Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler yardımın için donbul abla
dukanla 2+5 yapıp son çare bahsettiğin yöntemleri deniycem
bir de pilates
3 çocuk sahibi olsam yarım dünya şeklinde dolaşırdım heralde ben çünkü basenlerimde tüm kilom
baklavalar için tebrikler senin gibi azimli evli çocuklu kendine bedenine dikkat eden orta yaşlı kadınlara bayılıyorum :)

bir atasözünü hatırlatayım -yemeğin salçalısı kadını kalçalısı-eğer kumsaati şeklindeysen ve azıcı eritirsen hoş görünürsün.benimde şiayaetim belim kalın ama neyapayım yapı.en önemlisi sağlık sağlıklı yaşam.makyaj malzemelerinden sigaradan alkolden uzak dur.bu güzelğin başlangıcını veriyor.spor güçlendiriyor.bak 42 yaşındayım 19 yaşınd kızım var ama bana şuana adar 37 den büyük olduğumu söyleyen olmadı.üstelik süslenmem sadeyimdir.birde yüzfelci geçirmeseydim daha iyi olurdum.zaten kilomun sebebi felç ve fıtık yüzünden kullandığım kortizon bölgesel yağlanmanında sebebi olbilir.bu yüzden tatlım önce sağlık

günlük almam gereken dozajı aştığım için:KK5:
ablacım özel mesajına karşılık verdım alınca haberdar et beni..yazdıgım mesaj geç ulaşıyor hep benım..ayrıca ceza felan yok bebekime:KK16:bir daha yapma dıyetıne ıyı sarıl öznur..emın ol dıyet uzadıkça yaptıgın kaçamaklara kahredeceksın ablacım..sonu yok yemenın..22 yaşında dunya guzelı bır ınsansın..hedefıne odaklan bırak kaçamakları ve sınırları aşmayı.. ne kdar hızlı verırsen kıloları güçlendırmeye yani ödullere o kdar hızlı ulaşırsın...gerisi boş ablacım..:KK16:

ablacım özel mesajına karşılık verdım alınca haberdar et beni..yazdıgım mesaj geç ulaşıyor hep benım..ayrıca ceza felan yok bebekime:KK16:bir daha yapma dıyetıne ıyı sarıl öznur..emın ol dıyet uzadıkça yaptıgın kaçamaklara kahredeceksın ablacım..sonu yok yemenın..22 yaşında dunya guzelı bır ınsansın..hedefıne odaklan bırak kaçamakları ve sınırları aşmayı.. ne kdar hızlı verırsen kıloları güçlendırmeye yani ödullere o kdar hızlı ulaşırsın...gerisi boş ablacım..:KK16:

yorumların için teşekkür ederim abla. ikinci mesajınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
alışmışım ben yapmaman gereken bişi yaptığımda karşılığı olarak ceza almayı.. bu yüzden yarın 1 saat zıpzıp yapabilirim:44:

bööylee kalçayı sıkarak top ustunde sıçramaya çalışmak ne akıl karı değil mı ? :KK52:
:KK52:set sayıyoruz ya en sonunda bagırasım gelıyor Allahımm sana gelıyorum dıye :KK52:

neyapcan kızım yemeye gelince homini gırtlak gidersen topun üzerinde kurbağa gibi sıçrayıp vıraklarsın.biz menepozlu hatunlar vıraklamayı hak ediyoruz.ama gerçekten çok komik görülesi bir manzar.bugün menepozlu bir teyzemin bacaklarını birleştirmeye çalışması taktire şayandı çünkü araya giren göbek bacakların kavuşmasını engeliyordu.hatunlara dukandan bahsedeyim dedim ama burunlarından kıl aldırmıyorlar.

haaa anlaşıldı.hadi benim yaşımda olsan zaten zor kilo erirken birde kaçamak mafeder ama sen gençsin aldığın fazlalığı iki salınsan yakarsın sıkma canını birhata yüzünden diyeten çıkılmaz hem kurallar niçin konur- ARADA SIRADADA OLSA ÇİĞNEMEK İÇİN-birkerecik çiğniyver

oğlancağızımı sınavı için çalıştırıp yatacaktım.hatta iyigeceler bile diledim.ama içtiğim kefir öne uykumu kaçırdı biraz sanki daraltı sonra kendime getirdi şimdide yavaş yavaş uykumu getiriyor.herifcazım bugün nöbete yoksa onun nazından internete giremem.düngecede efir içince aynı şeyleri hisetmiştim.demekki yolunda gitmeyen şeyleri düzene çekiyor.2 saat içinde değişik ruh haleri yaşatı sonra uyutu.yada benim kefirden beklentim fazla olduğu için bunları hisetim.kefir şu zayıflama asidinide içeriyor birkaç hatun bahsediyordu CLA asidi.tonalinmi öyle birşey.oda içinde varmış biraz önce bir internet yazısında okudum.ama aşırı bilimsel ve benim biyoloji bilgim lise seviyesinde olduğu için çoğunu anlamadım.ama için bayanlar bukadarını anladım birde yağsız süten olunca daha iyiymiş.bilgilerinize sunulur

artık uyku vati çoktan geldi sabah kuzular okula gidecek erken kalkmalıyım hepinize tatlı rüyalar ve eksilerle uyanmalar dilerim:KK5::KK5::KK5:

herkese güzel geceler, mutlu sabahlar şimdiden :KK3:

iyi geceler kızlar...

kendime hakim olamadım:KK43:(((((

-3-4 adet mercimek köftesi,2-3 kaşık rus salatası,1 dilim ıspanaklı börek,2 adet peynirli börek,2 çatal havuçlu pasta,2 yada 3 çatal haşhaşlı pasta yedim.:KK50::KK14:elmalı pasta da vardı da ondan yemedim..

16 kişilik misafir grubum vardı ve herkes çokkk güzel olmuş dedikçe canım istedi.kaçamağın alası.nisanda güçlendirmeye geçemem muhtemelen.:KK43:

sanırım yumruk yapmam gerekecek...

biraz fazla olmuş kaçamaklar çok üzüldüm :KK50: ama olan olmuş artık, hem belki metabolizma şaşırmış olmuştur iyi bile olmuş olabilir bilemeyiz ki :)
hiç sıkmayın canınızı, 3 gün erken 5 gün fazla, sonucu güzel olacak :KK54:

tamamiyle benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bi hata kusura bakmayın ps benmde demek istediğim zaten :) cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dukan kitabım hep başucumda okuyarak başladım bu diyete 8 kilo için başlamamalı mıydım diyete ? :KK43:

rica ederim ne demek :) ps sp karışıyor malesef, önemli olan sorunun ya da cevabının doğru anlaşılması, anlaşma sağladıktan sonra spye ps demişiz çok farketmez :KK48: dukan 10 kilo ve üzeri için ve ciddi kilo problemleri için önerilen bi diyet olduğundan ve tabiki ömür boyu devam ettirmemiz gerektiğinden öyle dedim ben. yani 8 kilo vermem gerekseydi ben dukan yapmazdım açıkçası, çünkü ömrümün sonuna kadar yulaf kepeği tüketmek istemiyorum :KK31: ama şu durumda tüketmem gerekicek :)
en büyük dezavantaj da şu olur sizin için, vereceğimiz kilo miktarı ne kadar azsa kilo verme hızımız da o kadar düşük oluyor genelde, tabi herkeste metabolizmadır genetik özelliklerdir etkileyen bissürü ekstra şey de var..
ama başlamışsınız artık bana başarılar dilemek düşer, sonu güzel olur inş :KK48:

merhabalarr:KK31:
benden hiç beklenmeyecek bişi yaptım. abur cubur tarzında bi kaçamak yapmadım ama. dukan için hazırladığım şeyleri yedim az önce. yani kepek,süt tozu,tatlandırıcı hakkımı fazlasıyla doldurdum. çok mutsuzum

kaçamak yapmaktan iyidir canım, üzülme bence. eğer bu saatlerde olduysa saat itibariyle biraz kötü olmuş sadece, gün içinde yesen bi şekilde yakardın. ama kepeğin artı 1 kaşığı da kullanılabiliyor unutma, için rahat olsun bi daha da tekrarı olmasın yeterki :KK54:

günaydın kızkar,bugün sabah 700 fazlayım düne göre:KK43: bugün telafi etmeye çalışacağım da bakalım...

buğday tanesi hemen hemen aynı günler güçlendirmeye geçecez haftaya gecçeriz inş
:emir_bebek:
güçlendirme de çok önemli evrelerden biri dikkatli olmamiz lazım :KK30:

sen haftaya geçersin şekerim artık,benim ertelendi biraz...

sevgili dely ben dün maalesef bozdum börek yedim sarma yedim
3 gün atak yapmayı düşünüyorum sizce?

bende yumruk yapacağımmm...

benim yaptığımın yanındaseninki nedir ki cicikız::KK50:

Günaydın canlarım :KK71:
Hayırlı Cumalar hepimize....

Bisürü okuyacak sayfam olmuş :KK31: ama dışarı çıkıyorum öğlene kadar yoğun ve yorucu bakalım geri dönebilecekmiyim...

Herkeslere kolay gelsin, bol -'ler olsunnn :21:

günaydın arkadaşlar.bugün aybaşı aybaşına ertelediğim bazı şeyleri almayı düşünüyorum.biberiye yağıyla birkaç çay.4 paket bitki çayını bitirdim.bbir ayda yeşil çayı sallamamı alsam demlememi.ama demlemeyle uğraşmayı sevmiyorum.her akşam eşime çay yapıyorum bu yüzden çay demlemekten bıktım.ben yine sallama alayım.bugün sporum yok oyüzden yürüyüş yapmalıyım.ama sabah işim çok taksitler ihtiyaçlar beni bekler.eşim ve sıpalarım öğle yemeğine gelirler.bugün onlara çorbanın yanına yürek ve böbreği karışık pişireceğim umarım midem iyi olurda bende yerim.yüreği ikinci kere alıp pişiriyorum biraz sert ama ettadı ağır deyil.kurbanda malumunuz karışık pişirilir adetendir diye.ama hiç ayrı alıp pişirmemiştim.kurban eti haricinde çekici gelmiyordu.geçen denemeye aldım azıcık pişirdim hoşuma gitti.sanki kurbanda kestiğimiz hayvanın yüreği başka aynı şey ama kafa bunu algılamakta zorluk çekiyor.şu biberiye yağını alacağım birde nar çiçeğinden hoşbirşeyler yapmışsınız.onu deneyeceğim.bunları yapıpda bizimle paylaşan arkadaşlara teşekür ederim.sabah kendime alıcı gözle baktım.popiş 110 olmuş ama bel hala kalas.89 .ama hiç göbeğim yok.alt kaslar 8 kere spot-ra gitim çıkmaya başladı.senelerce mekik çekersen kalınlaşır tabi.birde kızlar zamanında bundan 14 sene önce izmirde pasif cimşastiğe gitmiştim şu sağına soluna elektirik veriyorlar ya çok memnun kalmıştım sarkan derimi tam 20 cm toplamıştı.15 seans gitmiştim.spor yapmaya vaktim yoktu ozaman özelders verdiğimden çok doluydum.burada biryer yapıyor hatun seansına 50 tl istiyor.ama başka biryer yağ kırdırma yapıyormuş nasıl olduğunu bilmiyorum sadece duydum.5 hafta boyunca haftada 3 kere gidiyorsun toplamı 250 tl dedi.çok uygun geldi ama şuan spot yapmak en iyisi çalışmıyorum özel dersi sadece çocuklarıma variyorum kadrolu bir ev hanımı olaraktan,vaktim var nasıl olsa plates topunun üzerinde kurbağalar gibi vıraklaya bilirim.eşime desem hiç durma git der yazık adam hiçbişeyime ses çıkarmaz.ona kıyamıyorum.adam ev ödiyecem diye uğraşıyor hatun çalışmıyor ve -bakamıyacan hatunu almasaydın- diye başına cırlıyor ne yapsın.işin şakası butür şeyler enson çare.kilo benim heryerimde eşit bu yüzden bölgesel şuan işime yaramaz ancak zayıflarda karnım sarkarsa olabilir.yine çok konuştum şimdi ablanız işlerini haletmeye kaçar.aktarıma uğrar şu dediklerinizi alıp dener :KK76::KK76:

Hayirli sabahlar kizlar :KK52: :KK52:
Bugün seyire geciyorum :KK52: aksama yiyecegim karnibahar kisirini dört gözle bekliyorum :KK52: kahvaltilik salataligimi bile :KK56:
Bu arada 10 gün atak yapmama ragmen, "sadece" 3,3 kg gitmis= jet hiziyla vermedigim kesin! Olsun, rahatim, mutluyum, ve zayifliyorum.. Ve kendime ve sizlere güveniyorummm:KK19:

Hayirli sabahlar kizlar :KK52: :KK52:
Bugün seyire geciyorum :KK52: aksama yiyecegim karnibahar kisirini dört gözle bekliyorum :KK52: kahvaltilik salataligimi bile :KK56:
Bu arada 10 gün atak yapmama ragmen, "sadece" 3,3 kg gitmis= jet hiziyla vermedigim kesin! Olsun, rahatim, mutluyum, ve zayifliyorum.. Ve kendime ve sizlere güveniyorummm:KK19:

aynen sebze günlerinin tadı bir başka oluyor, ben de öğlen yiyeceğim dereotlu yoğurtlu kabak yemeğimi dört gözle bekliyorum
ama mesai geçmek bilmiyor bugün

günaydınlar arkadaşlar geçmişi okuduğumda gördümki bir çok arkadaşımız kabızlık sorunu çekiyormuş...bu yaz kabızlık yaşadım tamam dedim ölecem yaz günü sancılanıyorum terler döküyorum halimi bir görseniz bir arkadaşa oturmaya gittim laf açıldı dur dedi san bir şey ericem acı çehre bitkisi(aktardan alınmış kuru meyvesi) eşi kilo verme amaçlı kullanıyormuş 4 tane verdi dediki çok sancı yapar ve kötü tadı .olsun ben bu acıdn kurtulimde dedim aldım. her neyse akşam yatmadan çiğnedim acısı biber acısı gibi değilde hani kuruyemiş yerken bazen acısı çıkar ya onun tadında ama çok acı ama yedim bol su içtim yattım uyuycam güyaa:KK9::KK9::KK9::KK9: 1 saat sonra karnıma bir ağrı girdi ama ne ağrı sanki doğum sancısı bütün karın miğde bölgemden gaz sesleri geliyor 2 saat sancıyla birlikte bağırsaklarda ne var ne yok boşalttım evet kötü tat yoğun sancı uykusuzluk eklendi ama çok rahatladım ne var ne yok temizlenmiştim....kabızlığı kötü olanlara şiddetle tavsiye ederim tadını ve sancısına rağzıysanız en azından sinameki gibi bağırsak tembelliği yapmıyor bir kaç satini feda et yeter kurtuluyorsun..​

herkese günaydııııııın :KK8: tam da cuma saati, hepimiz mümkün olan en kısa sürede istediğimiz kiloda olalım inşallah :KK16:
güzel günler :KK55:

günaydınlar arkadaşlar geçmişi okuduğumda gördümki bir çok arkadaşımız kabızlık sorunu çekiyormuş...bu yaz kabızlık yaşadım tamam dedim ölecem yaz günü sancılanıyorum terler döküyorum halimi bir görseniz bir arkadaşa oturmaya gittim laf açıldı dur dedi san bir şey ericem acı çehre bitkisi(aktardan alınmış kuru meyvesi) eşi kilo verme amaçlı kullanıyormuş 4 tane verdi dediki çok sancı yapar ve kötü tadı .olsun ben bu acıdn kurtulimde dedim aldım. her neyse akşam yatmadan çiğnedim acısı biber acısı gibi değilde hani kuruyemiş yerken bazen acısı çıkar ya onun tadında ama çok acı ama yedim bol su içtim yattım uyuycam güyaa:KK9::KK9::KK9::KK9: 1 saat sonra karnıma bir ağrı girdi ama ne ağrı sanki doğum sancısı bütün karın miğde bölgemden gaz sesleri geliyor 2 saat sancıyla birlikte bağırsaklarda ne var ne yok boşalttım evet kötü tat yoğun sancı uykusuzluk eklendi ama çok rahatladım ne var ne yok temizlenmiştim....kabızlığı kötü olanlara şiddetle tavsiye ederim tadını ve sancısına rağzıysanız en azından sinameki gibi bağırsak tembelliği yapmıyor bir kaç satini feda et yeter kurtuluyorsun..

ay çok korkunçmuş:KK53::KK53: kabızlık konusunda psikolojik gerilim çekseler izlenir valla :KK9:

günaydın fıstıklaaaarrr.....
dünkü günüme kırgın olmama rağmen vucudum bugün benden özür diledi. 2 gün 95.8 gürüp 3. gün 96 olunca hayal kırıklığı yaşadım doğrusu. akşamki menü beni doyurmadı. annem normal diyettekiler için puding gibi kakaolu süt gibi bişi yapmış 1 bardakta ondan içtim. bütün pişmanlığımla eve döndüm. sabah tartıldım 95.5 çıktım çok mutluyum. ama bence daha az daha az çok daha az. sabah elbise giymeye heveslendim mutluluktan ama dışarıda çok fena rüzgar var vazgeçtim.

artık regl olmak istiyorum şiştim şiştim patlıcam kaçamak filanda yapmadım dün 54.4ken bugün 55 çıktım şaka gibi tüm enerjim motivasyonum gitti,22 yaşındayım ve bekarım neden gecikti anlamıyorum :KK43:((

X