- 3 Eylül 2008
- 196
- 1
Sevgili naz212,ben henuz gecmedim guclendirmeye lakin yakin oldugu icin okuyor ve arastiriyorum.Birde guclendirmede bildigimiz arkadaslar var.Guclendirme donemi cok tehlikleli bir donem aslinda.Cunku hedefe ulasmis olmanin verdigi rehavete kapilmamak gerekiyor.Sordugun soruyu ise soyle aciklayayim ;guclendirmeye gecmek demek hedef kilona ulasmissin demek.Ve cok zorlu bir donemden gecen, kilo kaybeden vucut yeniden o kilolari almak icin ugrasacaktir.Ve bu donemde yediklerimizin gerekeni kullandiktan sonra kalanini yine yasayacagi olasi bir tehlikeye karsi saklayacaktir.Yani bu donemde yediklerimizin buyuk kismini yag olarak depolamaya calisacaktir,kalorilerinden en yuksek olcude faydalanacaktir.Kisi istedigi kiloya inip silahlarini indirdiginde butun kilolarin gelmesi kacinilmazdir.O yuzdendirki guclendirme doneminde kilo vermek cok ama cok zordur cunku guclendirmeye gecmissen verecek kilon kalmamis demektir.....Artik vucutta kendini korumaya alacaktir.Hicmi verilmez tabiki 1-2 kilo verilebilinir yine ama sanirim bu donemde almamayi basarmak cok daha onemli olacaktir...
selamlar :) bende güçlendirmeye geçemiyorum seyir dönemim çok uzun sürdü mayıs 16 da 1 yıl olacak , kendimi kaçamak kraliçesi gibi hissetsem de yılmadan devam ediyorum 64 görmeden bitirmem seyri isterse 2 yıl sürsün , güçlendire güçlendire gittiğimi varsayıyorum :)
güçlendirme korkutucu ama güçlendirmede verilen kilolar güçlendirmenin sonuna doğru tekrar geri alınıyor ve korumaya hedef kilonuz yani güçlendirmeye geçtiğiniz kilonuzda giriyorsunuz
bu dukan yapan arkadaşlarımdan edindiğim tecrübe bu yönde
dukana sadık kalalım gerisi kolay :)