valla süpr rebrik ederim.... ben hiç bozmadıgım halde 1 ayda ancak 5 kilo verebildim.... bugun bozmak niyetindeydimucundan azıcık bişeyler yedim. bide çiğköfte yedim daha da tatlılı bişeyler yiyecektim ki... 1 ay önceki fotomu kamerada gördüm ve vazgeçtim... 5 kilo bayagı farketmiş... birde dedim siteye gireyim moralim düzelsin... iyi geldi grçekren....
hoşgeldin umarım iyi geçmiştir.....
sağol canım hoşbuldum.ama bana hoşgeldin diyerek sınavlar hakında bilgi alamzsınVELİYE BİLGİ YOK bizim öğrencilik felsefemiz bu
bu arada sen nedir o kaçamaklarla falan geçiriyormuşsun günlerini.huuu yaz geldi yazz üstüne incecik bişi giyip dışarı çıkmak varken korseyle ya da toparlayıcı atletlerle mi gezmek isityorsun.hemen hizaya gel bakalım hım
yaa bi dk anlamadığım bir ayda 5 kilo verdin ve üzüldün mü
bende bir ayda 5 kilo verdim ve gayet mutluyum he ben kaçamak yaparak vermişimdir sen yapmadan ama ne biliyim yaş metabolizma hızı hareketlilik hali vs bunların hepsi farkettirir bazı şeyleri. Hem dediğin gibi 5 kilo belki çok değil ama geçen yaz sonu alıpta bu yaz olmayan kıyafetlerimi denediğimde hepsinin içine girebiliyorum artık ve ayda 5 kilo da gayet sağlıklı bi rakam bence daha fazlasını beklemek biraz mucize beklemek gibi geliyor bana, yaptığın kaçamaklarda bir ayın sonu ödülü olsun sana ve rejimine devam et bence
ilk başta 10 kilo versem yeter diyordum ama 15 kilo olmasına kanaat getirdim:44: bu durumda 150 gün yapıyor.... aaaa valla haklısın buda 5 ay yapıyor... bide öncesi
Kızlar çok sukur ki 12 Haziran bitmek üzere. 2 gundur aglamıyorum, destekleriniz sayesinde bugunu de atlattım, yatagıma uzandım şimdi ve burayı okurken uykuya dalarım birazdan.
Siz oldugunuz için özellikle bugunu, normalde nısanımızın olacagı bu gunu aglamadan, O na mesaj yazıp, aramadan, haklı oldugum halde bırakıp gıden O oldugu halde gururumu ayaklar altına almadan ve bu uzuntuyle tatlılara cıkolatalara saldırmadan gecırdım :13:
Kendimi daha iyi hissediyorum, sımdı tek duam bir an once daha da iyi hissetmek, ne yazık ki aynı ısyerınde calıstıgımız için O nu gorecegım mecburenınsallah Allahım bana guc verır ve en kısa zamanda dogru ınsanı karsıma cıkarır.
Bana destek oldugunuz için çok çok tesekkur ederim sevgili kızlar, iyi ki varsınız
Kızlar çok sukur ki 12 Haziran bitmek üzere. 2 gundur aglamıyorum, destekleriniz sayesinde bugunu de atlattım, yatagıma uzandım şimdi ve burayı okurken uykuya dalarım birazdan.
Siz oldugunuz için özellikle bugunu, normalde nısanımızın olacagı bu gunu aglamadan, O na mesaj yazıp, aramadan, haklı oldugum halde bırakıp gıden O oldugu halde gururumu ayaklar altına almadan ve bu uzuntuyle tatlılara cıkolatalara saldırmadan gecırdım :13:
Kendimi daha iyi hissediyorum, sımdı tek duam bir an once daha da iyi hissetmek, ne yazık ki aynı ısyerınde calıstıgımız için O nu gorecegım mecburenınsallah Allahım bana guc verır ve en kısa zamanda dogru ınsanı karsıma cıkarır.
Bana destek oldugunuz için çok çok tesekkur ederim sevgili kızlar, iyi ki varsınız
öncelikle teşekkür ederim desteğinizeerkeklerden farklı olarak biz kızlar her zaman ufak detayları bile dert ettiğimiz için -ki bu forumda buna çok şahidiz hepimiz ufacık burnuna estetik yaptıran, botoks yaptıran vs.- 50 kilo olsam da 100 kilo olsam da taktık mı takıyoruz işte. ben zaten 3-4 kilo verme niyetindeyim dukanla hızlı olduğunu farkettiğim için buna başlayım dedim. inşallah herkes istediği ideal seviyeye gelir
:86: evet atak evrem kısa sürecek 1-2 gün sanırım, ama düzenli yemek yemeyi öğrenebilicem bu diyetle. günde 1-2 öğün(kahvaltı asla yapamam) ve onları da fast food olarak tüketmeyi seven biri olarak bikaç kilo verip asıl kilomu koruma amaçlı olarak bu diyete başlıyorumhepimize kolay gelsin
sağol canım hoşbuldum.ama bana hoşgeldin diyerek sınavlar hakında bilgi alamzsınVELİYE BİLGİ YOK bizim öğrencilik felsefemiz bu
bu arada sen nedir o kaçamaklarla falan geçiriyormuşsun günlerini.huuu yaz geldi yazz üstüne incecik bişi giyip dışarı çıkmak varken korseyle ya da toparlayıcı atletlerle mi gezmek isityorsun.hemen hizaya gel bakalım hım
haklısın, üzülmememen lazım ama insan biraz sıkılıyor sanırım ondan... mesela ablamda diyet yapıyor o kendi sadece kendi dikkat ederek yaptı. 3 haftada 3,5 kilo verdi ama çok çok yüyüryo ben ise oturark çalışıyorum ve buda etkiliyordur tabii ki... hareket şart ama buna zamanım yok cidden. umarım sadece bu diyet ile olur herşey
safranboluluyum.yapardm tabi ne demek
canlarım ben kaçıyorum hepinize iyi geceler.Allah a emanete olun.yarın görüşürüz.bugün için ,paylaşımlarınız için teşekkürler.hadi bakalım özleyin beni emi?
Ben hemen hemen her gün ayran içiyorum, hem de hazır satılanlardan. Bir sıkıntı yaşamadım.
o lafın gelişiama en fazla bu kadar süredir yapacağınız diyet diye söyledim.evrelerinizi kaç gün hesapladınız toplayın bakalım ne kadar çıkacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?