Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
bi kaç gündür neden şiştim bilmiyorum:26:
nar şerbetimide içmiştim.
reglim düzensiz ama olacağını sanmıyorum.
garip bi durum
cok sivi almakta bazen siskinlige neden olabiliyor, bazilari kitabi okuduktan sonra neden gunde 4-5 litre sivi tuketmemiz gerektigini dusunuyorlar:) tabiki bu yanlis, insanin elektrolit dengelerini bozacagi gibi vucutta su tutulmasini saglar gereginden cok sivi alimi.
Gunde sivi alimini 2-3 litre ile sinirlarsan, daha rahat edersin.
tabi siskinliginin nedeni baska da olabilir ama nar serbeti falan deyince aklim oraya gitti:))
tşk ederim. peki şu sebepten dolayıda olabilir mi?
hiç tuz tüketmiyorum. bununla elektrolit denge arasında bi bağlantı varmıdır?karbonatlı su felanda içmiyorum
ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
bi kaç gündür neden şiştim bilmiyorum:26:
nar şerbetimide içmiştim.
reglim düzensiz ama olacağını sanmıyorum.
garip bi durum
başınız sagolsun mekanı cennet olsun inşallah...
benimde en dayanamadığım şeylerden biri meyve biri tatlı ama dayanıyorum yazın karpuz karşısında ne yapıcam bilmiyorum ama şimdiden kendimi hazırlıyorum :18: wc sıkıntım benim normaldede hep vardı yeniyeni düzene girmişti ama şimdi yine oldu diyetten dolayı activa yiyorum sabah aç karna sadesini yenilir mi yenilmez mi bilmiyorum ama başka yapabilceğim bişey yok çay felan işe yaramıyor ilaç almakta istemiyorum artık yenmiycekse dukan amca kusura bakmasın başka bi çözüm bulaydı o zaman :44: ben böyle hallettim inşallah sende bi çözüm bulursun çok kötü şişkinlik yapıyor insanda
Selam beybiler,
Bu gün misafirlerim vardı... Ooooohh neler gördü bu mutfak :) Yemedim dukan yapıyom bana dokanmayın dedim....
Sağ olsunlar anlayış gösterdiler löp löp hepsini yediler :))) Hatta kalanlarıda evlere yolladık çok şükür....
Bu günkü menüm;
Sabah
2 haşlama yumurta
Öğlen
2 parça tavuk göğsü
1 b zero
akşam
1 kase yoğurt
acı biber koyabilirmiyim içinee aaaa bitmişti zaten neyse ama bu sorumu cevaplayın pleaase.... yoğurdu öyle seviyorumda....
aşure kazanı... güzel laf.hakketmiş ama
başınız sağ olsun.sözlünüzle aranızı düzeltmenize sevindim.ben dukan ekmeği yaparken 1 kaşık buğday kepeği katıyorum wc sıkıntım olmuyor.
cevap için teşekkürler kesinlikle güne giderken destek bir şeyler götür ve kaçamaktan uzak dur ben de 3.5 kg verdim yüzümden belli oluyor hemen hatta okulda da diyet yaptığımı söylememiştim sen bir süzüldün dediler çokk hoşuma gittipek bir bilgim yok deneyimli arkadaşlar bilgi verirler.inşallah zayıflayıp çocuğunuzu kucağınıza alırsınız hayırlı zamanda.
bugün sp günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.
yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu?
bu bilgi için çoook teşekkürler öğrenmem iyi oldu doğrusu Bu topik harikayumruk ceza diyeti degil, kacamaklariniz telafi edebileceginiz bir sey degil, sadece kacamak yapmamya bakin.
yumruk, uzun sure duraklamalari kirmak icin 4-5 guun ustuste protein gunu yapmak ve bu surede sinirli izinlileri tuketmemek olarak adlandirilabilir. beyaz yumruk vardir, yumruk suresince sadece beyaz et yersiniz cok daha etkin olur.
Ancak bir hafta kilom durdu hadi yumruk yapayim demekte olmaz, cunku bu cok kit bir gida rejimidir, buna vucudu alistirmamk gerekir, bu nedenle gercekten duraklamanin 3-4 haftayi buldugu durumlarda uygulamak gerekir.
Bu forumda benden onceki tecrubeliler yumrugu diyetin sonuna kilolari verip bitirdigimiz zaman saklamamizi tavsiye ederlerdi. diyeti yumrukla bitirmek yani. verecegin son kilolari da ver kurtul diye.
duraklamalari kirmak icin yapacaklarinizi su linkte okuyabilirsiniz
dukandiyetitariflerim: NEDEN DURAKLIYORUZ?
ayrica yumrugu ayrintili yapmak isterseniz, kitabin ilgili sayfasini da vermis linkte.
benim eşim şeker hastası bu yüzden tatlandırıcılar ve tatlandırıcılarla yapılan tatlılar konusunda deneyimliyim diyebilirim tatlandırıcılar genellikle yapay olduklarından zararları fazla ancak size önerebileceğim bir canderel yeşilli ürün bir de sucraplus (bu splendanın muadili ona göre ) umarım bu isimleri yazmak yasak değildir :26: bu arada yapacağınız tatlılara pişiminin son anında tatlandırıcıyı eklerseniz daha iyi sonuç alırsınız eğer sütlü tatlıysa da piştikten sonra ocaktan alırken tatlandırıcıyı eklemek daha mantıklı oluyorkızlar bugün toz tatlandırıcı almak için markete gittim
dakikalarca süren incelemem sonunda hiçbirinin masum olmadığını gördüm
%40 şekeri azaltılmış diyor
yani içinde k.hidrat var
oysa ne hayaller kurmuştum
eve gidip tatlılar yapacaktım kendime
yani sizler bunu neye göre tüketiyorsunuz?
dukanda bununla ilgili bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım?
açıkçası diyabetikler için bir sürü reçel, hatta kakaolu kremalar da vardı ama hiçbiri sıfır şeker değildi.
ellerim bomboş...döndüm
tavaya yazık oldu canım ya ama okula kahvaltı götürmen mükemmel menünü sevdim denemeliyimyarın sabahçıyım
çokkkk seviniyorum çünkü uzun süredir hep akşamcıydım. sabah işe gitmek ne kadar güzel bişi benim için anlatamam
yarın iş yerimde yapıcam kahvaltımı galeta karışımının 1 ykğını omlet yaparım içine limonlu ton balığı koyar sandviç yaparım. yarın sebze günüm. patlıcanı közledim. soğanı suda haşlıyorum kırmızı biber közledim. domates ve kıymadan sonra enfes olacak tahmin edebiliyorum
soğanı yakmışım. hatta tava simsiyah şuanda
işten gelince migrosa uğrayıp hindi füme almalıyım.
ben sebze+proteinle başladım canım sanırım bu sana kalmış zaten o kadar protein gününden sonra sebzenin tadı mükemmel geliyorKızlar bşey sorsam seyir devresindeki 5/5 varya, ataktan hemen sonra başlayınca ilk başlangıçta sırf proteinler mi başlıyoruz yoksa sebze+protein ile mi başlıyoruz?
Kızlar bşey sorsam seyir devresindeki 5/5 varya, ataktan hemen sonra başlayınca ilk başlangıçta sırf proteinler mi başlıyoruz yoksa sebze+protein ile mi başlıyoruz?
yumruk ceza diyeti degil, kacamaklariniz telafi edebileceginiz bir sey degil, sadece kacamak yapmamya bakin.
yumruk, uzun sure duraklamalari kirmak icin 4-5 guun ustuste protein gunu yapmak ve bu surede sinirli izinlileri tuketmemek olarak adlandirilabilir. beyaz yumruk vardir, yumruk suresince sadece beyaz et yersiniz cok daha etkin olur.
Ancak bir hafta kilom durdu hadi yumruk yapayim demekte olmaz, cunku bu cok kit bir gida rejimidir, buna vucudu alistirmamk gerekir, bu nedenle gercekten duraklamanin 3-4 haftayi buldugu durumlarda uygulamak gerekir.
Bu forumda benden onceki tecrubeliler yumrugu diyetin sonuna kilolari verip bitirdigimiz zaman saklamamizi tavsiye ederlerdi. diyeti yumrukla bitirmek yani. verecegin son kilolari da ver kurtul diye.
duraklamalari kirmak icin yapacaklarinizi su linkte okuyabilirsiniz
dukandiyetitariflerim: NEDEN DURAKLIYORUZ?
ayrica yumrugu ayrintili yapmak isterseniz, kitabin ilgili sayfasini da vermis linkte.
ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde
hizli verilen kilo cabuk alinir,
ben de hazal kayayi gorup ne hizli vermis diye ic gecirmistim, su balkanlar dizisinde, ama iki ay sonra behzat c de gordum, iki katini geri almis verdigi kilonun, bence cok guzel ornek, yavas git saglam git. gerci dukanda yavas olmuyor istesende, ayda yine 3-4 kilo veriyosun.