- 21 Mayıs 2011
- 375
- 0
aaaa ne güzel neresinden?
annem babam hala oradalar ben istanbuldayım. bir sürü akraba var orada. çarşıda yüz dükkanlarda merkezde biz de yazları on onbeş gün gidiyoruz. bayramlarda falan da gideriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa ne güzel neresinden?
üzülme lütfen demekki hayırlısı böyle imiş. karnıbahar kış sebzesi yanlış bilmiyorsam zamanı geçti aslında ama hala var pazarlarda..
Hanımlar selamlar;
Lısteye katılmak ıcın gec kalmısım. Elisaya bılgılerımı attım benı de ekler belkı.
Bugun 20 lık dısımı cektırdım, kucucuk yere 5 dıkıs attılar, agrılar ıcındeyım ama eve geldım ılk ıs forumu actım :)
3 saat bırsey yıyemeyecegım; sabah yedıgım yulaf krebıyleyım, aclıktan oldum valla :)
Aksam ıcın de yayla corbasını yapıp ılık ıcecegım :)
annem babam hala oradalar ben istanbuldayım. bir sürü akraba var orada. çarşıda yüz dükkanlarda merkezde biz de yazları on onbeş gün gidiyoruz. bayramlarda falan da gideriz.
Hanımlar selamlar;
Lısteye katılmak ıcın gec kalmısım. Elisaya bılgılerımı attım benı de ekler belkı.
Bugun 20 lık dısımı cektırdım, kucucuk yere 5 dıkıs attılar, agrılar ıcındeyım ama eve geldım ılk ıs forumu actım :)
3 saat bırsey yıyemeyecegım; sabah yedıgım yulaf krebıyleyım, aclıktan oldum valla :)
Aksam ıcın de yayla corbasını yapıp ılık ıcecegım :)
sevgili nix; kesinlikle oyle, demek hayırlısı boyleymiş diyorum hep; tek isteğim bir an once Onsuzluga alısıp, toparlanmak ve bu üzüntüden kurtulabilmek. Cunku gunler ve ozellikle gecelerim cok zor geçiyor ama elbet alışacagım, inşallah bir an once olur
oh mıs gıbı oluyordur. Bu arada karnıbaharın mevsımı ne zaman? Ben cok severım cunku sımdı aklıma geldı sen soyleyınce :)
Beni bırakıp gitti vuvucum, durduk yerde bir anda.. Bırakıp gitti Ve bu yaz evlenecektik, ve benim ilk erkek arkadasımdı Bu yasıma kadar ilk kez birini almıstım hayatıma; evlenmeyi o cok ıstıyordu; beni ikna etti, ben onu cok sevdim, ama o sımdı yok ıste gitti
huhuuuu vallahi çok çaresiz kaldım italya karşısında ama olsun yulaf kepeği mevzusu daha rahat oluyodur belki orada??
ton balığı konusunda sıkıntı yok light olmak zorunda değil zaten o. dukan kitabında "yağlı, yağsız, siyah, beyaz, çiğ, pişmiş her türlü balık" diye nitelendiriyor balıkları :)))
ben taş devri diyetinin de kitabını okudum, karatay diyetininkini de. orada dediğine göre omega 3 ve 6 eksikliği ve dengesizliği yüzünden de bizim vücudumuzda yağ dengeleri bozulabiliyormuş. yani balığın yağlısı makbulmüş :))
O ruh hali çok zordur, bilirim. Eksik hisseder insan kendini. Ama şöyle düşün, gerçekten hayatında öyle bir yer tutması gereken bir insan olsa, şu anda yanında olurdu. Demek ki doğrusu o değilmiş. Bir yerlerde seni bekleyen biri var. Henüz bulmadın sen onu. Ama bulacaksın emin ol
cnmmm öncelikle çok geçmiş olsun baş belasi bu 20 likler diğer konudada inş en kısa sürede alışırsın ,Allah daha daha iyilerini hayırlılarını karşına çıkarsın inşallah cnm benimm
çok geçmiş olsun..evet çorba iyi gelir...bende epeydir gojiberryli keklere daldım çorba için yulaf hakkım kalmadı..yrından sonra bende çorbaya geçiş yapıcam..
yakınız desene bizimkilerde orda ben de gelip gidiyorum.kıranköye yakın oturuyorum bende
oh güzel diyosunda iş yerinde böyle güzel şeyleri nasıl yapayım.
hala bir tatlandırıcım yooookkkk
penacım çok üzüldüm.seni çok iyi anlıyorum inan bana ben de böyle bir ayrılık yaşadım.zaman herşeyin ilacı.biz yanındayız bunu unutma.seni seviyoruz
ayrıca dişlerin için de geçmiş olsun penacım
amanııınn nasıl özendim şu an yulaf kepeği diye göbeğimiz çatıyo bizim burada :)))
ya kızlar balığın light olanının normal olandan farkı içinde eksra yağ bulunmaması yoksa ikiside konserve sonuçda.bizde hergün yemeyiz ama çaresiz kalınca oda güzel bi seçenek .light ton balığına tuzla ovulmuş kuru soğan yada taze soğan,maydanoz az pul biber şirke yada limon koyun .tam dukanlık menü.kitapta soğan ve maydanoza protein günlerindede izin var.ahahaha ay vallahi doğru bi yerde bi hata var ama ben de anlayamadım hihihi bende bazen fazla yağ rahatsızık hissi veriyo o yüzden light aldım ama aslında almamak lazım doğru vallahi. hatta gidip direkt olarak balığı bile kendim tutasım var o kadar çok şeyi okuyunca üzüldüm resmen kendi organlarıma meğer ne kadr çok sağlıksız şeyler göndermişim bünyeye :)))
en mantıklısı aslında light almamak doğru. bilinçli tüketici! :)))
oh mıs gıbı oluyordur. Bu arada karnıbaharın mevsımı ne zaman? Ben cok severım cunku sımdı aklıma geldı sen soyleyınce :)
Beni bırakıp gitti vuvucum, durduk yerde bir anda.. Bırakıp gitti Ve bu yaz evlenecektik, ve benim ilk erkek arkadasımdı Bu yasıma kadar ilk kez birini almıstım hayatıma; evlenmeyi o cok ıstıyordu; beni ikna etti, ben onu cok sevdim, ama o sımdı yok ıste gitti
canım günde 2 meyveli yoğurt hakkı var 1 tane yiyebilirsin iş yerinde
vuvuu'cum teşekkür ederim.
Doktor; sert, cok soguk, cok sıcak birşeyler yeme dedi, çorbayı yapıp sogumasını bekleyecegım ılıkken içeçeğim hem ogunu hafıf gecırmıs olurum hem de doktorun dedıklerıne de uymus olurum :)
Bu arada; ben bu dıyete baslamadan onceydı; bir komsu abla var o vermişti brokoli corbası demıstı ben de ıcmem brokolıyı zaten sevmem felan derken tatmıstım cok guzeldı sut ıle yapmıstı, bız de belkı onu dıet sutle yagsız versıyonunu yapabılırız.