- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
sert yumuşak farketmez.sadece sade sade yumurta peynir yemiyim azıcık kandırıkça da olsa karbo yediğimi sanayım yeter..yolanda, ekmek gibi sert olması mı gerekli yoksa tok tutmakaçısından mı lazım? gerçi bence 1 dilim çavdar veya kepekli ekmek yesen bir şey olmaz. çavdar daha az kaloriye sahip, kepekli ekmek beyaz ekmekle aynı kaloriye sahip ama daha sağlıklısı :)
şimdi ekmek olayına girersem dukanlığı kalmaz bu işin diyorum. o yüzden bugdayda olsa kepek ve ezme de olsa yulafla olsa iyi olurdu
ay cinocum hatırlıyorsan ne olur bir daha paylaşırmısın. kaçırmış olmalıyım. ne olur yaa zor durumdayım.canım ya kahverenginin ekmek tarifi vardı, bir de f.book da dukan diyeti tarifleri var üyeliğin var mı bilmiyorum ama orada da dukan ekmeği tarifi var, ben kahverengininkini denedim, sabahları sütle onu yiyorum bir tek, öğlene kadar da tok tutyor...tavuğun her yerini severek yerim göğsü hariç((( ee en yağsız yeri de orası, yoğurdun içine didikleyip dereotuyla felan yedim bir müddet, sonra bunu denedim..inan ki göğüs olduğunu anlamıyorsun...hem göze hem damağa hitap ediyor şekerim
hatırlayan varsa ne olur paylaşın (((