Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Berrincim; cok gecmıs olsun. Agrılarının sıkıntının gecmesıne cok sevındım canım. Insallah omur boyu bır daha sıkıntısını cekmezsin.

sağol bitanem :KK54:çok ev işi yapıp ayakta kalınca belim agrıyor bıraz ama eskisi gibi degıl.bacaklarımdaki agrı da yok çok şükür diyete başladığımdan beri:KK66:

Kızlar; bu sabah tartıda 61 kg cıktım; gunlerdır 60,5 - 61 kg arasında gidip gidip geliyorum. Yanı su 5 li rakamları bır turlu goremedim.

Bugün çıkışta iş arkadaşlarımdan biriyle cok acıkınca dısarda yemek yedik. Ben ızgara dana etı ve yanında buharda sebze yedım s+p gunum oldugu için, ama onden arkadasım corba ıcecektı ben de dayanamayıp yarım corba soyledım; tavuklu sebze corbasıydı, garsona sordum krema ıle yaptıgını soyledı, umarım bır corba yuzunden cok bozulmamıstır, yanı hanı sevdıgım seyler olsa neyse de corba normalde sevmem ıste ınsan yıyemeyınce yasak seyler guzel gozukuyor :KK1:

Sevgili kızlar,

Hafta sonu İstanbul dışındaydım nete giremedim bu yüzden doğum günümü kutlayan güzel dilekleriniz için ancak teşekkür edebiliyorum, saolun hepiniz cansınız:-)), ayrıca pastaya gösterdiğim çabayı da takdir etmenize çok sevindim:-)) Haziran da doğan diğer arkadaşlarımı da kutlarım

Kızlarrrr 2 hafta oldu gram oynamıyorum :18:Neden acaba????? Yani tamamen dikkatli gidiyorum, yağ, tuz, un, şeker tadını unuttum... Ama olmuyor gitmiyor:-((
Yoldan çıkmayı aklıma dahi getirmiyorum ama en azından 2 haftada 2 kg daha kaybetmek isterdim

hadi şimdi biraz yürüyüş yapıyorum diyosan 2-3 gün süresini 2ye çıkar.tekrar başlarsın vermeye.yola devammmm....

Kızlar; bu sabah tartıda 61 kg cıktım; gunlerdır 60,5 - 61 kg arasında gidip gidip geliyorum. Yanı su 5 li rakamları bır turlu goremedim.

Bugün çıkışta iş arkadaşlarımdan biriyle cok acıkınca dısarda yemek yedik. Ben ızgara dana etı ve yanında buharda sebze yedım s+p gunum oldugu için, ama onden arkadasım corba ıcecektı ben de dayanamayıp yarım corba soyledım; tavuklu sebze corbasıydı, garsona sordum krema ıle yaptıgını soyledı, umarım bır corba yuzunden cok bozulmamıstır, yanı hanı sevdıgım seyler olsa neyse de corba normalde sevmem ıste ınsan yıyemeyınce yasak seyler guzel gozukuyor :KK1:

okadarcık yarım kasecik çorbanın içindeki kremacıktan bişey olmaz cnm boşver :KK70:

Sabah 2 dilim piliç jambon, light beyaz peynir, 1 kaşık yulaf kepekli 1 yumurta ile omlet ve çay

öğlen için çok çok az yağlı domatesli patlıcan pişirdim, bolca haşlanmış tavuk but ve diyet kolayla yiyeceğim

öğleden sonra goji berry ve ayran-soda ile atıştırma yaparım

Akşama henüz karar vermedim :)):KK56:

ay ay bugün jambonlara baktım nişasta var içlerinde, yemesek daha iyi aslında :KK45::KK45:
tabii sevgili mustlu içeriğinde bakmışsındır belki atladım öyle telaşla ama :78::78:

ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsun:KK1: hedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam :KK52: o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.

tebrikler.herşey gönlünce olsun....

Kızlar, bugün bizde bütünlemeler başladı. İki haftadır beni görmeyen öğrenciler bugün görünce çok şaşırdılar. Çok zayıflamışsınız ve çok güzel olmuşsunuz dediler. (Biliyorsunuz sağlıksız görürlerse genelde yüzün çökmüş derler :KK53:) bu dukan diyetini sadece 3 haftadır yaptığımı düşünürsek hiç fena değil, ne dersiniz? :KK66:

aynen bende..:KK69::KK69: hatta haftanın 3-4 günü hep böyle. bugün tavuktan adana kebab yapmışlar et hakkımı yedim. içinde az bulgurda vardı sanırım. bence sorun olmaz .. çok et tüketiyoruz zaten azıcık karbo bişi etmez.
bşi sorcam kızlar. ben genelde sinirli bir yapıya sahibim. bu diyeti yapalı bana pek bi yan etkisi olmadı ama bi sinirlilik var. protein diyetlerinde bu olurmuş. size de oluyor mu acaba :26::26:

Benim sinirli olmak gibi bir problemim olmadı ama ben genel olarak sinirli değilimdir. Genelde çok neşeliyimdir hatta :))):86:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum.kabızlık için activa yesek olurmu.üzerinde yarım yağlı yazıyor ama meyve parçacıkları var.sizce yenirmi..?

ben yiyoruum.geçen bi arkadaş günde 2 taneye izin var demişti ama ben öncedende yiyordum.aslında karbonhidrat değeri :KK3:

ve bugün itibariyle güçlendirmeye geçmiş bulunmaktayım hayırlı vede uğurlu olsun:KK1: hedef kiloma henüz düşmemiş olsamda bilindiği üzere dukan gelini olucam :KK52: o sebeple bu kalan 3 haftada daha fazla kendimi sıkmamak için ve düğün arasında da koşturmacada kilomun düşeceği konusunda arkadaşlar beni uyardığı için geriye kalanıda yavaşyavaş güçlendirmede vericem inş.

alkışlar goldenvenüse:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:tebriklerrrrrrrrr......fıstık gelineeeeee

neyse benim eşim benimle beraber spor ve az çaplı diyet yapıyor da karşılıklı birbirimizi anlıyoruz. benim iş yerimdeki arkadaşlarda bana rengin solmuş diyorlar, kıskanıyorlar işte :KK60:

Goji berry'i netten araştırıp duruyorum gerçekten çok pahalıymış. Netten alsam çok büyük bir saçmalık mı olur acaba? Eskişehir'de nerede bulacağımı bilemedim vallaa:KK75:

BİM'de simbad marka var, 150 gram 6,95 TL. az gibi geliyor ama çok uzun zaman gidiyor.

merhaba kızlar. size kötü bir haberim var. bugün hastaneye gittim ve ürik asit kolestrol vs. tahlillerimi yaptırdım. ve ne yazık ki ürik asitim üst sınırda çıktı yani 7.2 . doktor çok et yeme, çok su iç dedi. nasıl yapacağım dukanı bilmiyorum :KK43:

eeeee sen de çok et yeme yoğurt ye süt iç yoğurt çorbası iç yumurtayla ve az tavuk çok az sütle omlet yapıyorum güzel oluyo bollllll su için diye dukan da diye diyo bi bildiği var herhalde...

ya kızlar bu sütlü yumurtalı bi tatlı vardı tatlandırıcıyla yapılan ona ne kadar tatlandırıcı konuluyor? bi saattir bakıyorum tarifi bulamadım :) maşallah kitap çıkar burdan dukan rehberi diye.

Tatlandırıcı miktarı vermiyordu o tarifte, istediğin kadar koyabilirsin.

X