- 13 Mart 2008
- 449
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar ben çok tembelim çoookkk
iş yerinde sürekli yöneyicinin biriyle tartışıyorum sinirimi bozuyor. Allahtan diyetime engel değil. sadece bugün yanımda yemeğimi getirmeyi unutmuşum o kadar :/
dün yorulduğum için bugün spor yapamadım.mayo aldk bugün annişimle. 10 kg vermeme rağmen hala aynada kendimi beğenmiyorum
Aynen öyle güzel bir gün olacak dünü unutup hırsla ve azimle zayıfflayacagım kendime verdigim sözü tutup 21 temmuza zinde gircemmm
günaydın dukancancanlar:)))
55li rakamlarda dolanıp duruyorum,1 ileri 2 geri...54.9u görsem havalara sıçrayacağım perşembeye az kaldııı
Günaydın kızlar forumu anca okuyabildim. form çayı içmeme rağmen 3-4 günde bir tuvalete çıkıyorum.
En sonuncusundada canım okadar yandıki anlatamam yarım saat kıvrandım çıkmadı resmen doğum yapar gibi :26:
İnşallah birdaha böyle olmaz. Çok kötü bişey :2: Benim gibi olan var mı acaba
günaydın dukancancanlar:)))
55li rakamlarda dolanıp duruyorum,1 ileri 2 geri...54.9u görsem havalara sıçrayacağım perşembeye az kaldııı
ben görsem 54 lü bişi inme iner herhalde :)))
Bendemi etkili oldu bilmiyorum sabahlari ac karnima 2 corba kasigi sirkeyi iliktan biraz sicak suya katip iciyorum. 15 dk sonra buyuk bir bardak soguk sut iciyorum yine bir 15 dk sonrada iliktan sicak bir bardak suya 1 cay kasigi bikarbonat koyup iciyorum birak kabizligi ishal olursun vallahi bende cok cektim ama boyle yaptigim hergun bagirsaklarim super calisiyor. Allah kimseye vermesin kabizlik zorr.
Tünaydın kızlar...
diyete tam uymama rağmen artılar artmaya başladı geceden karın ağrılarıda başladı,regl yaklaşıyor sanırım,olsada biran önce perşembeye kadar ödemi atsam bari:18: ama bu dönemde artılara rağmen diyete daha da sıkı sarılmak lazım çünkü metobolizma daha hızlı çalıştığı için daha fazla yağ yakımı oluyomus regl sonunda toptan iniveriyo tartı aşağıya
buğday tanem ben hasta oldum ve diyete ara vermek zorunda kaldım vermesem daha cok düşüyorum o yüzden, bu diyetteyken 2. soğuk algınlığım,:2:
yani 55 li rakamlardan 56 ya çıkmışım yarısta ağır darbe aldım cnm
ama olsun şu günler gecsin güçlendirmede yakalarım seni arkadaşım
Kızlar günaydınlar güzel haftalar herkese:) 1 ay oldu dukana başlayalı regli dönemimde olmama rağmen + çıkmadım sadece canım tatlı istiyor dün ufacık bitter attım ağzıma ama çok ufaktı:) sizlere sorum şu 1+1 yapıyorum 5+5e m, geçsem kararsız kaldım tecrübeliler yardım edebilir mi acaba bana:)
Dukan yap ablacigim,hicbirseyle karistirmadan,soylenenlerin disina cikmadan daha otesi yokkki...lahana zayıflamak isteyene mucize gibi ama ben lahanadan birparça yedimi mide ağrısından kıvranıyorum.ölecek gibi oluyorum.ilaçda fayda etmiyor.ne yapsam acaba bir bilen varsa bana yazıversin lütfeeen.
Dukan yap ablacigim,hicbirseyle karistirmadan,soylenenlerin disina cikmadan daha otesi yokkki...
dukan yapıyorum ama sebze günümde lahanayı yemek istiyorum.lahana kandaki biriken toksinleri tek temizleyen sebze.salatasını yada çorbasını yapıyım içiyim diyorum olmuyor.şimdi karşıdaki markete gidip alacağım.birdaha deniyeceğim ağrırsada neyapayım.kefir içerim.
dukan yapıyorum ama sebze günümde lahanayı yemek istiyorum.lahana kandaki biriken toksinleri tek temizleyen sebze.salatasını yada çorbasını yapıyım içiyim diyorum olmuyor.şimdi karşıdaki markete gidip alacağım.birdaha deniyeceğim ağrırsada neyapayım.kefir içerim.