Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarını sabırsızlıkla bekliyorum sabah erkenden sana özelden mesaj atarım.başlangıç tarihim,hedef kilom,ne kadar vermişim hepsini yazarım

slm ssoleıl naısl gıdıyor guclendırme ıslerım yogun cok gıremıyorum foruma eskı sayfaları okuyamadım cok benımde guclendırme yarı sıkı sekılde gecıyor bıraz kacırıyorum 64.2 oluyorum sıkıyorum 63.5 a dusuyorum bı ılerı ıkı gerı ama sevındıgım en azından koruyorum yanı eskısı gıbı olmadım hala ınceyım karın bolgemde azcık kaldı fazlalık bı gaza daha gelsem su 2 -3 kıloyuda verıcem ama bu ara gund ebır ogun kacamak yapıyorum. tabı bu anlattıklarım tum kızlara cok abartmadıgınız surece ben bır aydır alıp versemde korudum kılomu. senın nasıl guclendırme, ıyı dıyetler

kitapta 1+1 yapanların 5+5 yapanlarla kilo kaybetmede hiç farkı olmadığını yazmış.yani hangisi daha rahatınıza geliyorsa onu uygulayın derim..ben 1+1 devam ediyorum..

Son düzenleme:
kızlar bu çizelgede verdiğim kiloyu nasıl düzenliycem.her seferinde yeni bir çizelge mi yapıcam?

bende dukan diyeti yapmaya karar verdim
çizelgem oldumu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar; bu sayfaları devamlı takip ettiğim günlerde diyete daha sıkı sarılıyorum ve motive oluyorum; 2 hafta boyunca uzak kaldıgım donemde bır suru kacamagım oldu.

Bundan sonra yıne hep bır sayfada bu sayfa acık olacak gun ıcınde devamlı okuyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…