Ipeeeeek hosgeldinhosgeldin,soyledik demi defalarca suruden ayrilani kurt kapar diye dinlemedinizki gelin yavrularim hepniz gelin kurkcu dukkanina saka bir yana gercekten burada olmak motive ediyor insani ..birde sen gibi tecrubeli bir arkadasimizada her daim ihtiyacimiz oluyor.bu arada guclendirme topigide actik sonrada oraya gelirsiniz
Ben de hafta sonları tüm aile evde olduğumuz için 2 gün sebzeli öğünler yiyorum..
Sonra hafta içi 2 gün sp yaparak dengeliyorum..
Sen de değiştirebilirsin..
İpeeek neredesin gel artıkkk
Dukana devam, yaza az kaldııı
Tesekkur ederım ama sımdı yıne tartıldım bu kez 75 olmusum neden kı anlamıyorum bugun proteın gunum bı kac gun atagamı gecsem sızce zararlımkıtabını almaya calısıcam
kıtabım yok dahaayrıcaa mısır gevregı yıyorum ondan olmuş olabılırmııı ayrıca regl olmama 13gun var o yuzdenmı kı ay moralım cok bozuk 2 kılo kaldı eskı kıloma donmeye atak evresı ne guzel ınmıstım bayagı
boyum 160 kılom 77 bucuk felan ıdı 4 gun atak yaptım 72 oldum sonra seyıre gectım ve suanda 75 olmusummısır gevregı yıyorum her gun bırazcık ama bı yerden okudum kahvaltı yerıne gecıyormus felan dıye ayrıca atak evremı yıne baslamayı dusunuorum cunku ıdeal kıloya 25 kılofazlam var sencede 6gun daha atak yapmamm gerekmıomu ne olur yardımcı olun banaa kıtabınıda evden cıktıgımda alcam alamıyorum sımdılık ozel sebepten
Lutfen uzulme bak goreceksin gitmiyor dedigin kilolar bir Sabah uyanacaksinki buyuk bir farkla gitmis...yaris surda baslayali 1 hafta gibi birsey oldu yani cok uzun degil anlatmak istedigim.nar serbeti hakkini sonraya sakla derim biraz daha bekleyelim bakalim 2-3 gun hala gitmezse dusunelim baska seyler.sut ve sut urunlerini cok tuketmiyormusun?
Minik kizina nice nice guzel yaslar diliyorumohh hem dukan usulu beslenip hemde doyurmsuunuz karinlarinizi ellerinize saglik
Bugün eski pantolonlarımdan birini demedim.
Bel kısmı önceden zar zor kapanıyordu, şu an ise fazlasıyla bol.
Gelin görün ki bacak kısmında hala ciddi bir değişiklik yok.
Benim kilocukların hepsi göbek ve bel bölgesinden gitmiş.
Üst tarafım zaten zayıftı, şimdi daha da zayıf oldu.
Ama bacak ve kalçada tık yok
ya aslinda sicak sumu soguk sumu o konuda ben cok karisigim hala.cunku dukan soguk suyu oneriyorki gerekceside mantikli ama bunun tersi japonlarin zayif kalmasinin sirri olarak gosterilen herseyi sicak tuketme mantigida var o yuzden bilemiyorum hangisi daha uygun...tariflerle ilgili ise internette dukan tarifleri diye aratirsan sinirsiz tarif cikacaktir onune.forumda ise daha onceden acilmis ama devam ettirilememis soyle bir baslik var bakabilirsin :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
önerin için teşekkürler lisabellaBu sebzelerin miktarinin arttirilmasi,fazla tuketilmesi ile ilgili tek bildigim kabizlik durumunda sebze miktarini arttirabilirsiniz kurali.yani cok zorda kaldiginizda arttirin diyor ....tamam seninkinin bunla alakasi yok ama sonucta sebzenin fazla tuketilmesi ile ilgili yine...ben kendi adima fikrimi soyleyeyim bence yapabilirsin.yani ogun sebze yiyip ertesi gun saf protein yaparak dengeleyebilirsin...
ohh içim rahatladı rahat olayım o zaman özellikle zor anlarda kullanayım bu hakkımıBen de hafta sonları tüm aile evde olduğumuz için 2 gün sebzeli öğünler yiyorum..
Sonra hafta içi 2 gün sp yaparak dengeliyorum..
Sen de değiştirebilirsin..
kızlar herkese günaydın....bol - li günler diliyorum herkese...dukanı çok ama çooooooooooook sevdim galiba
başlangıç tarihi:31 03 2013
başlangıç kilo:72
hedef kilo:60
güncel kilo:65.9
geçen haftaki kilo:67.6
fark:-1.7