Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada doktora gittim kızlar, bebek için. Klomen kullanmıştım, 2 tane güzel yumurtam olmuş. Gece de çatlatma iğnesi yaptırdım. Merakla bekliyorum bu ayki reglimi :18: Dua edin kızlar, bi an önce bebişim olsun :KK16:

Bildirimde görüşürüz, hoşçakalın ...

poyraz cim ben de asilama oldum hatta bu 3. asilamam. ins ikimiz de citir anne oluruz, ve diger isteyen arkadaslar da :)

canım dun akşam yıne yaptım ekmeği inan çok güzel oldu..bende silikon muffin kalıplarında yaptım bugun bıle yumuşacık :)) mahlep katmadıgından değil belkı başka sebepten dolayıdır..bır daha dene istersen olmaz mi ?:KK16:

bilemiyorum zemmuf cum ya niye olmadi, silikon kalibim yok ondan olmus olabilir.
alicam bi bakayim nerde varmis.

ben bildirime hep gec kaliyorum bugunden yazsam olur mu acaba?

beyazkelebek85

Bildirim

Baslangiç kilo 68.1
baslangiç tarihi 27 subat 2013
hedef kilom 59
boyum, 1.65
bu haftaki güncel kilom, 63.9
haftalik kilo farki 0.8
toplam kilo farki 4.2 kg
BKI 23.4

sanirim bu kadardi.
optum ellerinize saglik :)

Son düzenleyen: Moderatör:
turkolog endişe etme inan herkes bunu yaşadı..insanlar neler neler yapıyordu ama nedense kılo gr oynamıyordu..canım süt kaynaklı proteinleri artır..sebzeyı proteınden fazla tüketıncede oluyor inan bazen az tüketıncede oluyor..
yediğin yoğurdun içine 1 erçay kaşıgı tarçın zerdeçal zencefil katıp yemelısın..ben çok faydasını gördum yapan arkadaşlarda çok faydalandılar..
yeşil çayı mutlaka tuket hatta her turlüsünu dene ama açıktan alınıp demlenenler en ıyısı dıyebılırım..
kayısılı form çayınında kabızlıga ıyı geldıgı söylenıyor ben denemedım çunku yeşil çaydan memnunum..
goji berry alıp akşamdan 1 bardak suyun içine ıslatıp sabah ilk iş içebılırsın..
hem kabızlık çekıyorsan baskulun yuzune gülmesını bekleme çok zor oluyor kendımden bılıyorum..
o nedenle kabız olmamaya çalış..
aslında yanlış bırşey yok yedıklerınde belkı proteın mıktarını bıraz daha artırabılırsın..
ve balık..ne zaman balık yesem sabaha mutlaka eksi gördum..
inşAllah faydası olur yazdıklarımın..diğer arkadaşlarımda birşeyler ekleyecektır..aklına hangısı yatıyorsa dene canım..çünku herkesın bunyesı başka şeylerden fayda göruyor..:KK34:

ZEMMUF önerilerin için çok teşekkürler evet yeşil çay hiç içmiyorum sevmiyorum diye ama bu günden itibaren başlayacağım :KK34: akşamda sebze günümde olmama rağmen önerine kulak asıp bir bardak süt içtim proteine biraz daha özen göstereceğim ve şu kabızlık için goji berry şart oldu onu da araştırayım bulup alayım ve değindiğin noktaya sen deyince farkettim ben sadece bir defa balık yedim hiç balık tüketmiyorum halbuki severim de :KK56: çok sağol canım desteğin için :KK16:

Yarın ben işteyken bildirimler verilecek ben de şimdiden yazayım bari :)

Bildirim:

Başlangıç kilo : 86
Başlangıç tarihi :11 Mart 2013
Hedef kilom :65
Boyum :1.63
Güncel kilom : 81
Haftalık kilo farkı: 0 :KK14:
Toplam kilo farkı: 5 kg

çizelgeyi merakla bekliyorum ilk defa gireceğim :KK52: emeğinize sağlık :KK16:

bildirim ne zaman yapılıyor tam olarak? ben bu hafta başladım bildirimimi bi sonraki hafta mı yapıyım? işler nasıl yürüyor? :)

bildirim ne zaman yapılıyor tam olarak? ben bu hafta başladım bildirimimi bi sonraki hafta mı yapıyım? işler nasıl yürüyor? :)

bu hafta başladıysanız haftaya bildirim yapacaksınız.
listeyi dely ablam hazırlıyor. yoğun olduğu içinde sadece perşembe günleri gelebiliyor.
perşembe günleri en geç 15:00 a kadar bildirimleri yapmış oluyoruz. bildirimlerde şu şekilde olmalı

başlangıç tarihi:
hedef kilo:
başlangıç kilo:
güncel (şuanki) kilo:
boy:

bildirim yapanlar yurt dışında mı yaşıyor? biraz erken olduda bildirimler:KK53:

:KK9::KK9::KK9: haklısın erken oldu canım yok ben yurt dışında değilim ama yarın akşam 20.00a kadar internete giremeyeceğim bu yüzden bu hafta da bildirimi kaçırmak istemedim :KK34: Öğretmenim okulda da nete girme şansım yok :KK31:

:KK9::KK9::KK9: haklısın erken oldu canım yok ben yurt dışında değilim ama yarın akşam 20.00a kadar internete giremeyeceğim bu yüzden bu hafta da bildirimi kaçırmak istemedim :KK34: Öğretmenim okulda da nete girme şansım yok :KK31:

:KK1:. heyecanlıyım. birden bildirimler başlayınca panik oldum:KK52:

sabahın köründe bildirim yapıyorum derken
gece bildirim yapanları gördüm gülümsedim:)
bende çok fena unutkanlık başladı.
geçen hafta tam olarak kaçtım hatırlamıyorum
son durum: 66,1
yalnız bugün yarın regl olacağım ve vücudumda çok ödem var.

sevgiler, kolaylıklar herkese ve
çok teşekkürler dely, şimdiden:)

GÜNAYDINLAR MUTLU VE EKSİLİ BİR PERŞEMBE SİZLERİN OLDU İKİ HAFTADIR KAÇIRIYORUM BİLDİRİMİ BUGÜN SIRF BİLDİRİM İÇİN ERKENCİKTEN KALKTIM..

BAŞLANGIÇ TARİHİ :03.03.2013
BAŞLANGIÇ KİLO:79kg
HEDEF KİLO:60
GÜNCEL KİLO:74
BOY:1.61

umarım doğrudur..

günaydın kızlar,kilo bildirimim..delly listeye benide eklermisin canım :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:))
boy 1.72
başlangıç kg:89
hedef:73

BAŞALANGIÇ:21 MART

geçen hafta 89:00

bu hafta:86.3

giden 2.700 gr

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:üzgünüm kızlar,lisebeellaaa,geçen dukan yaptığımda atakta 3.200 kg vermiştim neden bugün böyle oldu,o zaman 97.5 la bşlamıştım ondanmı yani kilom daha çoktu,yada dün sebze günümdü o etkilemiş olabilirmi,moralim bozuldu offf,bilinçliyim ama yinede kendimi daha fazlaya hazırlamıştıımmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Başlangıç Tarihi : 14.11.2012
Başlangıç Kilo:75
Geçen Haftaki Kilo:66,2
Bu Haftaki Kilo:66,4
Fark:+200
Boy:165

İki ileri bir gerilerdeyim hala.. Ama devam devam :KK8:

tamam canım bekliyorum.:KK3:

gunaydin canim,sana bahsettigim canli yayinda yaptigim tart iste burda :KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-227.html
günaydın kızlar,kilo bildirimim..delly listeye benide eklermisin canım :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:))
boy 1.72
başlangıç kg:89
hedef:73

BAŞALANGIÇ:21 MART

geçen hafta 89:00

bu hafta:86.3

giden 2.700 gr

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:üzgünüm kızlar,lisebeellaaa,geçen dukan yaptığımda atakta 3.200 kg vermiştim neden bugün böyle oldu,o zaman 97.5 la bşlamıştım ondanmı yani kilom daha çoktu,yada dün sebze günümdü o etkilemiş olabilirmi,moralim bozuldu offf,bilinçliyim ama yinede kendimi daha fazlaya hazırlamıştıımmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Sakiiiin moralini bozma bence harika vermissin.:nazar::nazar:ama biliyorsunki ikinci kez yapanlar ilkkinde alinan sonucu almiyorlar ..hepsi etkilidir bu 500 gramda gerek ikinci dukan olmasi,gerek dunki sebze gunun olmasi.....ben cok begendim sonucunu sende hic moralini bozmadan yoluna devam ediyorsun:KK19::KK19:

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,5 kg

guncel kilo:55,2 kg

1 haftalik degisim :-0,3 kg dünkü yediğim hurmalar :KK43:

gunaydin canim,sana bahsettigim canli yayinda yaptigim tart iste burda :KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-227.html
çookkk güzel olmuş ..

Sakiiiin moralini bozma bence harika vermissin.:nazar::nazar:ama biliyorsunki ikinci kez yapanlar ilkkinde alinan sonucu almiyorlar ..hepsi etkilidir bu 500 gramda gerek ikinci dukan olmasi,gerek dunki sebze gunun olmasi.....ben cok begendim sonucunu sende hic moralini bozmadan yoluna devam ediyorsun:KK19::KK19:

beni biraz rahatlaattın canım,lisaa kendim evde tam buğday unuyla ekmek yapmıştım onu yiyodum sabahları ceviz büyüklüğü kadar,acaba az vermeme bu sebeb olabilirmi,çokmu taktım ney:KK37:şimdi krep yaptım yulaftan:KK56:akşamada şu mahlepli ekmekten yapıp atarım dolaba.

günaydın arkadaşlar:))

iyi akşamlar kızlar keyifler iyidir inşallah,, benimde çok iyiydi ama davetten sonra kötü oldu çünküü çok abarttım ben şunu anladım diyet yapacaksan günlere falan katılmayacan arkadaş:KK43:

ama acısını çıkartacam birşey yemedim bitki çayı içiyorum ve az yürüyen ben 1 saat yürüdüm

canım davetlere giderken yanında birşeyler hazırlayıp götür.ben öyle yapıyorum zaten en fazla 1 saat sürüyor ikram faslı.ama evde ağırlamak biraz sıkıntı işte..:KK14:

Kızlar bana bir akıl verin ya yediklerimi içtiklerimi size yazayım neyin yanlış olduğunu siz bana söyleyin olur mu 6 günlük atağın ardından seyirin 10. günündeyim sadece bir gün kaçamak yaptım o da Nevruz bayramında ama o günün sabahında -1kg ile güne başladım, 86 kg ile başladığım yolculuğumda şu an 81kg oldum ama bu verdiğim kg daha öncelere ait yaklaşık bir haftadır gr oynamadı :KK14: yediklerimde hata varsa söyler misiniz
protein ve sebze günlerine özen gösteririm kırmızı et pek tüketemediğim için sadece kıymalı ıspanak yapıp yiyorum bunun harıcında

tavuk göğsü (tüketirken ya haşlıyorum yada tefal actifry ile yağsız kızartıyorum)
yumurta(günlük 3ü asla geçmez ve her gün yemem), yoğurt (günlük bir kaseyi geçmez)
süt diyete başladığımdan beridir içmedim (hiç sevmiyorum :// )
yağsız peynir (bunu da her gün yemem)
sebze günleri: ıspanak,domates, salatalık, yeşil soğan, maydanoz, havuç(ilk bu gün 1 tane yedim),biber dolması(içi domates+kıymadan oluyor), kabak, patlıcan
Dukana başladığımdan beridir akşam yemeklerinde genelde hafif şeyler yiyorum ya salata yada yoğurt ve içine maydanoz koyarak tatlı olarak dukan helvası yaptım 2 defa ve gün içinde tatlandırıcı hiç tüketmem gibi bir şey bazı günler nescafe içersem işte bir de 2lt su ile günlük 1 saat kondisyon bisikleti ben neden duraklıyorummmmmmmmmmm neden kilo vermem atakta kaldı neyi yanlış yapıyorum (bu arada kabızlık sorunum var 3-4 günde bir ilaç almak zorunda kalıyorum)

türkolog yeşil çayı içemiyorsan-ki ben hiçç içemiyorum ve alışamadım birtürlü- soğutup başına dik canım.ilaç niyetine,,:KK53:

dünyazade son cümlen ne kadar haklı..bi dukan blogunda da çok benzer cümleler okumuştum burda da paylaşmıştım arkadaşlarla..ben kendıme bunu nasıl yapmışım diyordu bayan..gerçekten zaman çok hızlı akıyor ama biz farkında olamıyoruz..hayatın hengamesi içinde yada düştuğumuz boşluklardan en kötusude kendımıze deger vermedıgımızden aldık bu kıloları..67 kılo bır bayanken 1 felç 1 trafık kazası 1 dızanterı geçırdım ve 103 kg kadar çıktım..sonra sankı hayata küstüm öncelıgım hiç kılo vermek olamamıştı..Şimdi durum çok farklı..ipler artık bizlerin elınde..gerçekten dukan hiçbir dıyete benzemıyor..o nedenle kıymetını bilip , diyetımıze ihanet etmeden devam etmek lazım..5 kilo değil , 10 kilo değil..haklısın arkadaşım..sevgiler:KK16:

kıyamam,çok geçmiş olsun arkadaşım...

Mmmm, nefis görünüyor, ellerine saglik canim

Allahin tez zamanda anne olmali nasip etsin insallah.. Amin :KK34:

Aynen, zamaninda yiye yiye bu hale geldik.. Bana vermek kolay geliyor, ama sonrasindan korkuyorum.. Okadar cabalayip, geri almak istemiyorum.. Önümüze her geleni yememeyi, yedigimizin dibini getirmemeyi ögrenmeliyiz.. Ben ögrenmeliyim, cünkü Allah korusun, bu kiloya birdaha gelmek istemiyorum :KK43:

Benimde en nefret ettigim soruydu.. Aslinda soranlara "canim istemiyor" diye cvp vereceksin.. Sacma soruya, sacha cvp yakisir :KK34:

bazen benimde öyle diyesim geliyor:))))),heleki defalarca cevap vermeme rağmen sağolsun kayınvalidem aynı soruyu sormaktan birtürlü vazgeçmiyor.....:KK6:

İyi geceler dukancılar;
Bu benim ikinci yani son dukan diyetim. Mart'ın 11inde başladım şimdilik 4 kg. vermiş durumdayım. Sayenizde geçen sefer nerelerde yanlış yaptığımı anladım. Bu sefer ki diyetimde daha azimliyim diyebilirim. Önceden kaçamaksız duramayan ben kaçamaklara cıssssss el sürmüyorum. Katkılarınız büyük. Teşekkürler.

hoşgeldiniz,bu sefer başarırsınız inşallah...

beni biraz rahatlaattın canım,lisaa kendim evde tam buğday unuyla ekmek yapmıştım onu yiyodum sabahları ceviz büyüklüğü kadar,acaba az vermeme bu sebeb olabilirmi,çokmu taktım ney:KK37:şimdi krep yaptım yulaftan:KK56:akşamada şu mahlepli ekmekten yapıp atarım dolaba.

Hayatim,ama tam bugday unu bize hicbir sekilde uygun bir ekmek degilki:KK20::KK20:sakin bir daha yeme..tekrar soyluyorum harika vermissin,eger hic verememis gibi olsaydin uzulmeni anlardim ama gercekten iyi sonuc..simdi ne yapiyoruz onumuze bakiyoruz :KK19:

delycim;

geçen hafta evde olmadığımdan dolayı tartılamadım.ama birönceki bildirimim 56.8 di.

güncel kilom ise 55.3:nazar::nazar::nazar::KK52:

dellycim ben güncel kilomu 53 yaptım birde,şimdiden çokkk teşekkürler:KK16:

Son düzenleme:
Günaydınlar arkadaşlar;

Başlangıç: 1 Şubat - 67,8 kg
Boy: 1.63
Hedef: 55 kg
Geçen Hafta: 63
Bugün: 63,2

Bu arada bebek sahibi olmak konusundaki iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler kızlar. Sizi seviyorummm :KK16::KK16:

Dely'cim ellerine sağlık şimdiden :KK54:

X