Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım olur bunlar bir artı bir eksi gider geliriz :) bozmuyorum bu aralar davetlere de gitmiyorum ama bu perşembe can arkadaşıma kahvaltı var allahtan oda diyette evde uygun elleriile hazırlayacak fazla kaçırmam umarım:)

gayet iyi tebrikler

Canım bozma moralini k.k da ne kilolar verenleri biliyom en son yine @zuzu53 bir arkadaş var oda kendi cabası ile verdi 14,15 kilo azmin elinden bişey kurtulmaz 65 inde 60 da görün tatlım kolay gelsin
teşekkür ederim :)

evet bende evlenmeden önce o kadar zayıftım ki,herkes biraz kilo al derdi..diyet yapmak nasıl bişiy çok merak ederdim ve heves ederdim..Allah'ım nasip etti bana da :D buna da şükür ne diyelim sağlık olsun ;)

teşekkür ederim :)

evet bende evlenmeden önce o kadar zayıftım ki,herkes biraz kilo al derdi..diyet yapmak nasıl bişiy çok merak ederdim ve heves ederdim..Allah'ım nasip etti bana da :KK70: buna da şükür ne diyelim sağlık olsun :KK66:

Valla bende buradan bazı arkadaşlar bilir resimlerimi attmıştım 36 bedendim bildim bileli bende bakma 10 senedir ye iç şiştim :))))))yok hep hayatım boyunca diyet olayım vardı ama spor çok yapardım hani iyi bedendi bedenim artık estetiklerle biraz şekle soktuk ee diyette işte bakmaya çalışıyoruz hahhahah evet nasip etmiş şükür bunada diyelim Allah sağlık versin gerisi gelir canım:KK19:

sağol canım olur bunlar bir artı bir eksi gider geliriz :) bozmuyorum bu aralar davetlere de gitmiyorum ama bu perşembe can arkadaşıma kahvaltı var allahtan oda diyette evde uygun elleriile hazırlayacak fazla kaçırmam umarım:)

gayet iyi tebrikler

Canım bozma moralini k.k da ne kilolar verenleri biliyom en son yine @zuzu53 bir arkadaş var oda kendi cabası ile verdi 14,15 kilo azmin elinden bişey kurtulmaz 65 inde 60 da görün tatlım kolay gelsin

Saolasin canım biliyorum ki insan istesin herşeyi başarır o yuzden inşallah istediğimiz kiloda ki zamanlarda da bugünleri yad ederiz zayıf zayıf :D

Saolasin canım biliyorum ki insan istesin herşeyi başarır o yuzden inşallah istediğimiz kiloda ki zamanlarda da bugünleri yad ederiz zayıf zayıf :KK70:

Canım valla tam gaz giidyorum bugünde baya bir süüzldüm diyorumda tabi hala hükümet gibi kadınım:KK70: inşallah inşallah hep beraber hedefe yürüyeceğiz :KK19:

Canım valla tam gaz giidyorum bugünde baya bir süüzldüm diyorumda tabi hala hükümet gibi kadınım:KK70: inşallah inşallah hep beraber hedefe yürüyeceğiz :KK19:

Ya tatlım hayatımda kendimle ilgili duymaktan nefret ettiğim kelimedir o ya hükümet gibi kadın yada Atatürk gibi kadın yani bu kelimelerden nefret ediyorum ama artık duymuycaz hükümet kadına son bundan sonra :D

Sanirim regl olucam.kilo vermem durdu.bikac gundur gr oynamiyor.kizlar kac gunde bi tartiliyosunuz ben dayanamayup nerdeyse hergun tartiliyorum
Evet tatlım regl döneminde takılıyor..ben de her gün tartilanlardanim :)) hacar beni bu konuda uyardı haftada bir kez tartilanlardanim diye ama kendime hakim olamıyorum :)) bu hafta takıldım bir gr bile gitmiyor reglime 5 gün var umarım düzelir. .Yeşil çay içiyor musun

Evet tatlım regl döneminde takılıyor..ben de her gün tartilanlardanim :)) hacar beni bu konuda uyardı haftada bir kez tartilanlardanim diye ama kendime hakim olamıyorum :)) bu hafta takıldım bir gr bile gitmiyor reglime 5 gün var umarım düzelir. .Yeşil çay içiyor musun
Iciyorum evet form cay iki bardak.bu ara arttirsammi acaba.bide yatmadan kirmizi pul biberli yogurt yiyorum ben.ama yogurdum light degil.ev yapimi

Iciyorum evet form cay iki bardak.bu ara arttirsammi acaba.bide yatmadan kirmizi pul biberli yogurt yiyorum ben.ama yogurdum light degil.ev yapimi
Ben yoğurdu hep light tükettim seninki duraklamaya sebep olur mu bilemiyorum sadece yeşil çay içmiyordum ona başladım inş faydası olur..Ama kilon reglden sonra mutlaka düşecektir benim geçen ay 9 gün gram oynamadi hatta hep + 1.5 kg gördüm ama reglden sonra verdim

arkadaslar hayırlı aksamlar atak evresinde kac kilo verdiniz ve kepek tükettiniz mi sütte yoğurtta sınır koydunuz mu
Mrb ben atakta 3 kiloya yakın verdim süt ve yoğurdu abartmadim ama su an yani seyir donemindekinden fazla tükettim hatta seyirde sütü tatlı bişeyler yapmak haricinde hiç kullanmıyorum hergün 1.5 yk yulaf kepegini de mutlaka yedim

Back