- 18 Mart 2009
- 274
- 0
insallah veririm.takipteyim seni.zaten 11 de yatiyorum 7 den sonra birsey icmiyorum kahveyide biraktim gerci 3 kere icmistim.3 tane gun atlatmama ragmen bu gunlerden sadece yarim mercimek koftesiyle cikmayi basardim.kilo lar gitmiyor bari incelseydik. Bakalim 3 gun atak vucudumu sarsacakmitabiki edelim hayatım ni dimek. süper olur.bende geçen cuma 67.8 olmuştum ama bak bugün duruma :))))
ama ben boool booool kaçamaklı h.sonundan sonra atak yapıyorum son 4 gündür göyya... tatlandırıcılarla falan nasıl olacaksa yani :))) h. sonlarımı kurtaramıyorum birtürlü bari 1/1 yerine 5/5 yapayım dedim.... sen süper gidiyorsun bence... ve bence çok yakında böyle devam edersen 1-2 kg eksi göreceksin.
sıkma canını güzelim. sakın bozma moralini....
bir de mesela gece 23:00 dan önce uyumamız lazım ve bol su yeşilçay
Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?
ayyyy sen varya süpersin. çok duymuşsundur bunu ama gerçekten bir tanesin kız.
ben şaşkın tabi yanlış yazmışım. okuyunca mesajını gülme krizine girdim :))))))) hedef kilo 60. güncel kilo 68 canım.
çok kocaman öpüyorum
teşekkür ederim
insallah veririm.takipteyim seni.zaten 11 de yatiyorum 7 den sonra birsey icmiyorum kahveyide biraktim gerci 3 kere icmistim.3 tane gun atlatmama ragmen bu gunlerden sadece yarim mercimek koftesiyle cikmayi basardim.kilo lar gitmiyor bari incelseydik. Bakalim 3 gun atak vucudumu sarsacakmi
Günaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun herkes için.
Listeyi hazırlamanın belki de en zor yanı; 1 haftada 1 kilo verip, buna rağmen bu verdiği kiloya üzülenleri görmekYapmayın etmeyin diyorum.. Her seferinde dayanamayıp anlatıyorum anlatıyorum.. ama bir şey değişmiyor.. Gerçekten inanamıyorum.. Neden verdiklerinizle mutlu olmuyorsunuz ki..? Hem de az değil yani. 1 kilo yaa!! 1 haftada hem de!! Süper bişey!! Sevinmeniz, havalara uçmanız gerekiyor.. Aaahh ahhh! Daha da bişi demiyorum ben de :))
Herkese bol eksiler
selam arkadaslar
2 nisan da basladim
baslangic kilom 61
bugun diyetimin 11.gunu ve sabah 58.400 gordum
3 gun atak yaptim ve 2.500 gr gitmisti
sonrasinda sadece 100 gr verebildim
seyir evresi bu kadar yavas gitmez umarim, en azindan haftada 1 kg vermeyi umuyorum
boyum 1.64 ve ulasmak istedigim kilo 55
diyete basladigimdan beri forumlari takip ediyorum motivasyonumu arttiriyor, bu gun uye oldum ve bende kendi deneyimlerimi
paylasmak istedim. Kitap henuz elime gecmedi ama internetten pdf formatini okudum, dukan amcama sevgiler
2 gun icinde arkadasim turkiye'den gelecek ve bana kitabi da getirecek tekrar okumayi dusunuyorum
hepinize sevgiler
paylasimlara devam edecegim
haklısın dely'cim ama benim bir haftanın 5 günü ataktı, ilk 2 gün atakta 2 kilo gidip 7 günde 900 gr verince üzüldüm. Bir de 80li kilolarda hızlı hızlı terk etsem kiloları süper olur. Hani kilomuz çokken normalde daha rahat ve hızlı zayıflıyoruz ya o bakımdan. Kısmet olur da atıyorum 10 kilo falan verirsem bu gidişle ben ayda 1 kiloyu ancak veririmondan surat asıyorum şahsen ben. Bir de insan eski kilo verme hızını hatırlayıp hayıflanıyor elde değil :)
nys belki bu belli belirsiz regl hali engelliyordur beni, dukan'a devam :d
ben slikon6 li muffin kalibina dokuyorum ekmeklerimi daha dogrusu keklerimi yada pogacalarimi .aksam yaptiysam kaliptan cikarip sabaha kadar disarda birakiyorum.sabah biraz suyunu cekmis kurumus oluyo.sonra buzluk posetlerine koyup dolapta sakliyorum.ilk baslarda bende senin yasadigini yasadim.hep disardaolunca nem kuf arasi isi oluyodu .simdi dolapta 6 gun duruyo.yulaf kepeğinden yaptığım ekmekler hemen ertesi günü nemlenmeye başlıyor. böyle üstü yapış yapış oluyor. saklama kabını buzdolabına koydum bi değişiklik olmadı. siz nasıl saklıyorsunuz ekmeklerinizi? ya da yapma aşasında mı bi hata yapıyorum acaba? :26:
Canim oncelikle daha oncede soyledigim gibi dukan diyetinenin baslangicinda regl duzensizlikleri oluyor ama sen bu diyetin sonuna gelmis biri olarakta ilgnic bir durum ve olusan her saglik probleminide dukana baglayip ihmal etmemek gerekiyor belki yasadigin duzensizligin altinda yatan neden farkli olabilir bir jinekolaga gorunebilirsin tekrar ederse..diger konuya gelince hedefe yaklasmis daha dogrusu 2 kilo kalmis biri olarak SIKILMIS olman cok normal ama keske zaten vermek istedigin kilo cok ve gecridigin surede cok fazla degilken hedefine ulasmis olsaydin yani keske 1 ay belkide daha az bir sure daha dayanabilmis olsaydin.sonucta anliyorum ev hanimisin ve tek egelncen arkadaslarinla gecirdigin bu gunler ama tamami ile birakmayacaksinki sadece diyet yapiyor oldugundan fedakarlik yapacaktik.neyse verdigin kilolari hizli bir sekilde almadan guclendirmeyi hizli bir sekilde okumani ve ilk firsattada gecmeni tavsiye ederim.cunku diger turlu birak seyiri guclendirmeyide hakki ile yapamayip verdigin kilolari almandan endiseliyim.sevgiler canimstajer06 kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:
bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim
yardım edin yol arkadaşlarım:18:
ablalarım yardım edin ben arada kaynamayayım
Canim yulaf kepegi galeta karisimi atak haric seyir evresinde 3 kasik eger bu 3 kasigi gcirmiyorsan gunluk hakkinda sorun yok.bahsettigin sivi tatalandiriciyi bilmiyorum maelesef cunku ben baska bir marka kullaniyorum.ama sivi tatlandirici ise ve 0 kalori ise alip kullanabilirsin markasina cok takilma zaten oyle tatli birseyki 1-2 damlasi yetiyor.dukanin sana uygun gordugu kilo tabi bilimsel daha cok ve hepimizin kendimizi iyi hissettigi kilolar genelde dukanin bize uygun gordugu kilonun altidir.yapman gereken kendin belirledigin hedefine gelene kadar seyire devam edip sonra guclendirmeye gecmen.dukanin belirledigi kilonun altina inmek biraz zor oluyor diyede duydum onuda soyleyeyim ama inersin istedigin kiloya birazcik ek zaman ve ek sabir...Hepinize yeniden selam.
Ben kan grubuna göre beslenmeye bakıp geçen hafta süt ve yogurdu hayatımdan çıkartarak minimize ettim. Aşırı derecede kabız oldum ve kilo vermem yavaşladı. Bu hafta yeniden şüt ve yogurda dönüş yaptım çok şükür kabızlık problemim bitti sayılır arada bir kayısı çayı içtigimde hiç sorun kalmıyor. süt ve yogurda dönünce bu haftaki değişim 1600gr oldu yani duraklamayı kırdı. sanırım bu 0 grubu olayı benim bünyeme uymuyor. Ayrıca ben bu hafta kepek hakkımı hep kepek galeta karışımı 3 kaşık olarak kullandım hergün 2 yumurta 3 kaşık kepek karışımını biraz sütle çırpıp 4 krep çıkarttım içine p gununde lor sp gununde lor ve yeşillikler ekleyerek gün boyunca tükettim sp günündede bol salatalık yedim (bol dediysem günde 4 tane küçük boy çengelköy) hem hiç acıkmadım hemde bana göre iyi kilo verdim. şimdi deneyimli arkadaşlara 3 sorum olacak. birincisi kepek hakkımı bu şekilde kullanmam sorun olur mu? ikincisi ben sıvı tatlandırıcı olarak heryeri aradım ama sadece huxey marka olanını buldum ama daha hiç kullanmadım. Kullanmayı düşünmüyorum ama olurki fena bir krize girersem evde bulunsun dedim. bu marka ve kullanımı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.3 cü ve son sorum benim hedef kilom 52 ama bu benim hedef kilom dukan amca testte bana 56 demişti ama ben 52 olmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?:18::18::18:
Hepimize sağlıklı ama bol -li günler. İyiki varsınız.
Canim yulaf kepegi galeta karisimi atak haric seyirde 3 kasik yani 3 kasiga denk geleni gunluk olarak tuketebilirsin.menin gayet iyi ama kasari ligt da olsa cok tuketmemeye bak cunku onun lightinin yag orani bile aslinda oldukca yuksek..arkadaşlar benim nerdeyse hergün yaptığım ama yerkende acaba mı değim bazı şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum. yorumlarınız önemli..
her sabah
mikro dalga ekmeğimin yanına
1 ad haşlanmış yumurta
1-2 dilim %1 yağlı hindi füme
kibrit kutusundan bile küçük normal peynir
1 bardak normal süt : azıcık kahve ve tatlandırıcı ile beraber
bazen light kaşar 1 dilim
her akşam
dukan sütlacımdan kücücük bir kasecik :) reglim çok yakın ondan yani :)
birşey daha;
bu yulaf kepeği galeta karışımı sınırsız mı? nefis peynirli poaçalarım var ama çok abartmayayım dedim size sormadan. çünkü
yulaf kepeği galeta ile yapıldı da:44:
işte böyle
ne diyorsunuz :44:
Canim bu kadar erken bir donemde boylesine bikmis olman diyetimizin temel besinlerinden cok kotu tabiki.cunku diyetin temel taslari bu soyledigin et ,yumurta..olabildigince cesitlendirmeye calis degisik tariflerle et,balik,tavuk,kiymani....turlu turlu tarif var ve degisik lezzetlerle keyifli hale getireceksindir.cunku onlarsiz olmayacak bu diyet.tavugunu yapma seklin guzel olmus bahsettigim cesitlilik boyle bir sey iste.hellim peynirine gelince bilmiyorum herhalde lightidir tukettigin ama hellimin yag ve tuz orani bana yuksek gelen bir peynir degerlerine bir bak istersen bize uygunmudur gerci yemissin ama bir sonraki icin.sut ve sut urunlerini cok fazla asiri tuketmemeye calis.duraklamaya sebep olabiliyorlar.yine ye tabiki ama abartma ...selam;
benim danışmak istediğim bir şey var
dukan diyetinin atak evresindeyim
7 günlük bir atak sürem var kilom hayli fazla zira
4.günümdeyim
ve ızgara et vs gormek istemiyorum
midem bulanıyor
ve yumurta oda beni İlllahAllah ettirdi
bu yüzden sabah 250 gr hellim peyniri yedim
oğlende yağsız ama sulu yumurta limon ve yoğurtla terbiyelediğim
tavuk haşlama yedim.
sormak istediğim boyle ufak değişiklikler yapılabilirmi?
peyniri fazla mı yemişim?
ve tavuk haşalam bu şekilde pişirilerek yenebilir mi
cevapladığınız için
şimdiden teşekkür ederim..
yulaf kepeğinden yaptığım ekmekler hemen ertesi günü nemlenmeye başlıyor. böyle üstü yapış yapış oluyor. saklama kabını buzdolabına koydum bi değişiklik olmadı. siz nasıl saklıyorsunuz ekmeklerinizi? ya da yapma aşasında mı bi hata yapıyorum acaba? :26:
naz212 yazmadan edemedim bence hiç üzülme 7 günde 900 gr vermişsin daha ne isteiyorsun ki o kadarını veremeyenlerimiz bile var hoş ben başladı başlayalı sadece bir haftalık duraksama yaşadım onuda vücudumun seyir evresine alışmasına bağladım ondan sonra tıkır tıkır haftada 1-1,5 kilo sürekli gitti moralini bozma bak ilerki günlerde kilolar şapır şapır dökülcekBende 5 gün atak yaptım seyirin kaçıncı günündesin?
Canım çok teşekkür ederim yanıtın için. Sağol.Canim oncelikle daha oncede soyledigim gibi dukan diyetinenin baslangicinda regl duzensizlikleri oluyor ama sen bu diyetin sonuna gelmis biri olarakta ilgnic bir durum ve olusan her saglik probleminide dukana baglayip ihmal etmemek gerekiyor belki yasadigin duzensizligin altinda yatan neden farkli olabilir bir jinekolaga gorunebilirsin tekrar ederse..diger konuya gelince hedefe yaklasmis daha dogrusu 2 kilo kalmis biri olarak SIKILMIS olman cok normal ama keske zaten vermek istedigin kilo cok ve gecridigin surede cok fazla degilken hedefine ulasmis olsaydin yani keske 1 ay belkide daha az bir sure daha dayanabilmis olsaydin.sonucta anliyorum ev hanimisin ve tek egelncen arkadaslarinla gecirdigin bu gunler ama tamami ile birakmayacaksinki sadece diyet yapiyor oldugundan fedakarlik yapacaktik.neyse verdigin kilolari hizli bir sekilde almadan guclendirmeyi hizli bir sekilde okumani ve ilk firsattada gecmeni tavsiye ederim.cunku diger turlu birak seyiri guclendirmeyide hakki ile yapamayip verdigin kilolari almandan endiseliyim.sevgiler canim
Canim yulaf kepegi galeta karisimi atak haric seyir evresinde 3 kasik eger bu 3 kasigi gcirmiyorsan gunluk hakkinda sorun yok.bahsettigin sivi tatalandiriciyi bilmiyorum maelesef cunku ben baska bir marka kullaniyorum.ama sivi tatlandirici ise ve 0 kalori ise alip kullanabilirsin markasina cok takilma zaten oyle tatli birseyki 1-2 damlasi yetiyor.dukanin sana uygun gordugu kilo tabi bilimsel daha cok ve hepimizin kendimizi iyi hissettigi kilolar genelde dukanin bize uygun gordugu kilonun altidir.yapman gereken kendin belirledigin hedefine gelene kadar seyire devam edip sonra guclendirmeye gecmen.dukanin belirledigi kilonun altina inmek biraz zor oluyor diyede duydum onuda soyleyeyim ama inersin istedigin kiloya birazcik ek zaman ve ek sabir...
Canim yulaf kepegi galeta karisimi atak haric seyirde 3 kasik yani 3 kasiga denk geleni gunluk olarak tuketebilirsin.menin gayet iyi ama kasari ligt da olsa cok tuketmemeye bak cunku onun lightinin yag orani bile aslinda oldukca yuksek..
Canim bu kadar erken bir donemde boylesine bikmis olman diyetimizin temel besinlerinden cok kotu tabiki.cunku diyetin temel taslari bu soyledigin et ,yumurta..olabildigince cesitlendirmeye calis degisik tariflerle et,balik,tavuk,kiymani....turlu turlu tarif var ve degisik lezzetlerle keyifli hale getireceksindir.cunku onlarsiz olmayacak bu diyet.tavugunu yapma seklin guzel olmus bahsettigim cesitlilik boyle bir sey iste.hellim peynirine gelince bilmiyorum herhalde lightidir tukettigin ama hellimin yag ve tuz orani bana yuksek gelen bir peynir degerlerine bir bak istersen bize uygunmudur gerci yemissin ama bir sonraki icin.sut ve sut urunlerini cok fazla asiri tuketmemeye calis.duraklamaya sebep olabiliyorlar.yine ye tabiki ama abartma ...
eger cok sicaksa bulundurdugun ortam benimkide oluyor yanliz ben yaptiktan sonra parcalara kesip gunluk hakkim olan kadarini kagit havluya sarip onuda buzdolabi posetine koyuyorum eger cok sicak degilse mutfakta ama cok sicaksa dolaba koyuyorum.
seyirin 3. günündeyim canım, bugün ps günü. demek istediğim atağın ilk iki günü 2 kilo, diğer 5 gününde sadece 500 gr gitti, ilk giden ödem bile olsa, karın hala şiş :) dediğin gibi vücut dukan'a alışmaya çalışıyor belki de. tiroidim yavaş çalışıyor ztn, euthytrox kullanıyorum. bakalım, inş. sizler kadar başarılı olurum ben de :)
hmmm şimdikk anladımmmm :):) o karında iner merak etmeeeee 7 günde 2,5 kilo azımsanacak bi kilo(ödem :) değil gramlar bile değerli unutmayalım bende çok deneyimli değilim daha 38.günüm ama yeşil çay+su+spor(ben hernekadar arada yapsamda)= mutlu son bence bunlarıda ihmal etme kilo kaçtı bu arada kaçırdım sanırım yada hatırlamıyorum
haklısın valla, spor eksik bende ztn, yrn başlayacağım inş. yalnız spordan sonra daha çok acıkma ve abartma potansiyeli oluyor bende, umarım dukan'la bunu yaşamam :) iştah için akupunktur yaptırıyordum, iğneleri çıkaralı bir hafta oldu; ama kendimi tutabiliyorum. bu da dukan diyetinin başarısı olsa gerek, böyle devam ederse süper
86,7 ile başladım, bugün 83,8.
7 gün atak+2 gün seyir toplam 2,9 kilo vermişim. buna da şükür tabi; ama atakta 5 kilo verenler fln var, ben de ilk 2 gün 2 kilo verince, "ohhh demiştim 3-4 veririm artık" diye
desteğin için teşekkürler boncuk'çuğum!
ben slikon6 li muffin kalibina dokuyorum ekmeklerimi daha dogrusu keklerimi yada pogacalarimi .aksam yaptiysam kaliptan cikarip sabaha kadar disarda birakiyorum.sabah biraz suyunu cekmis kurumus oluyo.sonra buzluk posetlerine koyup dolapta sakliyorum.ilk baslarda bende senin yasadigini yasadim.hep disardaolunca nem kuf arasi isi oluyodu .simdi dolapta 6 gun duruyo.
eger cok sicaksa bulundurdugun ortam benimkide oluyor yanliz ben yaptiktan sonra parcalara kesip gunluk hakkim olan kadarini kagit havluya sarip onuda buzdolabi posetine koyuyorum eger cok sicak degilse mutfakta ama cok sicaksa dolaba koyuyorum.
zaten bu kiloya gelene kadar gitmedim ama tek eğlencemDukanda adet düzensizligi normal canim, insallah yakinda düzelir
Eger günlerde kendini koruyamiyorsan, ki yazdigindan anladigim bu, kesinlikle gitme canim.. Ufacik bir zevkin diyetini bozmasina izin verme emiiii..