Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yolanda, ekmek gibi sert olması mı gerekli yoksa tok tutmakaçısından mı lazım? gerçi bence 1 dilim çavdar veya kepekli ekmek yesen bir şey olmaz. çavdar daha az kaloriye sahip, kepekli ekmek beyaz ekmekle aynı kaloriye sahip ama daha sağlıklısı :)
sert yumuşak farketmez.sadece sade sade yumurta peynir yemiyim azıcık kandırıkça da olsa karbo yediğimi sanayım yeter..
şimdi ekmek olayına girersem dukanlığı kalmaz bu işin diyorum. o yüzden bugdayda olsa kepek ve ezme de olsa yulafla olsa iyi olurdu :KK43:

canım ya kahverenginin ekmek tarifi vardı, bir de f.book da dukan diyeti tarifleri var üyeliğin var mı bilmiyorum ama orada da dukan ekmeği tarifi var, ben kahverengininkini denedim, sabahları sütle onu yiyorum bir tek, öğlene kadar da tok tutyor...tavuğun her yerini severek yerim göğsü hariç((( ee en yağsız yeri de orası, yoğurdun içine didikleyip dereotuyla felan yedim bir müddet, sonra bunu denedim..inan ki göğüs olduğunu anlamıyorsun...hem göze hem damağa hitap ediyor şekerim:KK1:
ay cinocum hatırlıyorsan ne olur bir daha paylaşırmısın. kaçırmış olmalıyım. ne olur yaa zor durumdayım.
hatırlayan varsa ne olur paylaşın :KK43:(((

Ben her sabah tartılıyorum ama kilomda azalma oldukça defterime kaydediyorum. Ayrıca haftada bir yağ oranıma bakıyorum ve ayda bir de ölçülerimi kaydediyorum.

Mustlu, tüm bu kiloların hepsini dukanla mı verdin? Başka diyetten buna geçtiysen kaçını dukanla verdin? farklı diyetler varsa hepsinde de yağ kayıpların nasıl? dukan ile yağ kaybı konusundaki verilerin neler? paylaşırsan sevinirim..

aslında annem zorlamadı beni.. ben saldırdım..acıkcası motıvasyonum dustu 2-3 gundur. baslarda hıc kacamak yapmadım. kardesımın d.gununde bıle pastalara baktım yemedım... kg mde gazla olmadıgı ıcın kendımı ek zorlamyrm aslında zaten 5.5 kg verdım 2 kgm kaldı

ya olsun sıkma canını, tekrar devam edebilirsin. hareketi ihmal etme o zaman daha iyi sonuçlar alırsın :)) azıcık kalmış zaten 2 kilocuk, kolay gelsin :KK76:

yolanda cim bak benim yaptığım ekmekimsi;
2 ya da 3 yumurta
yulaf ezmesi
light yoğurt, lor ya da başka peynir
az kabartma tozu, karabiber, kırmızı biber, fesleğen, nane,tuz tepsiye yayıyorum, 35-40 dk 200 derecede pişiriyorum..ocakta da pişirenler var, öyle denemedim ama kısık ateşte eminim öyle de nefis oluyordur..

bi de yulaf kepeğin gelince kitaptaki galeta tarifini mutlaka dene, o da güzel oluyor...

sert yumuşak farketmez.sadece sade sade yumurta peynir yemiyim azıcık kandırıkça da olsa karbo yediğimi sanayım yeter..
şimdi ekmek olayına girersem dukanlığı kalmaz bu işin diyorum. o yüzden bugdayda olsa kepek ve ezme de olsa yulafla olsa iyi olurdu :KK43:

ay cinocum hatırlıyorsan ne olur bir daha paylaşırmısın. kaçırmış olmalıyım. ne olur yaa zor durumdayım.

ya ben dün bir şey denedim, tadı çok müthiş değil ama tok tuttu beni. ben yulaf kepeği değil de yulaf ezmesi kullanarak şöyle bişi yaptım; 1-2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık lor peyniri, yumurtanın akı,kıvama gelecek kadar süt ve biraz tuz. sonra tavada pişirdim böyle kızardı filan hoş oldu. peynirle yenilebilir :)

yolanda bence ekmek yeme yulaf kepeğinden kurabıye tarzı bısey yptım ben....2 yumurta 4-5 kasık kepek yogurt 2 kasık tuz kabartma tozu peynır dereotu kasıkla doktum tepsıye psırdım 3 gundur yyrm. daha gzl oluyo... krepte yaptım kepekten begenmedım kekte yaptım begenmedım.en guzelı bu kurabıye

bir de bu var; en kısa zamanda deneyeceğim bunu da
2 çorba kaşığı yulaf kepeği, 1 çorba kaşığı buğday kepeği, 1 çorba kaşığı kuru ekmek mayası, 1 tam yumurta, 2 yumurta akı, 3 çorba kaşığı Light Lor peyniri, 1 tatlı kaşığı yoğurt, tuz, karabiber, kırmızı biber, maydanoz/dereotu (zevkinize göre). İyice karıştırdıktan sonra , yağlı kağıt üstüne çatalla ezerek yayıyoruz ki İnce tabaka halinde yaparsanız sandviç için ve kraker gibi olduğu için atıştırmalık ideal oluyor. 200 derecede 10-15 dk pişmesi için yeterli

yolanda cim bak benim yaptığım ekmekimsi;
2 ya da 3 yumurta
yulaf ezmesi
light yoğurt, lor ya da başka peynir
az kabartma tozu, karabiber, kırmızı biber, fesleğen, nane,tuz tepsiye yayıyorum, 35-40 dk 200 derecede pişiriyorum..ocakta da pişirenler var, öyle denemedim ama kısık ateşte eminim öyle de nefis oluyordur..

bi de yulaf kepeğin gelince kitaptaki galeta tarifini mutlaka dene, o da güzel oluyor...

hay allah senden razı olsun cinocum akşam eve gidince yapim ben bunu. öyyk geldi artık yahuuu :26::26:

biraz ara verdim derse:KK34:... İlk günden ağız kuruluğu olur mu acaba karnım cok tok ama öle serin serin bişiler içmek istiyo canım su falan içtim kesmedi gidip zero alıcam sonra tekrar derse... Buzluğa yogurt atıp onu mu yesem:26:

işte sporun faydası :KK9:..bu diyeti sporla destekleyince sonuç ikiye katlıyor..:KK3:

15 günde 5.800 harika..regl sonrası gitmeye devam eder..

menüde çeşitlilk yapabiliyorsan yap.hep aynı beslenmeye alışınca kilo gitmiyor..birde yine dukan amcanın dediği 30 dk yürüyüş..:KK55:

23 aylık oğlum var ve asla yerde bişey yaptırmıyor..:KK59:
benimde kızım üç yasında onada top lastık aldım bazen benimle plates yapıyo diyer günlerde bütün oyuncaklarını döküyo mutfaktaki kepçe kasıkları süzgeçleri evin ortasına getiriyo buda yetmezmis gibi bide makyaj yapıyo ama olsun platesten sonra kendimi okadar mutlu huzurlu hissediyorum ki kızmıyorum bile:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hay allah senden razı olsun cinocum akşam eve gidince yapim ben bunu. öyyk geldi artık yahuuu :26::26:

yap yap, 1 haftadır kurtardı beni walla, fenalık gelmişti bana da artık:)) kare kare kesiyorum ben, her öğün 1 tane tüketiyorum nerdeyse...içindeki yulaf ezmesi çünkü fazla olmuyor yani toplamda belki 3 çorba kaşığı felandır...yalnız havalar ısındı, dolapta sakla mutlaka, ısıt ısıt yeee:)) oooooohhh afiyet bal şeker olsun:KK66:

biraz ara verdim derse:KK34:... İlk günden ağız kuruluğu olur mu acaba karnım cok tok ama öle serin serin bişiler içmek istiyo canım su falan içtim kesmedi gidip zero alıcam sonra tekrar derse... Buzluğa yogurt atıp onu mu yesem:26:

ılk gunler agız kurulugu oluyo zaten bnm 4-5 gun oldu sonra gectı... sodada ıcebılırsın zeroyla fazla arkadas olma selulıtler malum.

ağız kuruluğu bende de oldu hatta dün gece ltlerce su içtim yandım alev alev.soğuk süt,ayran yoğurt işe yarıyor.maden suyu da içebilirsin ama sade olsun meyveli olmasın.

yarın sabah 10 da tv8 deyim o zaman ben de:))

yarın büyük top agırlıklı yapıcak televizyonu acınca benim mazememyok diye üzülme(eger yoksa) yerde yapabildigin kadar yap haftada bir gün kullanıyo büyük topu evde yaparım ben plates dersen mazemeleri almanı tavsiye ederim

hepinize mrb bugün 2.günüm 1 kilo gitmiş çok mutluyum:KK64:.yarın atak döneminin son günü benim için

dun ne yedin cnm:26::KK16:supersinnnnnn:KK16:

sabah: 1 yumurta biraz peynirli omlet
öğle:2 parca tavuk baharatlı ,yoğurt
akşam:1 parca tavuk,yoğurt yatmadan öncede tatlı isteğimi bastırsın diye ligtsüte biraz tarcın döküp içtim bence gojı berry cok faydası var tuvalete cıkartıyo ve günde 2,5 3 litre su içiyorum canım başlayalı bugün 10 gün oldu 5 gün atak yaptım toplam 3.100 verdiğim kilo :KK64::KK64::KK64::KK64:

aranıza yeni katılmaktan dolayı mutluyum :)
umarım hepiniz bu yolda başarılı olursunuz.. sormak istediğim 30 kilo fazlam var atak devresini 10 gün mü yapsam yoksa daha mı az yapsam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim :)) teşekkürler şimdiden

canım benim 34 kilo fazlam vardı atakı6 gün yaptım 21 günde 7 kilo verdim bence 10 güne gerek yok

arkadaşlar ben bu tickerim üzerinde değişiklik yapmak istiyorum, nasıl yapacağım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar ben bu tickerim üzerinde değişiklik yapmak istiyorum, nasıl yapacağım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

tickerı ilk oluşturduğunuzda en sonunda size bi link verilmişti onu kaydetmeniz gerekiyodu,eğer kaydettiyseniz oradan şifrenizi girp değişikliğinizi yaptığınızda buraya otomatik olarak yansıyacak:KK34:

ya ben dün bir şey denedim, tadı çok müthiş değil ama tok tuttu beni. ben yulaf kepeği değil de yulaf ezmesi kullanarak şöyle bişi yaptım; 1-2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık lor peyniri, yumurtanın akı,kıvama gelecek kadar süt ve biraz tuz. sonra tavada pişirdim böyle kızardı filan hoş oldu. peynirle yenilebilir :)

buda güzelmiş bunu da kaydediyorum sagolasın i win

yolanda bence ekmek yeme yulaf kepeğinden kurabıye tarzı bısey yptım ben....2 yumurta 4-5 kasık kepek yogurt 2 kasık tuz kabartma tozu peynır dereotu kasıkla doktum tepsıye psırdım 3 gundur yyrm. daha gzl oluyo... krepte yaptım kepekten begenmedım kekte yaptım begenmedım.en guzelı bu kurabıye

dereotlu güzel bir tarif. bunu da çıktı alayım. dereotlu ne güzel olur peynirle.

yap yap, 1 haftadır kurtardı beni walla, fenalık gelmişti bana da artık:)) kare kare kesiyorum ben, her öğün 1 tane tüketiyorum nerdeyse...içindeki yulaf ezmesi çünkü fazla olmuyor yani toplamda belki 3 çorba kaşığı felandır...yalnız havalar ısındı, dolapta sakla mutlaka, ısıt ısıt yeee:)) oooooohhh afiyet bal şeker olsun:KK66:
oh harikaa. bende zaten dolapta saklarım diyordum sagolasın tatlım benim. akşam kursum da yok yaparım ben bunu missss :KK53::KK53:

ılk gunler agız kurulugu oluyo zaten bnm 4-5 gun oldu sonra gectı... sodada ıcebılırsın zeroyla fazla arkadas olma selulıtler malum.
bence de zero dogru değl. açıkçası beni felaket acıktırıyo sanki şeker gibi algılanıyormuş tatlandırıcı vucutta. ben günde sadece bir adet kullanıyorum tatlandırıcı oda siyah çayla. başka türlü içemiyorum :KK43:

hepinize mrb bugün 2.günüm 1 kilo gitmiş çok mutluyum:KK64:.yarın atak döneminin son günü benim için
tebrik ederim süper bir sonuç darısı başımıza :KK5:

X