Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın bayanlar:)

dün öğleden sonra fırtına gibi estim:KK51: iyikide gitmişim,benim ufaklıkla uzun süreli dışarı çıkmayı pek sevmiyorum,yemesi içmesi uyuması vs problem oluyor ama değdi:KK52:
75 kilo halimle katıldığımda hepsi istisnasız ne kadar kilo almışsın diye zamanın büyük bölümünü benim kiloalarım hakkında konuşmuşlardı.yetmemiş birde bazısı arkamdan dedikodumu yapmışlar ve ben bunları duymuştum.:KK47: ama dün sadece birkaçı çok güzel vermişsin genç kız gibi olmuşsun dedi.biri çok zayıflamışsın çökmüşün dedi:)))) diğerleri ise süzüp süzüp durdu:KK76::KK76: yaş grubu 30-60 arası değişen gruptu,annemin grubu zaten.çok güzel ikramlar olmasına rağmen ben kendi kurabiyelerimi yedim.başkasının evinde ikram faslı en fazla 1 saat sürüyor,sıkıntı olmuyor ...geçmiş çok birikmiş,perşembenin bereketi de var tabi..hepsini okuyamadım.

dely cim,ellerine emeğine sağlık... çok teşekkür ederiz.evet yeşil oldum:)))))

zemmufun üyeliği maalesef iptal edilmiş.face den görüşüyoruz biz.sevenlerine çok selamı var ...
Neden iptal edilmiş ilaç ismi verdiği için mi?çok iyi niyetli söylemişti herkes çok memnun kalmıştı ilacı bende almıştım.çok üzüldüm yaaa bizde ona sorarak gitmesine sebep olduk tühh

Ahh kızlar aahh

Güne dertli başladım dün yaptığım mikrodalga ekmeğimi ısıtırken bocam patladı bütün ekmeğim mundar oldu. mecbur işe geldim haliyle kepeksiz kaldım :KK25: :KK25:

Birde uzun zamandır olamadığım adetimi bugün oldum karnım acayip bide başım dönüyor sanırım şekerim düştü ne yapıcam ben şimdiiiiii :KK25: :KK25:

geçmiş olsun canım desene bugün şanssız günündesin :KK43::KK43::KK43::KK16:

lezzetli bir ekmek tarifi arayan arkadaşlar; "Can Beyaz Ekmek" tarifini deneyin...

İlkay'ın çok başarılı bir tarifi...

aynı tarife tatlandırıcı ekleyerek kekde yapabilirsiniz...

sahanda yumurtaya, ekmek banarak yeme lüksünü bana bu tarif yaşattı...

tarifi merak edip baktim ama galetaliymis. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda yok o galeta karisimi
onun yerine sirf yulaf kullansam ayni tat olur mu?

Slm arkadaslar sebze protein gunlerinizde sebze olarak nasil menuler yapiyosunuz.bben ne yiyecegimi bilemiyorum bazen cacikla bile gecistirdigim oluyo.tavsiyelerinizi bekliyorum

benimde bugün sebze protein günüm ben dün aşkamdan kendim için bir çorba yaptım. 1 tatlı kaşıgı yağda 1 soganı kavurdum içine bol pul biber koydum 1 er tane kabak havuç domates kırmızı biber ve kerevizi rendeledim 4/5 diş te sarımsak doğradım hepsini önce kendi suyunda birav kavurdum sonra su ekleyip kısık ateşte pişirdim ve blender ile çırptım. Bu akşam ve sanırım ertesi SP gunum için çorbam hazır. yanınada ekmegimi pişirdim. Deneyebilirsin. sıcak sıcak hem içini ısıtır hemde mideye sıvı bir yemek olmuş olur.

Bu listeye bir kendimi atamadim:KK50: persembeleri isim bitmiyor yaaa..

Dukan diyeti yapiyorsan baska arayislara girme derim, kurallara uyarsan kacamak yapmazsan sistemli bir sekilde zaten kilo vereceksin. Yinede sen bilirsin canim bu benim fikrim.

Bende bazen 1 kilo eksik cikiyorum o gun inmiyorum hic tartidan.:KK51:
haklsın aslında ama bugün 15 gün oldu daha ilerleme yok -2 de kaldık moralim bozuldu ya üstelik spor yapıyorum yani ondan başka ne yapabilirim dedim öyle işte:2:

perşembe günleri yapıyoruz

interneten tarifini bulabilirsin sebze günlerinde tüketebilirsin.

patates gibi nişastası bol sebze yiyemiyorsun.yeşil yapraklı bütün sebzeleri tüketebiliyorsun.ama aynı sebzeyi iki öğün üstüste yeme diyor.ben mesela ıspanak kavurup yoğurtla yedim.mücver yaptım.menemen yaptım.konservemden tazefasulye ve bamya yaptım.salata yaptım.yani serbest olan yağ miktarınla dilediğin yemeği yapabilirsin.salça ve baharatla çeşitlendşre bilirsin.ne öyle cacıla gün geçermi.bu diyet çoook uzun bir diyet bu yüzden kendini bıktırmadan yemek yap.yoksa çabuk pes edersin.

buldum canım sebze günlerinde yapabilirim olarr:KK3:

Selam Kızlar :KK3:

Umarım çook güzel bir gün geçirirsinizzz...

Bugün İzmir çok güneşli ve ben bunu fırsat bilip kordonda yaklaşık 1 saat yürüyüş yaptımm.. :21:

Hadi kızlar size ev ödevi :KK9: Tamam spor yapamıyoruz belki ama biraz yürüyüş yapabilirsiniz sizde öyle değil mi?

Hem dukan amca ne diyor günde en az 20 dk tempolu yürüyüş.. :KK15:

Ay ay artılardayım kızlar bugün... İki haftadır spor o kadar ihmal edildi ki tartı hadi yavrum in üstümden çabbukkkk havuza dedi... :KK50:
Hemmen ayarlamalar yapıldı havuza gidildi gelindi bile acaip bir şekilde canım ceviz çekiyor nedendir bilinmez :KK51:

Son düzenleme:
tarifi merak edip baktim ama galetaliymis. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda yok o galeta karisimi
onun yerine sirf yulaf kullansam ayni tat olur mu?

ben yulaf kepeği ile denemiştim, olmuştu...

umarım sizde memnun kalırsınız...

tarife aynen uyun...

Neden iptal edilmiş ilaç ismi verdiği için mi?çok iyi niyetli söylemişti herkes çok memnun kalmıştı ilacı bende almıştım.çok üzüldüm yaaa bizde ona sorarak gitmesine sebep olduk tühh
ya bende bağırsak için doktorumun bana verdiği ilacın adını vermiştim.ama herıkesede doktoruna danışmasını söyledim.zemmuffun verdiği ilaç idrar söktürücü olanmıydı.buradan diyet ürünlerinin adını ,markaların adını falan veriyoruz.haksızlık olmuş.bu formda kimse ilaç reklamı yapmadıki.sadece doktora gidip aldıklarımızı paylaştık.tahlilyaptırmadan kulanmayın diye birbirimizi uyardık.yardım ettik.

haklsın aslında ama bugün 15 gün oldu daha ilerleme yok -2 de kaldık moralim bozuldu ya üstelik spor yapıyorum yani ondan başka ne yapabilirim dedim öyle işte:2:
moralni bozma kasmiktarın artıyor.inceliyorsun fakat kiloya yansımıyor.çünkü yağın azalıp kasın artıyor.kas yağdan ağır basar.sporu bırakmazsan ilerde faydasını görürsün.fazla kas fazla kalori yakar hemde görünüşün güzeleşir arkadaşım.pes etme sakın

Selam Kızlar :KK3:

Umarım çook güzel bir gün geçirirsinizzz...

Bugün İzmir çok güneşli ve ben bunu fırsat bilip kordonda yaklaşık 1 saat yürüyüş yaptımm.. :21:

Hadi kızlar size ev ödevi :KK9: Tamam spor yapamıyoruz belki ama biraz yürüyüş yapabilirsiniz sizde öyle değil mi?

Hem dukan amca ne diyor günde en az 20 dk tempolu yürüyüş.. :KK15:
izmirde 4 sene yaşadım o kordonda az dolaşmadım.ama nerdeyse 12-13 sene önce .karşıyakada girne cadesindeki lojmanda almıştım.izmiri hala özlerim.özelikle o güzelim pazarlarını.girdinmi yemyeşil çeşit çeşit sebze kendini kaybedersin.ahhh benim yerimede yürü.
birşey soracagım dukancanlarım sebze gününde meyve yıyebılıyormuyuz :KK9:
ben kitabı uzun zaman önce okudum.şuan kitap bende deyil.ama bak arkadaş kivi ve çilek serbest demiş sınırlı mitarda sayende bende öğrendim.kivi ve çileği severim.geçengün çileğin olgunlaşmamış olanını tatlaandırıcıma batırıp yemiştim.kaçamak gibime gelmiştim.kaçamak deyilmiş.keşke 3-5 tane yeseydim.
Hayır tatlım kivi ve çilek harici meyve kesinlikle yasak onlarda çok sınırlı izinli :2:
nekadar yiyebiliyoruz hadi hadi çabuk yaz banada öğreneyim.kivi ve çilek benim favori meyvem.demek yeni güncelemede serbest bırakılmış.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben üç gündür yoktum giremedim yazdıklarınızın tamamınıda daha okuyamadım küçük oglum çocuk arabasından düştü yüzü mahvoldu çocuk doktoruna git dişi sallanıyordu dudagı çok kötü olmuştu diş doktoruna git çok moralim bozuktu .Ama çok şükür şimdi iyi Allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın... Neyse dün kilo bildirimi yapamamıştım benim başlangıç tarihim :21.02.2013 başlangıç kilom : 79.500 . geçen haftaki kilom : 67.700 .bu haftaki kilom 65.500 2.200 vermişim bu hafta daha kim ne kilo verdi bakmadım daha dogrusu grafik açıklamadı umarım herkes için bol- li bir hafta olmuştur.

ZEMMUF'un üyelik iptalini kınıyorum...

Buyrun benim üyeliğimide iptal edin....

Tüm forumlarda çatır çatır adı yazılan bir besin takviyesi bu, ilaç-milaç değil... arkadaşımız yazınca mı kusur oldu...

Yaptığınız çok büyük bir haksızlık...

Buyrun bende yazıyorum -Tonalin GLA- Yağ yakıcı besin takviyesi...

katılıyorum arkadaşım.zemmuff bunun satışı için durmadan yazmadıki.birsürü ilaç ismi verdik.vitaminler bağırsaklar.bitkisel birsürü ıvır zıvır.yani hepimiz aynı şeyleri konuştuk.o zaman dukanda reklama giriyor.dukan için kulandığımız ürünlerde reklama giriyor.reçetesiz satılan şeylerin adını vermek suçmu.ilaç adı deyilki gıda takviyesi olarak geçen şeyler suç olmamalı.bende kınıyorum.kimse satış için birşey yapmadı yada satışı artsın diye reklam yapmadı.formun birini kapamışlar.su bir kefir markasının resmen satışı yapılıyormuş gibi.ama bu sitede böyle birşey olmadı.bu formda konuşulan herşey çok düzeyli ve dostçaydı bu haksızlığa üzüldüm

merhaba arkadaşlar ben üç gündür yoktum giremedim yazdıklarınızın tamamınıda daha okuyamadım küçük oglum çocuk arabasından düştü yüzü mahvoldu çocuk doktoruna git dişi sallanıyordu dudagı çok kötü olmuştu diş doktoruna git çok moralim bozuktu .Ama çok şükür şimdi iyi Allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın... Neyse dün kilo bildirimi yapamamıştım benim başlangıç tarihim :21.02.2013 başlangıç kilom : 79.500 . geçen haftaki kilom : 67.700 .bu haftaki kilom 65.500 2.200 vermişim bu hafta daha kim ne kilo verdi bakmadım daha dogrusu grafik açıklamadı umarım herkes için bol- li bir hafta olmuştur.

çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah korumuş canım.çocuklar çabuk toparlanır.dişi umarım sütdişidir.

katılıyorum arkadaşım.zemmuff bunun satışı için durmadan yazmadıki.birsürü ilaç ismi verdik.vitaminler bağırsaklar.bitkisel birsürü ıvır zıvır.yani hepimiz aynı şeyleri konuştuk.o zaman dukanda reklama giriyor.dukan için kulandığımız ürünlerde reklama giriyor.reçetesiz satılan şeylerin adını vermek suçmu.ilaç adı deyilki gıda takviyesi olarak geçen şeyler suç olmamalı.bende kınıyorum.kimse satış için birşey yapmadı yada satışı artsın diye reklam yapmadı.formun birini kapamışlar.su bir kefir markasının resmen satışı yapılıyormuş gibi.ama bu sitede böyle birşey olmadı.bu formda konuşulan herşey çok düzeyli ve dostçaydı bu haksızlığa üzüldüm

Hanımefendi ....

Arkadaşınız uyarı aldı(adaletsizlik olarak dile getirdi ama ben de diyorum ki YASAL OLARAK SUÇ), konu dukan dışıdır diye sayfalar önce sebebini de anlattım sonra kendisi mail attı;

“bana haksız yere bu cezayı veren mod arkadaşada ve sebep olanlara da hakkımı helal etmıyorum. sıtenıze bır daha asla girmeyecegım ..iyı çalışmalar dılerım..” (bu bize attığı mailin son bölümüdür)

bu mailinin son kısmıdır, kusura bakmayın burayı nasıl anlıyorsunuz ? biz mi üyeliğini kapatmışız kendisi mi gemileri yakmış ? Size yalan yanlış bilgi verip ajitasyon yapmasın. Sözünün bu kadar arkasında ise konuyu konuşmaz, burada arkadaşlarını da (!) maşa yapmaz. Konuyu bilmeden burada size anlatılanla lütfen gelip haksızlık, adalet konuşmaları yapmayın.

İlk olarak arkadaşınızın daha neden ceza aldığını bile kimse anlamamış. Suç diyoruz kanuni olarak suç ! Bunu defalarca yazdık yeter ama....

çok geçmiş olsun, iz falan kalmadan atlatır inşallah.

1,5 ayda 14 kilo vermişsiniz, bravo. maşallah çok tebrik ederim. darısı başımıza.

Son düzenleme:
ben akdeniz çocuğuyum yani sıcağı severim.ama malesef iş nedeniyle ordan oraya dolaşıp yurdumu geziyoruz.bu mayısta tayinler beli olunca artık dolaşmaya devamı yoksa tamammı beli olacak.ama türkiyeyi birbaştan birbaşa dolaştım.ama sen gurbet elerdesin be tatlım.zor iş.bide fasulye var sebzelerde tazenin karbonhidratı yok denecek kadar azdır.yeşil olanda karbonhidrat olurmu.sararıp tohuma kaçınca karbonhidrat oluyor.ben şimdi tazesi çıksın diye bekliyorum.pişirip duan ekmeğimi bandırıp yemek istiyorum.yanında cacıkla beraber.konserve tazesi gibi olmuyor.

ekşi erik meyveye girermi bizim oralarda ondan ekşi yaparlar.talı erikte şeker var ama ekşisinde yok.birde çağla meyveden sayılıyormu acaba.kitap elimde yok okudum ama hatırlamıyorum.birde fransız olan dukan amcam biliyormu.çünkü çağla yeşil ve şeftali,badem gibi meyvelerin hamı.yani karbonhidratı yeşil sabze kadardır.neyse ben araştırayım.yeşil erik ve çağladaki karbonhidrat miktarı az ise salatalarıma eklerim.ekşi ekşi güzel olur.

beni düşündüren de bu.tam da erik-çağla mevsimi.ikisi de en sevdiğim meyvelerden.yemeden nasıl durucam bilmiyorum.itiraf edeyim ki bu 3.günüm ve 10 kadar çağla yedim:KK43:öğrenciler getirince dayanamadım.ben de akdeniz çocuğuyum erik-çağla yemeden nasıl geçer bu mevsim?

Hayır tatlım kivi ve çilek harici meyve kesinlikle yasak onlarda çok sınırlı izinli :2:

Nasıl yani canım ya kivi ve çilek için izin varmı? Çocuklar yıkayıp yanımda yerken benim canım gidiyor çilek için kedinin cigere baktıgı gibi bakıyorum ama yemiyorum yasak diye. düşünüp duruyordum acaba şu çilegin mevsimi geçmeden ben güçlendirmeye geçebilirmiyim diye izinli ise çok sevinirim.:KK52::KK52::KK52:

X