Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stajer06 kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:
bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim
yardım edin yol arkadaşlarım:18:
ablalarım yardım edin ben arada kaynamayayım
He msjima itinayla cvp yazdigin icin cok tsekkur ederim.cvp veren diger arkadaslarada tabi.
Caglalari +500 olarak geri gordum bugun
Digerlerine gelince sinirli uzinli olarak hic birsey kullanmiyorum.sadece 6gunluk kepek hakkimin icine koydugum 1kasik tstlandirici ve haftada3 bardak ictigim light colayi saymazsak.spora gelince ev ve isim arasi 10 dk .git gel 20 dk yuruyebiliyorum gunluk.
Yesilcayin icimini sevmiyorum ama bu duraklamayi kirmak icin sanirim kusa kusa icmem gerekecek. Birde icine cubuk tarcinla deneyeyim diyorum.3gun saf protein yapmaya karar verdim.cunku kitapta bunu yapmamiz oneriliyor.sebze protein duraklatabilir ama vucut saf pro ya dayanamaz diyo dukan.bu sabah iki yumurta yerine bir tam bir beyaz yedim.beyazi tam proteinmis sarisinda biraz da olsa yag varmis.evde kaymagi alinmis sut yerine duraklamayi kirana kadar light sut icmeye karar verdim.birde su nar serbeti olayi nedir.nar ciceginin kurusundan mi bahsediyorsunuz anlayamadim ben
En onemlisi pes etmedim .en son 67.8 i gormustum.bugun 68.6 yim maalesef
günaydın herkese
Başlangıç :14.03.2013
başlangıç kilo:110,4
hedef kilo :70
boy:1.70
geçen haftaki kilo:102,2
güncel kilo:100,7
Bir haftalık fark:1,5 kilo
bende yeşil çayı hiç içemezdim.dediğin gibi midem bulanırdı ama şimdi içine 1 ince limon dilimi atıyorum o tadını güzelleştiriyor..siyah çay içmezsem hastalanırdım ama şimdi aramıyorum bile....yeşil bir bahara uyanırken yeşil çay çok iyi geliyor...
Hepinize yeniden selam.
Ben kan grubuna göre beslenmeye bakıp geçen hafta süt ve yogurdu hayatımdan çıkartarak minimize ettim. Aşırı derecede kabız oldum ve kilo vermem yavaşladı. Bu hafta yeniden şüt ve yogurda dönüş yaptım çok şükür kabızlık problemim bitti sayılır arada bir kayısı çayı içtigimde hiç sorun kalmıyor. süt ve yogurda dönünce bu haftaki değişim 1600gr oldu yani duraklamayı kırdı. sanırım bu 0 grubu olayı benim bünyeme uymuyor. Ayrıca ben bu hafta kepek hakkımı hep kepek galeta karışımı 3 kaşık olarak kullandım hergün 2 yumurta 3 kaşık kepek karışımını biraz sütle çırpıp 4 krep çıkarttım içine p gununde lor sp gununde lor ve yeşillikler ekleyerek gün boyunca tükettim sp günündede bol salatalık yedim (bol dediysem günde 4 tane küçük boy çengelköy) hem hiç acıkmadım hemde bana göre iyi kilo verdim. şimdi deneyimli arkadaşlara 3 sorum olacak. birincisi kepek hakkımı bu şekilde kullanmam sorun olur mu? ikincisi ben sıvı tatlandırıcı olarak heryeri aradım ama sadece huxey marka olanını buldum ama daha hiç kullanmadım. Kullanmayı düşünmüyorum ama olurki fena bir krize girersem evde bulunsun dedim. bu marka ve kullanımı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.3 cü ve son sorum benim hedef kilom 52 ama bu benim hedef kilom dukan amca testte bana 56 demişti ama ben 52 olmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?:18::18::18:
Hepimize sağlıklı ama bol -li günler. İyiki varsınız.
Günceeeell 76,0 kiloyum halaaa ama bu hafta kırcam bunu çok takıldım 76'da ya. Delycim seni yoracağım ama hedefim 72 artık dukan amca dedi ideal kiloma bu kadar yaklaşmışken ideal kiloya düşmeden olmaz dimi...
Günceeeell 76,0 kiloyum halaaa ama bu hafta kırcam bunu çok takıldım 76'da ya. Delycim seni yoracağım ama hedefim 72 artık dukan amca dedi ideal kiloma bu kadar yaklaşmışken ideal kiloya düşmeden olmaz dimi...
Dukan bir yaşam tarzı olmalı eziyet gibi düşünüp gün saymamalı başlarda yaptığım en büyük hata oydu, şukadar ay var şukadar gün kaldı diye gün sayıyordum. Ama zaman geçtikçe hem vücudun hemde beynimiz alışıyor sanırım.
Tabi vücudun verdiği tatlı tatlı diye alarmlara, çevredekilerin ye ye ye bişiy olmaz demelerine, ve en önemlisi iradeyi zorlayacak herşeye rağmen..
Hayatımın kısa bir döneminde bu şekilde beslenip daha sonra istediğin herşeyi yiyebilecek olmak gayet iyi bişiy ve sanırım beni motive edende bu.. Şimdilik sadece sabrediyorum ineceğim kiloya kadar..
Benden daha kilolu olan arkadaşlarımdan da sabretmelerini, azmetmelerini ve bırakmadan yollarına devam etmelerini istiyorum.
Başarılar kızlar bol kayıplı perşembeler dilerim hep beraber başaracağız bu işi
galeta karışımı seyirde 3yk. normal peynirin boyutuda iyi aslında ya oranı göz önüne alınırsa. nacizane fikrim tabiarkadaşlar benim nerdeyse hergün yaptığım ama yerkende acaba mı değim bazı şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum. yorumlarınız önemli..
her sabah
mikro dalga ekmeğimin yanına
1 ad haşlanmış yumurta
1-2 dilim %1 yağlı hindi füme
kibrit kutusundan bile küçük normal peynir
1 bardak normal süt : azıcık kahve ve tatlandırıcı ile beraber
bazen light kaşar 1 dilim
her akşam
dukan sütlacımdan kücücük bir kasecik :) reglim çok yakın ondan yani :)
birşey daha;
bu yulaf kepeği galeta karışımı sınırsız mı? nefis peynirli poaçalarım var ama çok abartmayayım dedim size sormadan. çünkü
yulaf kepeği galeta ile yapıldı da:44:
işte böyle
ne diyorsunuz :44: