cinocum o 1200 gr geri gelen kiloydu yahuuu. su olduu için bi günde gitmiş. ama 12 gündür 300 gr gitti. diger kızlar olsa aglardı metom yavaş filan diye ama ileride hızlanır diye umuyorum. yoksa dukan amcaya güvenim azalıcak (
haaaaaaaa doğruuuuuu, onu şeeetemedim ben
( ama şimdi senin zaten vereceğin kilon az, yani birkaç aydır da diyette olduğun için vücudun direnmesi bence normal... yok yok sakın güvenini kaybetme, -300 olsun bizim olsun, geri gelmesin
bu da birşeydir de mi ama...verilecek kilo azaldıkça vücut sahip olduğuna daha bir yapışıyor zaten, kaybetmemek için, hepimiz biliyoruz ammaaaaaa işte insan yine de ilerleme kaydetmek istiyor..anlıyorum canım seni...
bu arada çok alakasız olacak ama kaç gündür buraya yazacağım, hep unutuyorum, nefis bir tavuk döner yaptım kızlar, şiddetle tavsiye edebilirim...4 parça tavuk göğsünü şinitzellik kestirip dövdürdüm markette, incecik oldular..1 su bardağı soğan suyu( bütün olay burada), azcık sıvıyağ, karabiber, tuz, az biber salçası, yoğurt ve süt ile marine ettim..sıvı yağ kullanmak istemeyenler, yoğurdu ve sütü normal yağlı kullanabilirler..derin bir kapta oluyor tabi bunlar:) tavuklar sosun içinde gömülü olacaklar..1 gece dolapta beklettim, sonra 1,5 lt pet şişenin üzerini kesip tavukları doldurdum içineeee
havanın tokmağıyla da bastırdım iyice sıkıştırdım:) biliyorum tuhaf gelecek ama rulo şeklinde dondurmak için aklıma başka yol gelmedi
donduktan sonra sucuk keser gibi halka kesip, halkayı da uzunlamasına 2 -3 e böldüm ve attııım elektrikli ızgarayaaaa:)) yalnız ızgara üzerinde pişirmeyin suyunu saldığı için kuru oluyor, elektrikli ocağın içinde kendi suyuyla pişince daha güzel olduu...
belki biraz karışık anlattım ama hiç zorluğu yok, en azından dışarıdan hazır dondurulmuşlardan tüketmektense buzlukta durur, acil açlık anlarında tüketilebilir diye düşünüyorurm