Canim oncelikle daha oncede soyledigim gibi dukan diyetinenin baslangicinda regl duzensizlikleri oluyor ama sen bu diyetin sonuna gelmis biri olarakta ilgnic bir durum ve olusan her saglik probleminide dukana baglayip ihmal etmemek gerekiyor belki yasadigin duzensizligin altinda yatan neden farkli olabilir bir jinekolaga gorunebilirsin tekrar ederse..diger konuya gelince hedefe yaklasmis daha dogrusu 2 kilo kalmis biri olarak SIKILMIS olman cok normal ama keske zaten vermek istedigin kilo cok ve gecridigin surede cok fazla degilken hedefine ulasmis olsaydin yani keske 1 ay belkide daha az bir sure daha dayanabilmis olsaydin.sonucta anliyorum ev hanimisin ve tek egelncen arkadaslarinla gecirdigin bu gunler ama tamami ile birakmayacaksinki sadece diyet yapiyor oldugundan fedakarlik yapacaktik.neyse verdigin kilolari hizli bir sekilde almadan guclendirmeyi hizli bir sekilde okumani ve ilk firsattada gecmeni tavsiye ederim.cunku diger turlu birak seyiri guclendirmeyide hakki ile yapamayip verdigin kilolari almandan endiseliyim.sevgiler canim
Canim yulaf kepegi galeta karisimi atak haric seyir evresinde 3 kasik eger bu 3 kasigi gcirmiyorsan gunluk hakkinda sorun yok.bahsettigin sivi tatalandiriciyi bilmiyorum maelesef cunku ben baska bir marka kullaniyorum.ama sivi tatlandirici ise ve 0 kalori ise alip kullanabilirsin markasina cok takilma zaten oyle tatli birseyki 1-2 damlasi yetiyor.dukanin sana uygun gordugu kilo tabi bilimsel daha cok ve hepimizin kendimizi iyi hissettigi kilolar genelde dukanin bize uygun gordugu kilonun altidir.yapman gereken kendin belirledigin hedefine gelene kadar seyire devam edip sonra guclendirmeye gecmen.dukanin belirledigi kilonun altina inmek biraz zor oluyor diyede duydum onuda soyleyeyim ama inersin istedigin kiloya birazcik ek zaman ve ek sabir...
Canim yulaf kepegi galeta karisimi atak haric seyirde 3 kasik yani 3 kasiga denk geleni gunluk olarak tuketebilirsin.menin gayet iyi ama kasari ligt da olsa cok tuketmemeye bak cunku onun lightinin yag orani bile aslinda oldukca yuksek..
Canim bu kadar erken bir donemde boylesine bikmis olman diyetimizin temel besinlerinden cok kotu tabiki.cunku diyetin temel taslari bu soyledigin et ,yumurta..olabildigince cesitlendirmeye calis degisik tariflerle et,balik,tavuk,kiymani....turlu turlu tarif var ve degisik lezzetlerle keyifli hale getireceksindir.cunku onlarsiz olmayacak bu diyet.tavugunu yapma seklin guzel olmus bahsettigim cesitlilik boyle bir sey iste.hellim peynirine gelince bilmiyorum herhalde lightidir tukettigin ama hellimin yag ve tuz orani bana yuksek gelen bir peynir degerlerine bir bak istersen bize uygunmudur gerci yemissin ama bir sonraki icin.sut ve sut urunlerini cok fazla asiri tuketmemeye calis.duraklamaya sebep olabiliyorlar.yine ye tabiki ama abartma ...
eger cok sicaksa bulundurdugun ortam benimkide oluyor yanliz ben yaptiktan sonra parcalara kesip gunluk hakkim olan kadarini kagit havluya sarip onuda buzdolabi posetine koyuyorum eger cok sicak degilse mutfakta ama cok sicaksa dolaba koyuyorum.