- 16 Ocak 2011
- 1.188
- 488
Slm kizlar. Bir sorum olacak tecrubeli dukanicelere. Ben guclendirmeyle basladim bebegimi emzirdigim icin. simdi bebegim 9 aylik oldu cok sukur.6 ayindan sonra ogum ek gidaya gecti ve benim sut bu zamana kadar zor geldi simdilerde emzirmeyi kesmek istiyorum. cunku hep ayni kiloda sayar oldum ilk zamanlar baya bir kilo verdim haftada 1 kg gibi. toplamda 26 kg almistim26 kilonun 20 kg gitti cok sukur. tabi hamilelik oncesi kilomda fazlaydi vermem gereken 10 kg daha var. . asil soruma geleyim ben simdi nereden baslamaliyim.? bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.
emzirmeyi keseceksen normal dukana gecebilirsin, ama ek gida yanina emzirmeyi dusunuyosan, guclendirmeye devam et, cunku protein sindirimi, sutun yapisini bozar, ve bebegine zaarrli olan seyler birikir, cok fazla protein tukettiginde,
Sen onunla besliceksen, cocugunun cok saglikli olmasi beklenilemez. Cunku o zarali maddeler, direk sutunden, cocuga gececek, az emziriyo olsan bile. o nedenle, emzirmeye devam edip etmeyecegine karar ver.