Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sagol canım bildirime gelince perşembe günü tartılmıştım ama yazamamıştım dün yaxdım ama okumadın belki geçen hafta : 67.700 bu hafta : 65.500 yani 2.200 vermişim
Yok gordum canim ama ona dedim dert etme hani onumuzdeki persembe listeye yazilir diye.Bu arada tebrik ederim iyi fark canim

selam kafama takılan şu, güçlendirme dönemi bile diyetisyenlerin verdiği diyetlere benziyor, o dönemde sporla fln ayda 1 kilo fln verilemez mi acaba? sizler daha tecrübelisiniz. benim etrafımda herkes atak ya da seyirde.

Yok gordum canim ama ona dedim dert etme hani onumuzdeki persembe listeye yazilir diye.Bu arada tebrik ederim iyi fark canim

günaydın lisabella iyi fark ama perşembe sabahı 65.500 çıkmıştım dün tartılmadım bu sabah 65.900 çıktım moralim bozuldu ne yaosam acaba 1,5 aydır diyetteyim sadece iki bardak yeşil çay içtim yeşil çay içmeyemi başlasam acaba...

selam kafama takılan şu, güçlendirme dönemi bile diyetisyenlerin verdiği diyetlere benziyor, o dönemde sporla fln ayda 1 kilo fln verilemez mi acaba? sizler daha tecrübelisiniz. benim etrafımda herkes atak ya da seyirde.
Sevgili naz212,ben henuz gecmedim guclendirmeye lakin yakin oldugu icin okuyor ve arastiriyorum.Birde guclendirmede bildigimiz arkadaslar var.Guclendirme donemi cok tehlikleli bir donem aslinda.Cunku hedefe ulasmis olmanin verdigi rehavete kapilmamak gerekiyor.Sordugun soruyu ise soyle aciklayayim ;guclendirmeye gecmek demek hedef kilona ulasmissin demek.Ve cok zorlu bir donemden gecen, kilo kaybeden vucut yeniden o kilolari almak icin ugrasacaktir.Ve bu donemde yediklerimizin gerekeni kullandiktan sonra kalanini yine yasayacagi olasi bir tehlikeye karsi saklayacaktir.Yani bu donemde yediklerimizin buyuk kismini yag olarak depolamaya calisacaktir,kalorilerinden en yuksek olcude faydalanacaktir.Kisi istedigi kiloya inip silahlarini indirdiginde butun kilolarin gelmesi kacinilmazdir.O yuzdendirki guclendirme doneminde kilo vermek cok ama cok zordur cunku guclendirmeye gecmissen verecek kilon kalmamis demektir.....Artik vucutta kendini korumaya alacaktir.Hicmi verilmez tabiki 1-2 kilo verilebilinir yine ama sanirim bu donemde almamayi basarmak cok daha onemli olacaktir...

Son düzenleme:

Gunaydin canim,dukanda bu boylesi moral bozucu inis cikislar maalesef hep yasaniyor.bir gun onceki yedigin biraz fazla tuzlu birsey,yada bir onceki gununun sebze+protein gunu olmasi gibi sebeplerden dolayi + gorebiliyorsun.Zamanla cok daha iyi anlayacaksin bunun kacinilmaz oldugunu ve sana tavsiyem gunluk tartilmalari birak gercekten motivasyonu kotu etkilioy hele dukan diyeti gibi boylesi inis cikislarin ciktigi bir rejimde.persembeden persembeye tartil derim.yada boyle gunluk tartilacaksan uzerinde durmayacaksin cunku bilki onlar gidecek baska yolu yok.yesil cay mutlaka ic zaten.biz genel olarak hergun 3 bardak yesil cay icmeye ozen gosterdik ve halada iciyoruz kesinlikle tavsiye ederim arkadasim...

merhabalarrrr
sabah güzelce yeşil çayımı içtim baharatlı yoğurdumu yedim.fitness a gittim
1 litre suyum bitmek üzere
light kaşarla tost yaptım yedim
iş yerime götürmek için levrek hazırlıyorum. salatamıda kendim hazırlıycam iş yerinde çıkan salatayı sevmiyorum kötü anılarım var

birazdan baharatlı yoğurdumu yerim. Türk kahvemi içerimm.

canım ya ben 100 mesaj yazmadıgım için özel mesaj yazamıyorum sana face adresimi verecektim belki eklersin diye olmadı

Son düzenleme:

vallaha harikasın sabah sabah spor bitmiş üstüne türk kahvesi ...

banada yardim eder misiniz 88 kiloyum 65'e dusmem gerekiyor siteye baktim ama pek anlamadim 23 kilo vermem lazim atak donemi kac gun surecek bilgilendirirmisiniz lutfen

siteden girip test yapman lazım testsiz bir bişey diyemeyiz.tatlım muhakkak test yap.süresini sana veriyor

Benide soyle arkadan bir ittiren olsada bende sporumu yapsam. ay bir rehavet coktu ustume en iyisi cocuklar biraksada yatsam uyusam

ah keşke benim çocuklar büyük olsada spor yapsam sen müsayitsen hiç üşenme ben senin yerinde olsam hemen spora giderim canım

ah keşke benim çocuklar büyük olsada spor yapsam sen müsayitsen hiç üşenme ben senin yerinde olsam hemen spora giderim canım

yok canim yaa benimkilerde kucuk henuz biri 5 yasinda digeri 9 aylik. oyle yorgun hissediyorum ki kendimi sorma gitsin birde regl oldum bu sabah onunda etkisi var sanirim. seninkiler kac yasinda?

Son düzenleme:
yok canim yaa benimkilerde kucuk henuz biri 5 yasinda digeri 9 aylik. oyle yorgun hissediyorum ki kendimi sorma gitsin birde regl oldum bu sabah onunda etkisi var sanirim. seninkiler kac yasinda?

anladım canım ben sen öyle yazınca bende müsayitsimde üşeniyorsun diye düşündüm seni iyi anlıyorum benimkilerinde büyügü bu ay 5ine giriyor biride tam 1 yaşında hemen hemen aynılar seni en iyi ben anlarım sen mi izmirde oturuyorsun birinin msj'ını olurken izmirdeyim yazmıştı ama kim oldugunu unuttum

Selam Kızlar
Herkese Mutlu,hareketli hafta sonları diliyorum.
Ben henüz kitabı edinmedim en kısa zamanda alıcam inşallah ama bişey aklıma takılıyor.
Dukan amca diyor ya "kaçamak şişirilmiş balona iğne batırmak gibidir"
burdaki mantık nedir sizce.
benim anladığım şu.biz diyet boyunca vucuda şeker,karbonhidrat falan fazla göndermiyoruz.
protein +sebze ile metabolizma işleyişi değişiyor.
gönderince de vucut farkı bi tepki mi gösteriyor ,direniyor mu?
yoksa bi kaçamak yaparsak devamı gelir diye mi öyle demiş...

ben mesela evdekilere meyva dilimlerken dayanamayıp 1 dilim elma yiyorum....
yaptığım küçük küçük çok kaçamak varda bu en masumu...(

Allah bagislasin yavrularini. Benim kizimda henuz 5 yasina girmedi eylulde girecek insaallah. cocuklarla diyet yapmakta ayrica zor onlara ayri yemek kocaya ayri yemek keza bana da oyle. ay vallahi cok zor. hayir canim ben Turkiyede degilim Danimarkadayim. keske olsaydim

uzun sure yapanlar ve tecrubeliler sana en guzel cevabi vereceklerdir emin ol. Ben guclendirmeyle basladim cunku bebegimi emziriyordum. mecburen meyvemi cerezimi yiyordum sutumun kalitesi acisindan, yinede kilo veriyordum ama ben bunu emzirdigim icin veriyorum diye yorumluyorum. bence kacamak yapma dukan diyorsa bir bildigi vardir.

aaa çocuklarda aynı kaderde aynı bende türkiyede degilim almanyadayım ama benim burda hiç ailem yok bir görümcem oda bana 8 saat uzak başka şehirde umarım senin akraban vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…