- 10 Mart 2011
- 864
- 403
Yok yok maşallah,nazar değmesin,gayet memnunum...Hayır yani daha yavaş kilo verdim ben ama biliyorum o da benim suçum...o yüzden dedim..yoksa şükrediyorum yani...Başlarkenki düşüncelerimizi hatırlasanıza çok abi 10-15 kilo verilmez,nasıl geçer bu kadar zaman,nasıl dayanırım filan diyordum..herhalde pes ederim,bırakırım diyordum...bu günleri bile görmek çok güzel...ay tutmayın beni bidaha öpecem herkesi (sitenin sapığı mıdır nedir bu kız,şapşup öpüyor ıyyy dediğinizi duyar gibiyim ama napam 67 kiloluk kabıma sığamıyom)
sen kilo vermenin nesini özleyecen be kızım bu kiloyla,sen keyfine bak,takıl orlarda,bekle bizi,bi kahve söyle geliyoz biz de yoldayız
ay vuvuu şaka maka 4 kilo beee azıcık kalmış yaaakızım yaa önümüzdeki ayın 15'inde bekliyoruz seni yanımızaa.bak 4 kg için 1 ay veriyorum çok da acımasız değilim.biz goldenciğimle kendimize bir kahve söyliip bekliyoruz sen de işini tez bitir hemncecik gel oldu mu canım.ssoleil ve şenay81 yoklar olsalar onlara da birer kahve ısmarlardık ama napalım artık biz goldenla yanlız takılırız
Son düzenleme: