- 2 Mayıs 2011
- 252
- 0
canım dişin için geçmiş olsun dogum yapmaktandan beterdir o 20lik diş bilirim (okadar çok yazmışsınızki anca okuyabiliyorum kızım hastada perşembeden bu yana)sevgilinden ayrılmışsın sana üzülme demicem acını yaşa haketmedin çünkü sen bunu agla, bagır, kız ama dışarda dimdik dur umursamıyormuş gibi yap onsuz olamadıgını kimseye belli etme aynısını yaşadım benimki üstüne gitti evlendi hemde gözümün önünde utanmasa dügünede davet edecekti aradan 6 ay geçmeden eşimle tanıştım evlenmeyi düşünüyorsan seninle çıkarım yoksa sen yoluna ben yoluma dedim kabul etti (meger beenim gibi mavi gözlü sarışın bir kızla evlenmekmiş hayalı sonradan ögrendim)iki yıl çıktıktan sonra evlendik şimdi çok mutluyuz bir kızımız bir oglumuz var hala ilk günkü gibi birbirimizi seviyoruz ve saygı duyuyoruz... diyecegim oki alışkanlıkmış eskisi ona alıştıgın için eksiklini hissediyorsun Allahım senin karşınada seni senden çok seven birini çıkarsın ozaman bu günlere gülersin nasıl da kendimi yıpratmışım diye
doğru zaman doğru yer doğru kişi.....işte bütün mesele bu.allah bozmasın darısı tüm isteyenlerin başına