Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynısın dün bana ablam dedi kilo yapacak birşey yokki ..
merhaba kizlar bende 61.0dan 60.7 geldim bugun 300gr vermisim ve reglim 3 gun gecikti neden gecikti bilmiorummm hic gecikmezdi oysaki

diyetle alaklı olablir yada havaların etkisi olablir....

sıkıcı bir gün sanırım geçmiycek gibi

Son düzenleme:
ya kızlar benim acayip miğdem bulanmaya başladı.yiyecek birşey görünce fena oluyorum sizce normal mi?

canım iş yerinde çeşitlilik biraz zor oluyor benim için az önce bütün tavuk aldım haşlama yaptırcam yağsız yerlerinden.:)
benim için de öyle. işyerinde hep protein yiyorum . sebze günlerimde sadece domates salatalık tüketebiliyorum. öyle çeşitli sebze yemeklerim olmuyor. sanki hep protein günü benim günlerim ya

yılmak yok..ibre birden iner bak..direnç gösteriyor olablir..

umitle bekliyorum

süper süper
benim de bi dolap dolusu elbisem var daraltılcak :)

evet cinocum bu benim 20 senedir indiğim en düşük kilolar. ellileri hiç görmedim. dolayısı ile zor gidiyor biliyorum. ama sabrediyorum.
bi kahvaltıda çok zorlanıyorum ekmeksiz midem bulanıyor sade sade peynir yumurta ile. çayda içmesem afedersiniz çıkarırım ((
bu arada tarifin leziz görünüyor. dışarıda atıştırmalık bişi olarak süper duruyor. kaydettim pc me çıktı alıp en kısa zamanda yapacam. ben hep tavuk gögsü fileto yiyorum genelde ama sade olduundan çok yavan oluyordu böyle güzel görünüyor. )))

dukangülcüm harikaa. bak benden çok sonuç almışsın. su ile beraber giden kilocukları da görmüşsün.
aramızda 300 gr kaldı haydi bakalım ha gayret sana yetişeyim :))))

merhaba kizlar bende 61.0dan 60.7 geldim bugun 300gr vermisim ve reglim 3 gun gecikti neden gecikti bilmiorummm hic gecikmezdi oysaki
canım diyet yapan kadınlarda böyle düzensizlikler olabilir. endişelenme. regl öncesi dönem kilo vermişsin bu süper bişi. sonrasında daha çok gidecek mükkkemmmmelll :))))
bu arada ben akşam yatmadan önce tartıldığımda sabah ne kadar çıkacağımı biliyorum kızlar çok ilginç. muhakkak 500 gr civarı fark oluyor. dün akşam tartıldığımda 61,8 gelmiştim sabah 61,3 geldim.-500 yani. ben akşamdan sevinmiştim kilo verdiğime ..

harikasın 4 günde 3 kilo harika bir sonuç sanırım atak dönemindesin.
tebrik ederim I WIN !
hep beraber yaglara karşı olan savaşı biz kazanıcaaaaaaaaaaaz
[/QUOTE]

teşekkür ederim :)))) atak dönemindeyim evet, 50 dk sabah akşam hızlı tempoda spor yapıyorum bakalım daha 3 gün var bitmesine :) sizi seviyorum yılmayın!!

elbiselerlemi tartiliosun cnm bende gece yatmadan tartildim elbiselerimle birlikte 61.6 geldim sabahda elbisesiz 60.7 geldim

ya kızlar benim acayip miğdem bulanmaya başladı.yiyecek birşey görünce fena oluyorum sizce normal mi?

ya benimde öyle. özellikle kahvaltıda zorlanıyorum
yulaf ezmesi ve bugday kepegi ile ekmek benzeri ne yapabilirim lütfen yardım edin yoksa bırakıcam (( sabahları bi dilim kepekli tüketsem ne olur acaba

bu arada ben yağ yakımını daha iyi hale getirmek için, sabahları spordan 30 dakika önce sıvı carnitine içiyorum 1 yemek kaşığı ve gerçekten çok iyi ter atıyorum. okuduğum kadarıyla spordan önce içilen sade kahve de yağ yakımını hızlandırıyormuş kızlar aklınızda olsun tabi kahve şekersiz :) ayrıca soğuk su için metabolizmayı hızlandırıyormuş, sanırım vucüt o suyu kendi sıcaklığına getirmek için kalori harcıyor. hadi bakalım kolay gelsin :82:

harikasın 4 günde 3 kilo harika bir sonuç sanırım atak dönemindesin.
tebrik ederim I WIN !
hep beraber yaglara karşı olan savaşı biz kazanıcaaaaaaaaaaaz

teşekkür ederim :)))) atak dönemindeyim evet, 50 dk sabah akşam hızlı tempoda spor yapıyorum bakalım daha 3 gün var bitmesine :) sizi seviyorum yılmayın!![/QUOTE]
spor da yapıyorsun ne güzel yaaa
biz de seni seviyoruz canım yılmadan devam :)))

elbiselerlemi tartiliosun cnm bende gece yatmadan tartildim elbiselerimle birlikte 61.6 geldim sabahda elbisesiz 60.7 geldim
hayır canım tamamı ile cıbıl tartılıyorum. :78::78::78:ben asla elbise ile yada tok karna tartılmam zaten dogrusu buymuş

ya benimde öyle. özellikle kahvaltıda zorlanıyorum
yulaf ezmesi ve bugday kepegi ile ekmek benzeri ne yapabilirim lütfen yardım edin yoksa bırakıcam (( sabahları bi dilim kepekli tüketsem ne olur acaba

yolanda, ekmek gibi sert olması mı gerekli yoksa tok tutmakaçısından mı lazım? gerçi bence 1 dilim çavdar veya kepekli ekmek yesen bir şey olmaz. çavdar daha az kaloriye sahip, kepekli ekmek beyaz ekmekle aynı kaloriye sahip ama daha sağlıklısı :)

haftasonu kaçamaklarından aldığım 400 gr gıtmedi. cunku dun yıne kabak dolması ydm annemlerde. dıyet yaparken evdne dısarı cıkmıcaksın arkadas .. mutlaka kacamk oluyo..

evet cinocum bu benim 20 senedir indiğim en düşük kilolar. ellileri hiç görmedim. dolayısı ile zor gidiyor biliyorum. ama sabrediyorum.
bi kahvaltıda çok zorlanıyorum ekmeksiz midem bulanıyor sade sade peynir yumurta ile. çayda içmesem afedersiniz çıkarırım ((
bu arada tarifin leziz görünüyor. dışarıda atıştırmalık bişi olarak süper duruyor. kaydettim pc me çıktı alıp en kısa zamanda yapacam. ben hep tavuk gögsü fileto yiyorum genelde ama sade olduundan çok yavan oluyordu böyle güzel görünüyor. )))

canım ya kahverenginin ekmek tarifi vardı, bir de f.book da dukan diyeti tarifleri var üyeliğin var mı bilmiyorum ama orada da dukan ekmeği tarifi var, ben kahverengininkini denedim, sabahları sütle onu yiyorum bir tek, öğlene kadar da tok tutyor...tavuğun her yerini severek yerim göğsü hariç((( ee en yağsız yeri de orası, yoğurdun içine didikleyip dereotuyla felan yedim bir müddet, sonra bunu denedim..inan ki göğüs olduğunu anlamıyorsun...hem göze hem damağa hitap ediyor şekerim

teşekkür ederim :)))) atak dönemindeyim evet, 50 dk sabah akşam hızlı tempoda spor yapıyorum bakalım daha 3 gün var bitmesine :) sizi seviyorum yılmayın!!
spor da yapıyorsun ne güzel yaaa
biz de seni seviyoruz canım yılmadan devam :)))

hayır canım tamamı ile cıbıl tartılıyorum. :78::78::78:ben asla elbise ile yada tok karna tartılmam zaten dogrusu buymuş
[/QUOTE]

anladim cnm bende pek tartilmiorum ama dun tartildim niyeyse

haftasonu kaçamaklarından aldığım 400 gr gıtmedi. cunku dun yıne kabak dolması ydm annemlerde. dıyet yaparken evdne dısarı cıkmıcaksın arkadas .. mutlaka kacamk oluyo..

kesin niyetini belli edersen herkes yardımcı oluyor :) ben dün akşamdışarı çıktım, 4 kişi bira içiyor ben soda içiyordum :)) önemli olan dşarda nefsine hakim olmak, sen irade sahibi bir hatunsun! yapabilirsin, hayır de geçip gitsin sonuçta o yemeğin tadını biliyorsun öyle değil mi? :))

yulaf kepeğinin faydasını gordum ayrıca ...3 gundur yyrm ..gunde 1-2 kere buyuk tuvaletımı yaptım afedersınız onceden 2-3 gunde 1 yapıyrdm.

bende kendime gidiyimde pizza yapiyim daha dogru durust bisi yemedim bir dilim peynir ve kahveyle duruorum 2 kasik yulaf kepegi bir kasik buyday yemegi maya karisimi hamurla uzerini sebze peynir bol biberli yapicam gunun diger yarisinida tavukla gecirmeyi dusunuorum

yeni başlayanlar için uygun mudur tv deki pekiiii??

bir haftadır karın kalça üzerine yogunlaştı ebru yeni başlayanlarda rahatlıkla yapabilir ilk günler hareketleri yapabildin kadar yaparsın zorlamazsın kendini 1 hafta sonra kasların uzar sende çok rahat yapabilirsin( hem dogru nefes alıp vererek motabolizma hızlanıyormuş hareketleri yaparkendaha fazla kalori yakıyormusuz ebru öyle söylüyo) bu arada bende 15 gün önce diyete baslarken basladım platese

yarın sabah 10 da tv8 deyim o zaman ben de:))

aslında annem zorlamadı beni.. ben saldırdım..acıkcası motıvasyonum dustu 2-3 gundur. baslarda hıc kacamak yapmadım. kardesımın d.gununde bıle pastalara baktım yemedım... kg mde gazla olmadıgı ıcın kendımı ek zorlamyrm aslında zaten 5.5 kg verdım 2 kgm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…