aynen bende 2 haftadir tik yok.ben de bugunden itibaren 3 gun saf pro yapmaya basladim.yesil cay da icicem .okulda gayet ii uyuyorum cunku bilihorumki yiyecek bisey yok ama eve gidince hersey gozumde donuyor.is tamamen beyinde bitiyor.ayni oruc ta oldugu gibi yiyemeyecegini biliyosun.ve canin istemiyor.inşallah bian önce kurtuluruz kilolardan. 2 haftadır salmıştım diyeti sınırlı izinlileri fazlaca ve hergün kullanıyordum. bugün yeni bi sayfa açacağım. 3 gün boyunca sp yapacağım ki vücudum silkelensin bi
arkadaşlar benim nerdeyse hergün yaptığım ama yerkende acaba mı değim bazı şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum. yorumlarınız önemli..
her sabah
mikro dalga ekmeğimin yanına
1 ad haşlanmış yumurta
1-2 dilim %1 yağlı hindi füme
kibrit kutusundan bile küçük normal peynir
1 bardak normal süt : azıcık kahve ve tatlandırıcı ile beraber
bazen light kaşar 1 dilim
her akşam
dukan sütlacımdan kücücük bir kasecik :) reglim çok yakın ondan yani :)
birşey daha;
bu yulaf kepeği galeta karışımı sınırsız mı? nefis peynirli poaçalarım var ama çok abartmayayım dedim size sormadan. çünkü
yulaf kepeği galeta ile yapıldı da:44:
işte böyle
ne diyorsunuz :44:
aynen bende 2 haftadir tik yok.ben de bugunden itibaren 3 gun saf pro yapmaya basladim.yesil cay da icicem .okulda gayet ii uyuyorum cunku bilihorumki yiyecek bisey yok ama eve gidince hersey gozumde donuyor.is tamamen beyinde bitiyor.ayni oruc ta oldugu gibi yiyemeyecegini biliyosun.ve canin istemiyor.
Birde birsey sorucam cubuk tarcin kullananlara.yesilcay icerken fincana koydugunuz cubuk tarcini sonra tekrar kullaniyormusunuz.ve fincanda ne kadar bekletiyosunuz.ben daha once hic kullanmadimda
zaten normal peynir yiyemiyoruz kepek de gunde 2 corba kasigi .galeta karisimi olanin miktari nedir bilmiyorum ama dinirsiz degil kesinlikleama şöylede bi durum var hem light kaşar hem normal peynir aynı gün olmamalı :/
çubuk tarçın iyice açılasıya kadar tekrar tekrar kullanıyorum :) çubuk tarçını kullanırkende tadı hemen çıksın diye önce yeşil çayda kullanacağım suyu cezvede tarçını atıp kaynatıyorum. sonra yeşil çay ekleyip az demletip tüketiyorum
Ben fiyetin basindan beri tavuk haric baska et tuketmedim.tavuguda sade haslanmis yada izgara yiyemiyorum.derisini aldigim tavuklara 2kasik yagsz ev yogurdu kekik kimyon kara pul biber köri tuz atip kisik ateste pisiriyorum .cok nefis oluyor.soguk olarak bile yiyebilirsin.yiyemedigim haslanmis gogus etinide 1 kasik yulaf 1 yumurta ve yogutla corba yapiyorum en son ustune karabiber.dene bakalimselam;
benim danışmak istediğim bir şey var
dukan diyetinin atak evresindeyim
7 günlük bir atak sürem var kilom hayli fazla zira
4.günümdeyim
ve ızgara et vs gormek istemiyorum
midem bulanıyor
ve yumurta oda beni İlllahAllah ettirdi
bu yüzden sabah 250 gr hellim peyniri yedim
oğlende yağsız ama sulu yumurta limon ve yoğurtla terbiyelediğim
tavuk haşlama yedim.
sormak istediğim boyle ufak değişiklikler yapılabilirmi?
peyniri fazla mı yemişim?
ve tavuk haşalam bu şekilde pişirilerek yenebilir mi
cevapladığınız için
şimdiden teşekkür ederim..
zaten normal peynir yiyemiyoruz kepek de gunde 2 corba kasigi .galeta karisimi olanin miktari nedir bilmiyorum ama dinirsiz degil kesinlikle
Bunlari yiyerek kilo verebiliyormusun.kacinci gunundesin
zaten normal peynir yiyemiyoruz kepek de gunde 2 corba kasigi .galeta karisimi olanin miktari nedir bilmiyorum ama dinirsiz degil kesinlikle
Bunlari yiyerek kilo verebiliyormusun.kacinci gunundesin
ablalarım yardım edin ben arada kaynamayayım
Hepinize yeniden selam.
Ben kan grubuna göre beslenmeye bakıp geçen hafta süt ve yogurdu hayatımdan çıkartarak minimize ettim. Aşırı derecede kabız oldum ve kilo vermem yavaşladı. Bu hafta yeniden şüt ve yogurda dönüş yaptım çok şükür kabızlık problemim bitti sayılır arada bir kayısı çayı içtigimde hiç sorun kalmıyor. süt ve yogurda dönünce bu haftaki değişim 1600gr oldu yani duraklamayı kırdı. sanırım bu 0 grubu olayı benim bünyeme uymuyor. Ayrıca ben bu hafta kepek hakkımı hep kepek galeta karışımı 3 kaşık olarak kullandım hergün 2 yumurta 3 kaşık kepek karışımını biraz sütle çırpıp 4 krep çıkarttım içine p gununde lor sp gununde lor ve yeşillikler ekleyerek gün boyunca tükettim sp günündede bol salatalık yedim (bol dediysem günde 4 tane küçük boy çengelköy) hem hiç acıkmadım hemde bana göre iyi kilo verdim. şimdi deneyimli arkadaşlara 3 sorum olacak. birincisi kepek hakkımı bu şekilde kullanmam sorun olur mu? ikincisi ben sıvı tatlandırıcı olarak heryeri aradım ama sadece huxey marka olanını buldum ama daha hiç kullanmadım. Kullanmayı düşünmüyorum ama olurki fena bir krize girersem evde bulunsun dedim. bu marka ve kullanımı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.3 cü ve son sorum benim hedef kilom 52 ama bu benim hedef kilom dukan amca testte bana 56 demişti ama ben 52 olmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?:18::18::18:
Hepimize sağlıklı ama bol -li günler. İyiki varsınız.
galeta karışımı seyirde 3yk. normal peynirin boyutuda iyi aslında ya oranı göz önüne alınırsa. nacizane fikrim tabi
Senle hemen hemen ayniyiz.bende 15/03 de 71.3 kg ile basladim . Boyum 1.65 .ilk 2 hafta 3 kg gitti 2 haftadir tik yok en son 67.8 i gordum.bugun ise 68.6 kg ciktim.benim de senden bi farkim yok gordugun gibi.ama hamur isi ve tatli olarak asla kacsmak yspmadim.sadece dun 4-5 tane cagla yedim ve +lari goruverdim.bugun 3 gun saf proteine badlafim.birbirimizi takip edelimmi.ne dersincanım 21/03/2013 de başladım 70,5 kg ile şimdi 68 kg.verdiğim kilo 2,5 toplamda
inanılmaz bir kilo vermedim tabi 20 günde. ama ben bu yazdıklarımın yanında h. sonları börekler pizzalar falanda tükettim azcıkda olsa.
yani bu yediklerim kesin duraklatıyor beni emim de :) ama yapabildiğimin en iyisi bu.....
gerçi artık daha da dikkat edeceğim inanıyorum kendime :)))))))
Başlangıç :17.03.2013
başlangıç kilo:72
hedef kilo :57 kg
boy:1.68
geçen haftaki kilo:67.4 kg
güncel kilo:66,6 kg
Bir haftalık fark:0,800 kg
Toplam fark: 5,4 kg
Kolay gelsin dellycim :)
Senle hemen hemen ayniyiz.bende 15/03 de 71.3 kg ile basladim . Boyum 1.65 .ilk 2 hafta 3 kg gitti 2 haftadir tik yok en son 67.8 i gordum.bugun ise 68.6 kg ciktim.benim de senden bi farkim yok gordugun gibi.ama hamur isi ve tatli olarak asla kacsmak yspmadim.sadece dun 4-5 tane cagla yedim ve +lari goruverdim.bugun 3 gun saf proteine badlafim.birbirimizi takip edelimmi.ne dersin