öncelikle hoşgeldiniz..ama bence 6 kg gibi az bi kilo için yaşam tarzınızı değiştirmenize deymezdi benim şahsi fikrim dukan diyeti yaşam boyu devam edecek bi diyet kilosu 10 kgdan fazla olanlar için daha uygun görülüyor tabikiii kendi bileceğiniz bir iş sizin kilonuzda olmak için neler vermezdim ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tesekkur ediyorum, benim insulin direncim var cok zor kilo veriyorum, daha once baska diyetler denedim ama kilo vermek yerine
aksine kilo aldim her yil 2 kilo ustune koya koya toplamda 6 kiloya ulasti. Bu gidisata dur demezsem 1 sene sonra 8 sonra 10
yilanin basini kucukken ezmek lazim demis atalarimiz, dukanda kilo vermek garanti oldugu icin basladim nihayetinde verdim de
Insallah devami gelir, Benim asil amacim saglikli beslenme seklini ve sporu hayat standardi haline getirip omur boyu uygulayabilmek
bu disiplinide dukan diyeti ile yakalarim diye dusunyorum.
Zaten insulin direncim oldugundan seker hastasi adayiyim ve omur boyu dikkat etmem gerekecek
(
Anliyorum kilo fazlasi 10 ve uzeri olanlara benimkisi simariklik gibi geliyordur, bende cevremde 1-2 fazla kilosu olupta sikayet edenlere kiziyordum, ama adi ustunde fazla iste biri ikisi yok insani rahatsiz ediyor.
Umarim sizde istediginiz kiloya en kisa zamanda ulasirsiniz :)