- 20 Ocak 2013
- 191
- 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çizelgen doğrumu canım,maşşallah,49 ları görünce nasıl bir fiziğin olduğunu merak ettim doğrusu
yarın başlıyorum kızlar:)) hazırlıklarım tamam... Dukan amcanın sitesinde testimi de yaptım diyet takvimim de hazır:))) çok ümitliyim ve mutluyum:)) allahım yüzümü kara çıkarmasın...
Lina09 merhaba canım
şu bahsettiğin dukana uygun şekerlemeleri ben de merak ettim hangileri onlar :26:
şimdiden aramıza hoş geldin diyorum
çizelge olmuş mu bir deniyim dedim:))
Slm canim. Ben Danimarkada kaliyorum, burda Gayol ve Blink markalarinin pastilleri var.. Bunlar Türkiyede bulunuyormu bilmiyorum.. Alisveris yaptigin marketlerde sor.. Sekersiz sakizlarin bölümünde olabilir önemli olan meyve sekeri (fruktoz) gibi tatlandiricilarin icinde olmamasi.. Dikkatli olmak lazim, icerigini iyi okuyup anlamak lazim.
teşekkür ederim :) yaklaşık 20 kilo vermişsiniz tebrik ederim :) bu kiloların kaçı dukanla gitti acaba
merhaba hatunlar 4 gündür nete giremedim.dün gireyim dedim kulüp bakıma girmiş.o kadar yoğundum.sporuma devam ediyorum.başlıyalı 2 ay oldu aktif spor yapıyorum.hocamız çok iyi 60 dk zorlayarak yaptırıyor.artık kolay gelmeye başladı.havalar düzelse yürüyüşüde ekliyeceğim.dışarısı buz gibi.sıcak bir geliyor bir gidiyor.biraz kaçamaklı bir hafta oldu.suçluyum.ama toparlanmak hoşuma gidiyor.buyüzden sporu bırakma istemiyorum.hocam kas miktarımın çok olduğunu cok incelemiyeceğimi söyledi.ancak biraz daha sıkılaşabilirmişim.şimdi kepek emeğimle 30 gram kadar peynirimi birde minik domates yedim.kabızlı sorunum git gide büyüyor.bu sorunu aşamazsam zaten kilo vermem mümkün olmayacak yada hemoroid olacağım.ikiside kötü.2 sene önce yaşadım kankaybından ayakta duramıyordum.bağırsak ilacı kulanmamda kanamayı kesmemişti.şükür o zamandan bu yana çekmedim.ama yeniden başlarsa neyaparım bilmiyorum.neyse biraz geçmişi okuyayım.
Aslinda herkes hergun menusunu bildirirse cok daha iyi olabilir.hem yanlis varmi birlikte goruruz hemde kacamak yapma riskini azaltiriz.dunya kadar tarif var canim dukan tarifleri yaz sayisiz site cikacaktir karsina..arkadaslar rica etsem dukana uygun yediginiz menulerinizi yazabilirmisiniz?cunku ben ozellikle sp gunlerimde et(genellikle tavuk) ve dun icerigini verdigim sekilde yaptigim krep disinda yedigim baska bisey neredeyse yok .hem bana, hem de benim durumumda olann arkadaslara yardimci olabilirsiniz yazarsaniz ,simdiden tesekkurler ve kolay gelsin.
hosgeldin canim aramizakitabi okuyorsundur sanirim,sorularin olursa sorabilirsin bize birde motivasyon acisindan surekli takip et burayiyarın başlıyorum kızlar:)) hazırlıklarım tamam... Dukan amcanın sitesinde testimi de yaptım diyet takvimim de hazır:))) çok ümitliyim ve mutluyum:)) allahım yüzümü kara çıkarmasın...
Oncelikle iradenden dolayi tebrik ederim senisen zayiflayinca zaten bu ona iyi bir yumruk olacak merak etmesonra baslayacak kiskanmaya,daha fazla zayiflama demeye...tecrubeli arkadaslar var bu konuda yanliz sozlun degilde evde birlikte yasadigin annen,kardesinin destegi cok onemli onlarla ciddi ciddi konusup sana destek olmalarini iste...Bayanlar benim için yazdığınız şeyler o kadar güzel ve anlamlı ki çok zamanım olmadığından alıntı yapamadım ama destek olan herkese çok teşekkürler...bugün atakta ilk günümdü firesiz bitirdim sözlümün karşımda şöbiyet yemesine rağmen annemin simit hüpletmesine rağmen canım çekmiyor ...yalnız bugün diyetten mi genel ruh halimden mi bilmem çok sinirliyim... eve depo yaptım dukan için yulaf kepeği yumurta filan ki en çok yumurta kullanıyorum dedim ya daha öncede yaptım bu dukan diyetini o zamanda böyleydi ama artık kaldıramıyorum bu saygısızlığı defalarca izah etmeme rağmen annem aldığım tüm yumurtaları ve yulaf kepeğini unlu bir karışıma boca etmiş...tatlandırıcıyı arıyorum yok ...kardeşim tatlı yapmış bitmiş...yağsız süt peynir annemin karışımının içinde...sen ye diye yaptım diyor..ya sinirden kudurdum eve geldim yiyecek hiç bir şey yok akşam 8 de işten geldim markete gitmem mümkün değil... herkes beni yarım dinliyor...insanların yardım etmeye çalışıyormuş gibi yapmalarına sinir oluyorum...yardım dedikleri şeyin bana sadece zararı dokunuyor...kilomla ilgili sürekli imada bulunan sözlümün 1 şöbiyetten bir şey olmaz derken ki o gevrek gülüşüne bi yumruk çakasım geliyor...çok mu sinirliyim ne ?
sabah ve akşam büyükçe bir bardağa bir çay kaşığı karbonat koy ve iç, bedenin alkali olduğundan dolayı yağlar çabuk gidicek ve sindirim harika çalışacak,kabızlık biticek, içebilirsen günde 4 çay kaşığı karbonatlı suyu 4 bardak olarak içersen daha çok faydası olur.. internettende araştır, karbonat alkali diyet..
Arkadaşlar ne olur yardımmmmmm ! Benim 30 kilo fazlam var atak evresini kaç gün yapmalıyım ve neler yemeliyim ? Pek birsey anlamadım o kdr arastırmama ragmen .. Kahvaltı öğle akşam liste seklinde yazarsanız sevinirim Lütfennnnnnnnnnnn.....
Hayır atak evresi süresi hakkında bilgimi dediğiniz siteden birsey anlamadım
Arkadaşlar ne olur yardımmmmmm ! Benim 30 kilo fazlam var atak evresini kaç gün yapmalıyım ve neler yemeliyim ? Pek birsey anlamadım o kdr arastırmama ragmen .. Kahvaltı öğle akşam liste seklinde yazarsanız sevinirim Lütfennnnnnnnnnnn.....