günaydın arkadaşlar yarın tam bir ay oluyor ve bu sabah dukan amca sayesinde 65 leri gördüm
yani bir ayda 6.5 kilo
inanamıyorumşükürler olsun....
diyete dün bırakmakta kararlıydım.gün içinde bazen çok halsiz kalıyorum.hatta gece bu yüzden 1 yaprak sarma ,bir kaşık tereyağlı semiz otu yoğurtlaması ,1 küçük parça çikolata yedim.
ama bu gün sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar motive oldum.bugün protein günüm.
bu gün 12.günüm ve 73.900gr
niye çok halsiz kalıyorsun ..bırakma bence bu halinden memnunmusun hayır..şimdiyi değil 1 ay sonrasını düşün..hem yazda geldi..gece kaçamağı için yulaf kepeğin varsa akşama sakla ve gece acıkınca içine az toz tarçın ekleyip ılık sütle tüket .sabaha bile tok kalkarsın..b
burası süper motive edici..
niye çok halsiz kalıyorsun ..bırakma bence bu halinden memnunmusun hayır..şimdiyi değil 1 ay sonrasını düşün..hem yazda geldi..gece kaçamağı için yulaf kepeğin varsa akşama sakla ve gece acıkınca içine az toz tarçın ekleyip ılık sütle tüket .sabaha bile tok kalkarsın..b
burası süper motive edici..
ne güzel canım benim kabızlığım ezelden beri olduğundan rejimim bitse ben gene içerim bunutebrik ederiim ne kadar verdin atakta??
bu arada kızlar ben 2 haftadır 1 gram bile vermedim ve bu çok sinirimi bozuyor. bu sabah koşuya çıktım ve 1 buçuk saat spor yaptım ama yinede yok aynıyım. böyle duraklaması uzun süren oldumu ya moralim çok bozuk((
diyete dün bırakmakta kararlıydım.gün içinde bazen çok halsiz kalıyorum.hatta gece bu yüzden 1 yaprak sarma ,bir kaşık tereyağlı semiz otu yoğurtlaması ,1 küçük parça çikolata yedim.
ama bu gün sizin yazdıklarınızı okuyunca tekrar motive oldum.bugün protein günüm.
bu gün 12.günüm ve 73.900gr
tarifini yazarmısınevet canım kefir içen var.ben içiyorum çokda memnunum hemde 0 yağlı sütle kendim yapıyorum.güvenle tüketiyorum.. ne gibi zararı olabilir proteinin alası ,yağ yok tuz yok daha ne olsun dimi...
kızlaaaaaaaaaaaarrr günaydın bu sabah uyandım ve heyecanla basküle çıktım aaaaaaaaa ne göreyim 700 gr bir kerede gitmişaraya regl girdiği için 7 gündür kilo kaybı yaşamadım.....ama iradeli bir şekilde kaçamak yapmadan devam edilirse sonuç alınıyor ayrıca ölçülerimi tekrar kontrol ettim belden 4 cm, kalçadan 4 cm gitmiş sanırım 1 haftaya kalmaz bütün pantlonlar daraltılmak üzere terziye gidicek çünkü şu an bile kemersiz düşüyo kemer takınca ise kırış kırış oluyor.......yaşasın kadınlar kulübü yaşasın dukan amca
Günaydın kızlar,,,
çizelge yardımı istiyorummmm((
birde benim pazartesi 1 ay olacak. Geçen tartıldım 4,5 kilo gitti toplmada... Ve bu sürede hiç mi bozmadım... Neden az veriyorum kiloyu aglıcammm moralim çok bozuk benim....:84:
evet canım kefir içen var.ben içiyorum çokda memnunum hemde 0 yağlı sütle kendim yapıyorum.güvenle tüketiyorum.. ne gibi zararı olabilir proteinin alası ,yağ yok tuz yok daha ne olsun dimi...
günaydın kızlar
sakıııın bırakmayı düşünme inan bana daha sonra inanılmaz mutsuz ve pişman olacaksın...şöyle düşün ben kendimi böyle konsantre ediyorum..tek sorunum kilo allaha şükür..geçici bir süre bunlardan uzak durmam lazım...diyabetli çocuklar var hayatları boyunca çikolata şeker yiyemiyolarve bir sürü kötü hastalıklardan dolayı diyet yapmak zorunda olan kişiler var..sadece zayıflayana kadar bunlardan mahrum kalıcam ve bu benim elimde...ne kadar kaçamak yapmazsam hedefime ve canımın istediklerine kavuşabilirim...o yüzden arkadaşlar kilolu olup mutsuz olucamıza bikaç ay tatlı hamurişi vesaire yemiyverelim..emeklerimize yazık...diyetimizi mümkün olduğunca renklendirirsek aslında biçok şeyi yiyebiliyoruz dukanda...eskiden salata yoğurt yiyerek zayıflamaya çalıştığımız ve bütün gün karnımızın ve gözümüzün aç olduğu günleri düşünelim..üşenmeyelim girelim mutfağa bikaç çeşit heran yenebilecek yemekler bulunduralım...hepbirlikte başarıcaz kızlar...herkese iradeli kaçamaksız güzell birgün diliyorum:119:
kızlaaaaaaaaaaaarrr günaydın bu sabah uyandım ve heyecanla basküle çıktım aaaaaaaaa ne göreyim 700 gr bir kerede gitmişaraya regl girdiği için 7 gündür kilo kaybı yaşamadım.....ama iradeli bir şekilde kaçamak yapmadan devam edilirse sonuç alınıyor ayrıca ölçülerimi tekrar kontrol ettim belden 4 cm, kalçadan 4 cm gitmiş sanırım 1 haftaya kalmaz bütün pantlonlar daraltılmak üzere terziye gidicek çünkü şu an bile kemersiz düşüyo kemer takınca ise kırış kırış oluyor.......yaşasın kadınlar kulübü yaşasın dukan amca
günaydın kızlar
Günaydın kızlar,,,
çizelge yardımı istiyorummmm((
birde benim pazartesi 1 ay olacak. Geçen tartıldım 4,5 kilo gitti toplmada... Ve bu sürede hiç mi bozmadım... Neden az veriyorum kiloyu aglıcammm moralim çok bozuk benim....:84:
moralini bozma bence..bünyeden bünyeye değişebilir kilo verimi ayrıca kötü değil 4.5 kilo..eminim verdiğin kilodan daha fazla vermiş görünüyosundur:)azimle devam et arkadaşım doğru yaptığımız sürece eli mahkum gidecek kilolar...çizelge konusundada ben denemedim yapmayı o yüzden yardımcı olamıcam:)forumda ayrı bi sayfa altında gösteriyo sanırım nasıl yapıldığı