur sayfa mesaj var hepsini okuyamayacağım ama buünden sonra mümkün olduğunca menü, tarif vs paylaşımlarını takip etmeye çalışayım bari :) Siz meyve eklenmiş , kendinize göre şekillendirdiğiniz Dukan'dan memnun musunuz ? Çünkü ben de seyir evresi sırasında kabızlık veya tatlı krizleri çekildiği günlerde meyve , hurma gibi şeylerle kendimi durdurmak istiyorum . Yoksa kendimi biliyorum. Örneğinn ; bu sütlaç ilk ve son hatam derim ama peşi gelir :) :KK37:

Merhaba @w e n d y , geçen sene Ocak-Mart ayları arasında yaptım.Mükemmel bir incelme ve tartıda baya bir eksi gördüm :KK71: Ama işte nasılsa kilo verdim deyip, güçlendirme & koruma evrelerini kenara bırakın , seyir evresini bile bitiremedim . Şimdi tekrardan gündeme getirdim , düşünüyorum. İlk başta proteinle beslenmek rahatsız etmiyor. Yumurta, et&tavuk&balık çok severim. Ama dediğiniz gibi en önemli sıkıntı kabızlık. Ne kadar su da tüketsem karnım taş gibi oluyor. Burda da 1000 küsur sayfa mesaj var hepsini okuyamayacağım ama buünden sonra mümkün olduğunca menü, tarif vs paylaşımlarını takip etmeye çalışayım bari :) Siz meyve eklenmiş , kendinize göre şekillendirdiğiniz Dukan'dan memnun musunuz ? Çünkü ben de seyir evresi sırasında kabızlık veya tatlı krizleri çekildiği günlerde meyve , hurma gibi şeylerle kendimi durdurmak istiyorum . Yoksa kendimi biliyorum. Örneğinn ; bu sütlaç ilk ve son hatam derim ama peşi gelir :) :KK37:

bunlar benim ekmek ve kek tariflerim, denemek istersen diye yazayım dedim, bulmak zor olmasın :)

ya bende ufak ufak bişiler katıyorum, kendimce dukana döndü işte, ilerde hayatımdan hiç çıkarmayacağım şeyleri şimdi de yiyorum, 3 ay olacak benim de nerdeyse, bi süre de güçlendirme yapıcam, haliyle bunlarla bu şekilde devam etmeliyim yoksa bi gün sıkılıp toptan bırakıp verdiğimi de almak istemiyorum :(

sende bence kendince uygula, ben hergün tartılıyorum, bana negatif etki göstereni almamaya çalışıyorum menülerime, ama elma öle büyük bi sıkıntı yaratmadı, neticede elma yani :)

tatlandırıcıyı da malum dönemler dışında kullanmıyorum valla, zeroyu da 1-2 yudum ancak alabiliyorum, elma beni mutlu ettiğinden başka şeylere sarmıyorum yani.

ne uzun anlattım dimi :)

Ay uzun olsun bişey olmaz, okurum büyük zevkle @w e n d y :21: Ben de kendime göre bir çizelge , plân yapmayı düşünüyorum. Zaten proteinler belli haşlama & ızgara & fırın ve ben tost makinesinde çok yaparım :bicak: En kötü yanım ; aa tamam bir beden inceldim ya hemen bozayım diye tüm düzeni bozmam .. Umarım bu topic altında yazılanlardan feyz alır da dombikto hâlimden kurtulurum. :olamaz:

Ay uzun olsun bişey olmaz, okurum büyük zevkle @w e n d y :21: Ben de kendime göre bir çizelge , plân yapmayı düşünüyorum. Zaten proteinler belli haşlama & ızgara & fırın ve ben tost makinesinde çok yaparım :bicak: En kötü yanım ; aa tamam bir beden inceldim ya hemen bozayım diye tüm düzeni bozmam .. Umarım bu topic altında yazılanlardan feyz alır da dombikto hâlimden kurtulurum. :olamaz:

ben burdaki zayıflama yarışmasındayım aynı zamanda, linki;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1053

bu takımlar motivasyonun düşmesini engelliyo, bi de kilo alma şansın kalmıyo takımın yüzdesini düşürmemek için, tavsiye ederim, o zaman kaçamak yapamazsın :)

Merhaba guzel bayanlarrr..
Bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti dukan ekmek light peynir haslanmis yumurta
Oglen tavuk pirzola yogurt
Arada sutlu kahve
Aksam kofte yogurt domates

Yatmadan da 5 bir yerde cay icicem. bugun kazasiz belasiz gecti sukurr
masallah canim kacamaksiz atlatmissin bugunu
yarin bildirimde bulunucakmisin

gunaydin hanimlar
6 kasim 85.5 kg basladim
11 kasim 81.6 kg devam ediyorum
5 gunde 3.9 kg kaybetmisim, hepsi odem oldugu icin bundan snri onemli
bu azimle devam
16 subat ideal kg olan 68 kg ulasmis olucam kismetse, 97 gunum var simdilik.
zaman cabuk akip gidiyor , oyuzden gozumde buyutmicem bu sayili gunleri.
bugun sebze protein gunum
3lt su 1 kupa yesilcay
500 gr dukan iksir cayi
1 fincan turk kahvesi
1 bardak sut
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalik
peynir
yumurta
tavuk but
1 bardak zero
sotelenmis kabak

Selam kızlarrr :KK3: Birkaç ay önce dukan diyeti yaptım, güzel kilo verdim. Her kadın gibi tatlıya çikolataya zaafım var. Ve diyet yapmadığım zamanlar gerçekten çok kötü besleniyorum. Dukan yaptığım dönem hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemiydi diyebilirim. Araya tatil girince seyiri tamamlayamadan 2 ay ara verdim. 2-3 kilo aldım. Şimdi tekrar başlıyorum. Artık beni görenlerin 'Yine mi diyet! Hâlâ mı diyet!' demelerinden bıktım. Bu sefer sonuna kadar gidip ideal kilomu görücem ve bu son diyetim olucak:KK20: Bugün itibariyle 62.1 kiloyum. Boyum 1.65. Hedef 55. 3 gün atak yaptım. 1+1 devam edicem. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hadi bakalım :KK50:

Selam kızlarrr :KK3: Birkaç ay önce dukan diyeti yaptım, güzel kilo verdim. Her kadın gibi tatlıya çikolataya zaafım var. Ve diyet yapmadığım zamanlar gerçekten çok kötü besleniyorum. Dukan yaptığım dönem hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemiydi diyebilirim. Araya tatil girince seyiri tamamlayamadan 2 ay ara verdim. 2-3 kilo aldım. Şimdi tekrar başlıyorum. Artık beni görenlerin 'Yine mi diyet! Hâlâ mı diyet!' demelerinden bıktım. Bu sefer sonuna kadar gidip ideal kilomu görücem ve bu son diyetim olucak:KK20: Bugün itibariyle 62.1 kiloyum. Boyum 1.65. Hedef 55. 3 gün atak yaptım. 1+1 devam edicem. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hadi bakalım :KK50:
hosgeldin :) ideal kg en kisa surede ulasirsin ins.
anlattiklarinda kendimi gordum.rejimi birakir birakmaz deli gibi yiyorum .benimde son diyetim.olucak bu
ve de kismeye bu sefer diyet yapiyorum demedim.dedigim zmn sanki cok daha fazla yemek istiyorum herseyi .garip bi duygu benimki de.

1+1 yapmak daha kolay dimi .peki tatli krizlerinde yaptigin bi tarif varmi

hosgeldin :) ideal kg en kisa surede ulasirsin ins.
anlattiklarinda kendimi gordum.rejimi birakir birakmaz deli gibi yiyorum .benimde son diyetim.olucak bu
ve de kismeye bu sefer diyet yapiyorum demedim.dedigim zmn sanki cok daha fazla yemek istiyorum herseyi .garip bi duygu benimki de.

1+1 yapmak daha kolay dimi .peki tatli krizlerinde yaptigin bi tarif varmi
Hoşbuldum canımmm :KK25: İnşallah bu sefer hepimiz ideal kilolarımıza ulaşicaz ve bir daha almicaz :KK20: Tatlı krizi geldiğinde yoğurdun içine tatlandırıcı atıp yiyorum meyveli yoğurdun meyvesiz hali gibi oluyo :KK70: Arasıra da light puding yapıyorum kendim tatlandırıcı nişasta falan ama çok zor durumlarda yapıyorum çünkü bence diyetin gidişatını etkiliyo az da olsa. Akşamları da eşim aburcuburları götürürken gözüm kalmasın diye bir kaşık gojiberry alıp çitliyorum veya peynir jambon tabağı yapıp yiyorum. Zaten öyle durumlarda tek amaç ağız oyalamak. Ben de yasak olmayan şeylerle kendimi kandırıyorum işte napalım:KK28:
Haa bu arada evet 1+1 bence de en kolayı. Atakta biraz zorlandım çünkü. Seyir döneminde de 5 gün üst üste saf protein tüketebileceğimi düşünmüyorum. Zaten dukan uzun vadede ikisinde de kilo kaybı aynı diyo :KK14:

Son düzenleme:
Back