Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

boşver canım banada çok diyen oluyor,zararlıda şöylede böylede,sporunu çoğalt,suyunu ihmal etme,artı nar şerbetinide deneyebilirsin,kilolarının çoğu gitmiş o yüzden sende yavaş yavaş almaya başlamışsın kendini,2 kg kalmış sık dişini azcık daha 2 hafta en fazla sonra güçlendirmeye geçeceksin.:KK16::KK16:

ya bir aydır her hafta tamam yemeyecem diyorum ama olmadı :KK43::KK43:

Canim benim. Simdi zor bir durum tabi. Ne kadar suredir devam ediyorsun diyete. Eger seyiri uzattiysan biran once guclendirmeuye gec. Cunku arkadaslar guclendirmede de 1-2 kilo veriyordu.

Eger dukanin sana verdigi seyir suresini gecmediysen devam et..2 kilo kalmisken vazgecme. Bir lokma iki lokma derken dukanin bahsettigi zafer sarhosluguna kapilirsin sonra.

Ben de hafta sonu davetteydim. Gitmede 2 tane tavuk budu yedim. Orda da hic tabak almadim. Cok israr ettiler. Banane.....

seyir uzadı ondan olabilirmi acaba yada son bir atak yapayım diyetimde sadece başta yapmıştım bide bitirirken yapsam en azından haftaya günüme kadar ve güçlendirmeye mi geçsem artık bu 5 günde ne kadar verirsem kar deyip sağolun cevaplarınız için:18:

Canim oncelikle daha oncede soyledigim gibi dukan diyetinenin baslangicinda regl duzensizlikleri oluyor ama sen bu diyetin sonuna gelmis biri olarakta ilgnic bir durum ve olusan her saglik probleminide dukana baglayip ihmal etmemek gerekiyor belki yasadigin duzensizligin altinda yatan neden farkli olabilir bir jinekolaga gorunebilirsin tekrar ederse..diger konuya gelince hedefe yaklasmis daha dogrusu 2 kilo kalmis biri olarak SIKILMIS olman cok normal ama keske zaten vermek istedigin kilo cok ve gecridigin surede cok fazla degilken hedefine ulasmis olsaydin yani keske 1 ay belkide daha az bir sure daha dayanabilmis olsaydin.sonucta anliyorum ev hanimisin ve tek egelncen arkadaslarinla gecirdigin bu gunler ama tamami ile birakmayacaksinki sadece diyet yapiyor oldugundan fedakarlik yapacaktik.neyse verdigin kilolari hizli bir sekilde almadan guclendirmeyi hizli bir sekilde okumani ve ilk firsattada gecmeni tavsiye ederim.cunku diger turlu birak seyiri guclendirmeyide hakki ile yapamayip verdigin kilolari almandan endiseliyim.sevgiler canim:KK16:

.

lisabellacım bu konuyu yine konuşmuştuk hatırlarmısın bilmiyorum ama tavsiyeni yapamadım yani her hafta orada tökezledim birde sonlardayım ya onunda etkisi var dediğin gibi bu sefer de ben artık yapamıyorum düşüncesi başladı en kötüsü de bu ortada kaldım, e birde seyirim geçen hafta bitmesi lazımdı dukana göre uzayınca da canım sıkıldı, ablacım sizce çarşambaya günüme kadar atak yapıp 5 günde ne verirsem kar deyip güçlendirmeye mi geçsem çunku güçlendirmeyi hakkıyla yapamıyacam diye bende korkmaya başladım yardımlarınız için sağolun herkesin yorumları benim için önemli özellikle deneyimli arkadaşların

ya bir aydır her hafta tamam yemeyecem diyorum ama olmadı :KK43::KK43:

anlıyorum seni canım ,deyim yerindeyse bunun adı şımarıklık oluyor,:KK52: çünkü geçen gün bende aynısını yaptım az millet bana ay ne kadar zayıflamışsın ,birşey kalmamış dedi hemen şımardım kaçamak yaptım,bak bu hafta 500 gr verebildim,bunada şükür ettim,en iyisi gitme ara ver 2 hafta,havalarda güzel çık dışarıya yürü ohhhh,yazın giyeceğin o incecik tirl tiril kıyafetleri düşün :KK34::KK34::KK34::KK16::KK16:

anlıyorum seni canım ,deyim yerindeyse bunun adı şımarıklık oluyor,:KK52: çünkü geçen gün bende aynısını yaptım az millet bana ay ne kadar zayıflamışsın ,birşey kalmamış dedi hemen şımardım kaçamak yaptım,bak bu hafta 500 gr verebildim,bunada şükür ettim,en iyisi gitme ara ver 2 hafta,havalarda güzel çık dışarıya yürü ohhhh,yazın giyeceğin o incecik tirl tiril kıyafetleri düşün :KK34::KK34::KK34::KK16::KK16:
aslında dukan amcam 55,1 demisti bana ben 55,3 oldum ama ben bir iki daha vereyim diye uğraştım çünkü güçlendirmede korumada 1-2 kilo alınıyormuş sonlara doğru,,arkadaşlarıma 2 ay gitmedim ama tek eğlencem onlar 3 -4 haftadır gidiyorum her hafta yok yemeyecem diyorum ama olmadı

kızlar kusura bakmayım sorunumla herkesin hakkını yemiyorumdur inşallah ama boşluktayım şu an:KK43:

Son düzenleme:
ya bende bağırsak için doktorumun bana verdiği ilacın adını vermiştim.ama herıkesede doktoruna danışmasını söyledim.zemmuffun verdiği ilaç idrar söktürücü olanmıydı.buradan diyet ürünlerinin adını ,markaların adını falan veriyoruz.haksızlık olmuş.bu formda kimse ilaç reklamı yapmadıki.sadece doktora gidip aldıklarımızı paylaştık.tahlilyaptırmadan kulanmayın diye birbirimizi uyardık.yardım ettik.

moralni bozma kasmiktarın artıyor.inceliyorsun fakat kiloya yansımıyor.çünkü yağın azalıp kasın artıyor.kas yağdan ağır basar.sporu bırakmazsan ilerde faydasını görürsün.fazla kas fazla kalori yakar hemde görünüşün güzeleşir arkadaşım.pes etme sakın

izmirde 4 sene yaşadım o kordonda az dolaşmadım.ama nerdeyse 12-13 sene önce .karşıyakada girne cadesindeki lojmanda almıştım.izmiri hala özlerim.özelikle o güzelim pazarlarını.girdinmi yemyeşil çeşit çeşit sebze kendini kaybedersin.ahhh benim yerimede yürü.

ben kitabı uzun zaman önce okudum.şuan kitap bende deyil.ama bak arkadaş kivi ve çilek serbest demiş sınırlı mitarda sayende bende öğrendim.kivi ve çileği severim.geçengün çileğin olgunlaşmamış olanını tatlaandırıcıma batırıp yemiştim.kaçamak gibime gelmiştim.kaçamak deyilmiş.keşke 3-5 tane yeseydim.

nekadar yiyebiliyoruz hadi hadi çabuk yaz banada öğreneyim.kivi ve çilek benim favori meyvem.demek yeni güncelemede serbest bırakılmış.

orası öle tabi ama tartı da görmek istiyorum :KK1: görmeyince motive olamıyorum incelme oldu evet bırakmak yok sporu ya misafir vardı 5 gündür yapamıyorum yarın yine devam :26:

merhaba arkadaşlar ben üç gündür yoktum giremedim yazdıklarınızın tamamınıda daha okuyamadım küçük oglum çocuk arabasından düştü yüzü mahvoldu çocuk doktoruna git dişi sallanıyordu dudagı çok kötü olmuştu diş doktoruna git çok moralim bozuktu .Ama çok şükür şimdi iyi Allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın... Neyse dün kilo bildirimi yapamamıştım benim başlangıç tarihim :21.02.2013 başlangıç kilom : 79.500 . geçen haftaki kilom : 67.700 .bu haftaki kilom 65.500 2.200 vermişim bu hafta daha kim ne kilo verdi bakmadım daha dogrusu grafik açıklamadı umarım herkes için bol- li bir hafta olmuştur.

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım ciddi bi durum yoktur

merhaba arkadaşlar ben üç gündür yoktum giremedim yazdıklarınızın tamamınıda daha okuyamadım küçük oglum çocuk arabasından düştü yüzü mahvoldu çocuk doktoruna git dişi sallanıyordu dudagı çok kötü olmuştu diş doktoruna git çok moralim bozuktu .Ama çok şükür şimdi iyi Allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın... Neyse dün kilo bildirimi yapamamıştım benim başlangıç tarihim :21.02.2013 başlangıç kilom : 79.500 . geçen haftaki kilom : 67.700 .bu haftaki kilom 65.500 2.200 vermişim bu hafta daha kim ne kilo verdi bakmadım daha dogrusu grafik açıklamadı umarım herkes için bol- li bir hafta olmuştur.

ayrıca 1,5 ayda 14 kilo vermeyi nasıl becerdin bana da söleer misin :KK1:

aslında dukan amcam 55,1 demisti bana ben 55,3 oldum ama ben bir iki daha vereyim diye uğraştım çünkü güçlendirmede korumada 1-2 kilo alınıyormuş sonlara doğru,,arkadaşlarıma 2 ay gitmedim ama tek eğlencem onlar 3 -4 haftadır gidiyorum her hafta yok yemeyecem diyorum ama olmadı

kızlar kusura bakmayım sorunumla herkesin hakkını yemiyorumdur inşallah ama boşluktayım şu an:KK43:

canım hiç takma kafana biraz büyütüyorsun gibime geldi,sporu çoğalt bence bu durumdayken,madem arkadaşlarınsız olmuyor,sporla bunu telafi edebilirsin diye düşünüyorum nasıl verilecek bir kilon kalmamış fazla:KK34:

canım hiç takma kafana biraz büyütüyorsun gibime geldi,sporu çoğalt bence bu durumdayken,madem arkadaşlarınsız olmuyor,sporla bunu telafi edebilirsin diye düşünüyorum nasıl verilecek bir kilon kalmamış fazla:KK34:

cnm yani sende güçlendirmeye geçmemi tavsiye ediyosun :26:

yulaf kepeğinden yaptığım ekmekler hemen ertesi günü nemlenmeye başlıyor. böyle üstü yapış yapış oluyor. saklama kabını buzdolabına koydum bi değişiklik olmadı. siz nasıl saklıyorsunuz ekmeklerinizi? ya da yapma aşasında mı bi hata yapıyorum acaba? :26:

fırından çıkarttıktan sonra ılımasını bekliyorum.günlük hakkım kadar bölüyorum parçalara sonra dondurucuya atıyorum.her sabah buzluktan çıkartıp mikrodalgada ısıtıyorum yumuşacık oluyor.zaten yeni tarifleri deneyip deneyip buzluğa atıyorum.kepek hakkıma göre canımın çektiğini çıkartyorum.bi dene istersen..

öncelikle hoşgeldiniz..ama bence 6 kg gibi az bi kilo için yaşam tarzınızı değiştirmenize deymezdi benim şahsi fikrim dukan diyeti yaşam boyu devam edecek bi diyet kilosu 10 kgdan fazla olanlar için daha uygun görülüyor tabikiii kendi bileceğiniz bir iş sizin kilonuzda olmak için neler vermezdim ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tesekkur ediyorum, benim insulin direncim var cok zor kilo veriyorum, daha once baska diyetler denedim ama kilo vermek yerine
aksine kilo aldim her yil 2 kilo ustune koya koya toplamda 6 kiloya ulasti. Bu gidisata dur demezsem 1 sene sonra 8 sonra 10
yilanin basini kucukken ezmek lazim demis atalarimiz, dukanda kilo vermek garanti oldugu icin basladim nihayetinde verdim de
Insallah devami gelir, Benim asil amacim saglikli beslenme seklini ve sporu hayat standardi haline getirip omur boyu uygulayabilmek
bu disiplinide dukan diyeti ile yakalarim diye dusunyorum.
Zaten insulin direncim oldugundan seker hastasi adayiyim ve omur boyu dikkat etmem gerekecek :KK43:(

Anliyorum kilo fazlasi 10 ve uzeri olanlara benimkisi simariklik gibi geliyordur, bende cevremde 1-2 fazla kilosu olupta sikayet edenlere kiziyordum, ama adi ustunde fazla iste biri ikisi yok insani rahatsiz ediyor.
Umarim sizde istediginiz kiloya en kisa zamanda ulasirsiniz :)

fırından çıkarttıktan sonra ılımasını bekliyorum.günlük hakkım kadar bölüyorum parçalara sonra dondurucuya atıyorum.her sabah buzluktan çıkartıp mikrodalgada ısıtıyorum yumuşacık oluyor.zaten yeni tarifleri deneyip deneyip buzluğa atıyorum.kepek hakkıma göre canımın çektiğini çıkartyorum.bi dene istersen..

bende böyle yapıyorum

çiğdem abla ne kadar süredir takılı kaldın?
Yaklaşık iki haftadır 76lardayım canım önceki hafta 76.5 tim geçen hafta 76 bu haftada 76 ama bugün iyice şiştim nooluyorsa tartıdaki rakamı hiç demeyim korkarsınız valla ya benim tartım kafayı yedi yada vücudum umarım yarına bu iş çözülecek bugün başka bir arkadaşın evinde tartıldım inanamadım 74.8 geldim hangisi doğru bu takılma evresinde sorgular oldum hoş ben sıkı yönetime alışığım 76lık tartımı bırakmayacağım inşallah 76ya döner yine :KK43:(((((((
Bide bugün kendime deli bayramı ilan ettim iki but yedim normal yoğurt yedim birazdanda dukanella yapıcam bişi daha yedim bunu beni tanıyanlar bilir en en en canım çeken şeyden bi tane yedim valla gitti battı balık yan gider günündeyim açıkcası az önce bağırsak düzenleyici de aldım inşallah bu şişkinlik gidecek.
Sonuç uzun süredir bu işin içinde olan biri olaraktan kendime şöyle bir çıkarım yapıyorum
-Vücudum direnç göstermeye başladı duuuuur artık diyor ama yılmak yok yola devam
-Bu hafta inanılmaz üstü stresliydim önemli şekilde şişlik yapan bişi kullanmak zorunda kaldım (yanetkilerinde de yazıyor ve daha öncedende kullanmıştım)
-Spor yok bu hafta hiç yoktu hele sınavlar var burada haftasonuda dersimin sınavı var sonrada bi sürü sınav kağıdı var ne yapacağım bilmiyorum valla akşamları hayalet gibi oluyorum evde hem bedenen hem fikren
-Yeşil çay ihmal edildi onu biliyorum günde en fazla iki bardak gidiyor

Eveeeeet bütün bunlara istinaden bana ne önerirsiniz kızlar...

bende böyle yapıyorum
Ekmeği biraz poşete falan koymadan açıkta hafif üst kısmının kurumasını bekleyerek tutarsanız sanırım sorun çözülecek. Sabahları surat yıkandıktan sonra hemen ekmeği hazırlıyorum sonra dediğim gibi yapıyorum ben hazırlanıp çıkıncaya kadar az da olsa kuruyor dışı (içi yumuşacık oluyor) sonra sandviçimi yapıp bol peçeteye sarıyorum buzdolabı poşetine koyup çantama atıyorum okulda yiyorum ama evdeyken dediğim gibi yapıyorum kızlar bende biraz dışarıda bırakın dışı kurusun börek gibi düşünün:KK51:

Bir arkadasim diyetisyene gitti bugun.daha once gittigi.neyse yesil cay icme vucuttan bos su atiyor demis .yani cay kahve gibi.ne dersiniz kafam karisti

yulaf kepeğinden yaptığım ekmekler hemen ertesi günü nemlenmeye başlıyor. böyle üstü yapış yapış oluyor. saklama kabını buzdolabına koydum bi değişiklik olmadı. siz nasıl saklıyorsunuz ekmeklerinizi? ya da yapma aşasında mı bi hata yapıyorum acaba? :26:

canım ben kağıt havluya sarıp buzdolabında bekletiyorum. bir sorun olmuyor

Yaklaşık iki haftadır 76lardayım canım önceki hafta 76.5 tim geçen hafta 76 bu haftada 76 ama bugün iyice şiştim nooluyorsa tartıdaki rakamı hiç demeyim korkarsınız valla ya benim tartım kafayı yedi yada vücudum umarım yarına bu iş çözülecek bugün başka bir arkadaşın evinde tartıldım inanamadım 74.8 geldim hangisi doğru bu takılma evresinde sorgular oldum hoş ben sıkı yönetime alışığım 76lık tartımı bırakmayacağım inşallah 76ya döner yine :KK43:(((((((
Bide bugün kendime deli bayramı ilan ettim iki but yedim normal yoğurt yedim birazdanda dukanella yapıcam bişi daha yedim bunu beni tanıyanlar bilir en en en canım çeken şeyden bi tane yedim valla gitti battı balık yan gider günündeyim açıkcası az önce bağırsak düzenleyici de aldım inşallah bu şişkinlik gidecek.
Sonuç uzun süredir bu işin içinde olan biri olaraktan kendime şöyle bir çıkarım yapıyorum
-Vücudum direnç göstermeye başladı duuuuur artık diyor ama yılmak yok yola devam
-Bu hafta inanılmaz üstü stresliydim önemli şekilde şişlik yapan bişi kullanmak zorunda kaldım (yanetkilerinde de yazıyor ve daha öncedende kullanmıştım)
-Spor yok bu hafta hiç yoktu hele sınavlar var burada haftasonuda dersimin sınavı var sonrada bi sürü sınav kağıdı var ne yapacağım bilmiyorum valla akşamları hayalet gibi oluyorum evde hem bedenen hem fikren

işin zor ablacım ama sen bunun da üstesinden gelirsin :21:

lisabella bana örnek olarak senin başarı serüvenini gösterdi.gerçekten çok önemli bir başarı elde etmişsin..tebrik ediyorum ve maşallah diyorum..şu andaki duraklamanda nazardır nazar:)))
sizin gibi başarılı tecrübeli arkadaşlarımıza tavsiye vermek haddime değil ben yeni bir dukancı olarak ancak sizin deneyimlerinizden yararlanabilirim.inşallah biran önce bu durumdan çıkıp eksilere devam edersin...
benimde kısa zamanda vermem gereken 20-25 kilom var.
senin bu 4,5 ayında hiç kaçamağın olmadımı acaba..çünkü ben çok fazla iradeli olamıyorum...senin başarın muhteşem ben ne yapabilirim senin gibi olmak için...spor beslenme yeme içme düzenin genellikle nasıldı acaba...bende sana bakarak az da olsa umutlanmak istiyorum...yardımcı olurmusun arkadaşımm

merhaba dely acaba yeni tabloyu yayınlayacakmısın....
merakla bekliyorum geçmiş sayfalara da baktım ama bişey göremedim...
bi sorun yoktur inşallah...kolaylıklar diliyorumm

X