Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar herkese,
sabah aç karnına suda beklettiğim goji berry suyu içtim kabızlık için. ama zorladım kendimi çok tiksindim nedense, bitirir bitirmez de çıkartmam bi oldu.(kusura bakmayın kızlar.) ben de bugün magnezi kalsine aldım. ama içinden hiç ölçek falan çıkmadı. kullanan arkadaşlar ne kadar içtiklerini söyleyebilirler mi? bir de suda eritip içicez değil mi?

ölçeklı canım benım hep aldıklarım..ça kaşıgı ıle 3 çay kaşıgını suda erıtıp içebılırsınız bence aynı ölçege tekabul eder..gojı ıyıdır ya :)) :KK16:

çok teşekkür ederim zemmuff :) zemmuuuff sana bir sorum daha olacak. cla tonalinini ne zaman kullanıyorsun? nihayet bulabildim de kullanmaya başlayım diyorum. :KK70:
romantikcim ben sabah ve akşam yemeklerden 20 dakıka önce kullanıyorum..eger unuttuysam da yemekle bırlıkte alıyorum..gördun zaten 1 tanesı 10 kalorı..ben kaçamak yaptıgımda kılolarımı hemen gerı almamamı tonalın claya bağlıyorum..hızlı kılo vermenı degıl dıyettekı jojo etkısını inhibe etmeye yarıyor bunuda unutma bebekım...öpuyorum çok:KK16:

haklısın :KK70: bende birazdan kek yapıcam kendime yeni tarifler arastırıyorm :) ah birde zor gelmese :):)

gelmez gelmez.... bir dukancı üşenmez dukancı acıkmaz.... akşama bende yapıcam kurabiye ve dukan çukulatası.... sonra bir haftalık ıvır zıvırımı yapayım hafta içi iş çıkmasın bana diyorum nasıl fikir :)

MERHABA SEDAVE..Başlangıç kılomuz aynı ise agustosa kadar 20 kg verebılecegını düşünuyorum..eylulde başladım dukana ama dayımın vefatı vertıgo olmam, denetımler gıbı sebeplerle neredeyse 1,5 ayı heba oldu..buna ragmen 23 kg verdım..hiç utopık degıl canım söyledıgın rakam...haftada 1 kılo verılebılecek bır rakam..kaçamak yapmazsan yeşil çay bol su 10 gunde bır lasıx ödem atıcı ılaç her yemekten önce 1 kase yogurda 1er çay kaşıgı zencefil zerdeçal tarcın katıp yersen i tonalın CLA gıbı yağ enzımlerını ınhıbe edıp duraksamalara manı olan aspir tohumu ekstraktını kullanırsan bence çok daha fazla kılo verebılırsın..biz buralardayız herkes yardıma açık..başarılar dılıyorum canım..:KK16:

anam ne güzel nalatmışsın da aspir tohumu nedir nerden bulunur ve tonalın CLA nedir nerden bulnur.....

Kızlar dünkü yediyim çikolataya cok özenen olmuş bende tarifi paylaşayım dedim; 3 yemek kaşıgı lagt labne,4yemek kaşıgı kakao,yarım su bardagı tatlandırıcı,çeyrek çay bardagı sütt ;Labne,kakao ve tatlandırıcıyı bir kapta iyice cırpın,daha sonra sütü istenirse bir kac damla fındık aromasınıda ilave edip kücük silikon kek kalıplarında dondurucuya bırakın ,ben her kalıba bir kasık kadar koydum 8,9 kalıp felan cıktı

Kızlar dünkü yediyim çikolataya cok özenen olmuş bende tarifi paylaşayım dedim; 3 yemek kaşıgı lagt labne,4yemek kaşıgı kakao,yarım su bardagı tatlandırıcı,çeyrek çay bardagı sütt ;Labne,kakao ve tatlandırıcıyı bir kapta iyice cırpın,daha sonra sütü istenirse bir kac damla fındık aromasınıda ilave edip kücük silikon kek kalıplarında dondurucuya bırakın ,ben her kalıba bir kasık kadar koydum 8,9 kalıp felan cıktı

misal ben yapçam bu akşam küçük küçük kalıplara dökçem kahvemin yanına öyyle yicem :)

anam ne güzel nalatmışsın da aspir tohumu nedir nerden bulunur ve tonalın CLA nedir nerden bulnur.....
canım aspir tohumu kılo verirken kılo vermenı engelleyen enzımlerı inhibe edıp vucudun kıtlığa gırmış gıbı hıssetmesını önleyen,duraksamaları mınımıze eden ama bence en önemlısı rejımı bıraktıgında verdıgın kıloları hemen gerı almana manı olan bır ekstrakt..gunde 2 tane alıyorsun zaten 1 tanesı 10 kalorı..ben GNC nin tonalin CLA sını kullanıyorum..tonalın cla aspir tohumu özune verılen ısım..genellıkle l-carnitine ile karıştırıyor ınsanlar..L- carnıtıne, agır spor yapanların kullandıgı bır madde..eger l-carnıtıne alıp spor yapmazsan özellıkle böbreküstu dedıgımız bölgede yaglanma yapar..ama tonalın cla öyle degıl..ikisinin faalıyet alanı farklı..iyı araştırmadan verılen cevaplara itibar etmedım gıttım kendı doktoruma ve spor hocama sordum..ben çok memnunum canım..inşAllah alıp kullanan arkadaşlarada faydası olur..
Şimdi hava miss gibi günluk gulıstanlık burda bıraz yuruyup spora gıdecegım..döndüğümde göruşuruz..sevgiler:KK16:

canım aspir tohumu kılo verirken kılo vermenı engelleyen enzımlerı inhibe edıp vucudun kıtlığa gırmış gıbı hıssetmesını önleyen,duraksamaları mınımıze eden ama bence en önemlısı rejımı bıraktıgında verdıgın kıloları hemen gerı almana manı olan bır ekstrakt..gunde 2 tane alıyorsun zaten 1 tanesı 10 kalorı..ben GNC nin tonalin CLA sını kullanıyorum..tonalın cla aspir tohumu özune verılen ısım..genellıkle l-carnitine ile karıştırıyor ınsanlar..L- carnıtıne, agır spor yapanların kullandıgı bır madde..eger l-carnıtıne alıp spor yapmazsan özellıkle böbreküstu dedıgımız bölgede yaglanma yapar..ama tonalın cla öyle degıl..ikisinin faalıyet alanı farklı..iyı araştırmadan verılen cevaplara itibar etmedım gıttım kendı doktoruma ve spor hocama sordum..ben çok memnunum canım..inşAllah alıp kullanan arkadaşlarada faydası olur..
Şimdi hava miss gibi günluk gulıstanlık burda bıraz yuruyup spora gıdecegım..döndüğümde göruşuruz..sevgiler:KK16:

peki bunlar ilaç mı eczaneden mi alıcaz? yoksa aktar mı :KK17: cehalet ne kötü bilmemek ne kötü .....

Kakao hakkında soru soran arkadaşlar olmuş, onlara cevaben yazıyorum.
Dr. Oetker'in yağı azaltılmış kakaosu var, yağ oranı %10.5 (100gr)
Dün Dia'da Dia'nın kendi üretimi olan yağı azaltılmış kakao da gördüm, yağ oranı %11.01 yazıyordu (100 gr)
Yani Dia'nın kakaolarını da kullanabilirsiniz ama atak evresinde yasak, seyirde ise her gün olmamak şartıyla 1 tatlı kaşığı kakakoya izin var arkadaşlar.

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar.bugun artiyla uyandi cok uzuldum nasil olur derken dun yedigim izgara kofte aklima geldi.kasabima yagsiz kiyma almaya gittigimde normal koftelik kiyma aldim geldim.hazirladim pisirdim yedim.tartida artiyi gorunce jetonum dustu cunku yagli kiyma almisti farketmeden.neyse artik olmusa olmuse care yok yola devam.iki sorum olacak :

1) saf protein gununde maydonoz roka yiyebiliyor muyuz?
2) aycekirdegi ici serbest mi?mesela yaotigim ekmege bir yemek kasigi koysam mesela olur mu?

Kitap bir arkadasimda da bakamiyorum .

1 çok az yemek icine olabilir
2 boşuna ekleme yağ oranı %50lerde nerdeyse meğer ben bundan kilo almışım :KK53:

MERHABA SEDAVE..Başlangıç kılomuz aynı ise agustosa kadar 20 kg verebılecegını düşünuyorum..eylulde başladım dukana ama dayımın vefatı vertıgo olmam, denetımler gıbı sebeplerle neredeyse 1,5 ayı heba oldu..buna ragmen 23 kg verdım..hiç utopık degıl canım söyledıgın rakam...haftada 1 kılo verılebılecek bır rakam..kaçamak yapmazsan yeşil çay bol su 10 gunde bır lasıx ödem atıcı ılaç her yemekten önce 1 kase yogurda 1er çay kaşıgı zencefil zerdeçal tarcın katıp yersen i tonalın CLA gıbı yağ enzımlerını ınhıbe edıp duraksamalara manı olan aspir tohumu ekstraktını kullanırsan bence çok daha fazla kılo verebılırsın..biz buralardayız herkes yardıma açık..başarılar dılıyorum canım..:KK16:

ZEMMUFF bana ne kadar moral verdin anlatamam.zaten sabah 300 gr eksik gördüm tartıda.bi de sen bunları yazınca içim kıpır kıpır oldu valla:)
inşallah dediğin gibi olur ama bu dediklerini ilk defa duydum
lasix ödem atıcı ve tonalin CLA yı eczanede bulabilrmiyim.
bir de tonalin cla ile aspir tohumu aynı şeymi ?
zencefil zerdeçal aktarda bulunur ama diğerleri için yardımına ihtiyacım var.
Burası gerçekten çok güzel bi forum,fikir paylaşımları harika...
çok teşekkür ederim

ölçeklı canım benım hep aldıklarım..ça kaşıgı ıle 3 çay kaşıgını suda erıtıp içebılırsınız bence aynı ölçege tekabul eder..gojı ıyıdır ya :)) :KK16:

çok teşekkür ederim zemmuff :) sanırım benimki başka bir firmanın üretimi içinde ölçek yoktu.
goji yi kurumuş halde ben de sevdim ama suda beklemiş halini malesef :120::120::KK1:

Selam kizlar...
Daha önce dukani arastirip bu diyet yöntemine baslamistim ama 4.günün sonunda ara vermek zorunda kalmistim.
Simdi tekrar baslamak istiyorum, desteklerinizi esgirmeyin..
Ideal kilom icin 5 kilo vermem gerekiyor...

Herkese kalorisiz günler :)

X