- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
benim bol yoordum ve meyveli yoordum var yemekhanedeki dolapta. canım çektikçe yiyorum. ama bi şişe de zero almalıyım sanırım bugün çok canım çekti. ya da hiç almiim mahrum kalim ondan selülit yapmasın durup dururken dimimagnum yok magnum yok bak takipteyim seni
:) canım sende meyveli yoğurt filan götürsene şirkete,buzdolabına koy,yersin böyle zamanlarda soğuk soğuk...ya da normal yoğurt götür içine tatlandırıcı atıp yersin olmaz mı??
tatlım hoşgeldin geçmiş olsunHanımlar selamlar;
Lısteye katılmak ıcın gec kalmısım. Elisaya bılgılerımı attım benı de ekler belkı.
Bugun 20 lık dısımı cektırdım, kucucuk yere 5 dıkıs attılar, agrılar ıcındeyım ama eve geldım ılk ıs forumu actım :)
3 saat bırsey yıyemeyecegım; sabah yedıgım yulaf krebıyleyım, aclıktan oldum valla :)
Aksam ıcın de yayla corbasını yapıp ılık ıcecegım :)
teşekkür ederim tatlım gerçekten bazı arkadaşlar bana sende ne var ki asıl kilo bizde deyip birazda haksız tepkiler gösterdiler ama işte onlar da benim kilolara insinler insan daha fazla vermesi gerektiğini görüyor inanın ..ben seni çok iyi anlıyorum. hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloya inmeni dilreim
bu arada bende kastamonu araçlıyım safranbolu bize 60 km. hemşo sayılırız. sen ben ve berrin
üniversiteden sonra master yapmak için gittim ( mimarlık) ama daha dil okulundayken bir Sienalıya aşık oldum:)) evlendim kaldım bir kızım oldu ( şimdi 17 yaşında) ama 9 sene önce boşandım aldım kızımı döndüm yurdumuza-)) Ben senin yerinde olsam kalırım. Bura zorr hem de çok zorrrrr.-)))
bende asiperinin yerinde olsam gelmem italyadan. la dolce vitaaaaa
şimdi akşam yemegi yedimofff offff.ben bi zero alıp içiyim bari soğuk soğuk belki rahatlarım o zaman. canım hareket yap spor yap gider sen üzülme.
yine tavuk tabi ki
biiir zerom bile yokk
anlıyooormusun
hadiii gülümseee
ay yoksa normalde yazıyormusun. boşver onu artık. çok zor biliyorum seninle de paylaşmıştım benzer şeyler yaşadım ama ne güzel ilaç zaman ve bize takıl kafan da dagılır kiloların daKızlar bugun ne güzel ne hareketli bir gün olmuş burda.
Şimdi hepsini tek tek okuyacağım. Hem 12 Haziran bizim yıldonumumuzdu, bu tarih yaklaştığı su gunlerde cok zorlanıyorum ama ıyı kı burası var okurken vakit geçiyor ve ben O na mesaj yazmıyorum
Benim de, bu diş agrısından en azından kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor; pollyannacılık oldu belki ama
yakından daha iyi görünüyor fıstıkım emin olBasenlerini....basenlerini göremiyorum!!!:53
oyy helecanlandım dukan ar-ge A.Ş' den yeni ürünler var sıcak sıcakmayalılarım fırından çıktııııııııııııı!!! tat fena değil ama mayası fazla geldi sanırım biraz maya tadı geliyor yerken... sanırım diyetteyken tadı ekmeğe en yakın olan şeyi yedim az önceeeeee:)) bir daha ki denemeye biraz mayalansın diye bekleticem, meraktan dayanamadım bu sefer
nasıl oldu nasıl oldu ??? ekmee benzer bişi yimek istiyorum artıkın en azından bi dilim kahvaltıda
yaa bu erkekler hep mi aynı olur yahuu. bende iyi ki o adi tarafından terkedilmişim... 4-5 yıl süründüm ben ama sonunda oldu gerçek aşkı buldum çok şükür. sende bulucaksın penac'ım eminim yahuYaaaa üzüldüm ama yaaa hemen cevap da yazamadım canım iş yetiştiriyordum iş yerinde özür dilerim...gerçekten üzüldüm ama sen üzülme ne olur..benzer bir durum yaşadım ben de..1 hafta sonra sözümüz vardı ve neden olduğunu anlayamadan kayıplara karışmıştı benimki de..o kadar kötü günler geçirdim o zaman ama Allah yüzümü güldürdü, kısa bir zaman sonra şimdiki eşimle tanıştım ve deli gibi aşık oldum ve evlendim...ve dedim ki salak Aylin sen aşık bile değilmişsin ona,beni ağlatan aşk değil hırsmış,kızgınlıkmış bunu anladım...Umarım sen de yakında hayatının ödülünü alırsın canım