herkese güzel geceler, mutlu sabahlar şimdiden
iyi geceler kızlar...
kendime hakim olamadım
(((((
-3-4 adet mercimek köftesi,2-3 kaşık rus salatası,1 dilim ıspanaklı börek,2 adet peynirli börek,2 çatal havuçlu pasta,2 yada 3 çatal haşhaşlı pasta yedim.
elmalı pasta da vardı da ondan yemedim..
16 kişilik misafir grubum vardı ve herkes çokkk güzel olmuş dedikçe canım istedi.kaçamağın alası.nisanda güçlendirmeye geçemem muhtemelen.
sanırım yumruk yapmam gerekecek...
biraz fazla olmuş kaçamaklar çok üzüldüm
ama olan olmuş artık, hem belki metabolizma şaşırmış olmuştur iyi bile olmuş olabilir bilemeyiz ki :)
hiç sıkmayın canınızı, 3 gün erken 5 gün fazla, sonucu güzel olacak
tamamiyle benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bi hata kusura bakmayın ps benmde demek istediğim zaten :) cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dukan kitabım hep başucumda okuyarak başladım bu diyete 8 kilo için başlamamalı mıydım diyete ?
rica ederim ne demek :) ps sp karışıyor malesef, önemli olan sorunun ya da cevabının doğru anlaşılması, anlaşma sağladıktan sonra spye ps demişiz çok farketmez
dukan 10 kilo ve üzeri için ve ciddi kilo problemleri için önerilen bi diyet olduğundan ve tabiki ömür boyu devam ettirmemiz gerektiğinden öyle dedim ben. yani 8 kilo vermem gerekseydi ben dukan yapmazdım açıkçası, çünkü ömrümün sonuna kadar yulaf kepeği tüketmek istemiyorum
ama şu durumda tüketmem gerekicek :)
en büyük dezavantaj da şu olur sizin için, vereceğimiz kilo miktarı ne kadar azsa kilo verme hızımız da o kadar düşük oluyor genelde, tabi herkeste metabolizmadır genetik özelliklerdir etkileyen bissürü ekstra şey de var..
ama başlamışsınız artık bana başarılar dilemek düşer, sonu güzel olur inş
merhabalarr
benden hiç beklenmeyecek bişi yaptım. abur cubur tarzında bi kaçamak yapmadım ama. dukan için hazırladığım şeyleri yedim az önce. yani kepek,süt tozu,tatlandırıcı hakkımı fazlasıyla doldurdum. çok mutsuzum
kaçamak yapmaktan iyidir canım, üzülme bence. eğer bu saatlerde olduysa saat itibariyle biraz kötü olmuş sadece, gün içinde yesen bi şekilde yakardın. ama kepeğin artı 1 kaşığı da kullanılabiliyor unutma, için rahat olsun bi daha da tekrarı olmasın yeterki