Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

MERHABA TATLIM senin sorununun aynısını bende yaşadım.yani 13-14 yaşından beri bende balık etliyim benimde boyum 160 ama bunu takıntı yapmıyorum eşim 180 boyunda .kızları 170 boyundalar bana cep annesi diyorlar.yanlarında ufak tefek kalıyorum.minyonlar asla yaşlanmaz kısa boyluların kanburu çıkmaz.benden küçüklerden bile daha genç gözüküyorum.birde bunları düşün .şimdi hayatındaki erkek hep kilonu sorun ediyor.ya ilerde anne olunca ister istemez kilo alacaksın.ne yapacak ozaman.seni terkmi edecek.şimdiden bunu diyen ilerde neler der.seni böyle üzmesine izin verme .seni sevecekse bu halinle sevsin.evlilik öyle reklamlardaki gibi olmuyor.ben eğilip ayak tırnaklarımı kesemedim.belim kilitlendi yürüyemedim.ama eşim deste oldu.benim eşimde kiloma laf söyler.ama arkasından ben seni her halinde severim der.kırmadan uyarır.çünkü benim ailemde obez çok yani normal kilonun üzerine çıma riskim var.onalrı görüp yaşadıkları sağlık sorununu görünce endişe ediyor.bende onun tatlı uyarılarını dinler kilo aldımmı vermeye çalışırım.sporumu yaparım.bu yüzden kilomun 7-8 kg aşağısını gösteririm.yani sana tatlı destek veriyorsa bu çok güzel.ama inciterek diyorsa birdaha düşün derim.bu diyet esnasında bak bakalım sana destekmi olacak lafmı sokacak.hayatı destekle paylaşmak çok önemli.evliliğin amacı bir evde oturmak deyil birbirine destek olmaktır.

Ben diyete başladığımdan beri ps günlerinin ertesi hep artı çıkıyorum. Hemde 1 kilo 1 buçuk kilo sp günleri tekrar eksi. yeşilçayda içiyom ama nasıl bir bünye anlamadım :)

nehaber güccük fare bende + çıkmıştım 77,1 çıktığımın ertesi günü 76 çıktım.karnında birşeyler birimiştir.kabızlık su tutulmasınıda sağlıyor.şimdi tam semiz otu zamanı al salatasını yap.sarımsaklı yoğurtla karıştırıp ye hatta yemeğini bile yapabilirsin.birde ter at .ter atmak için bir sürü yöntem var.ter attıktan sonra susamıyorsan ödem atmışsın demek

Ben diyete başladığımdan beri ps günlerinin ertesi hep artı çıkıyorum. Hemde 1 kilo 1 buçuk kilo sp günleri tekrar eksi. yeşilçayda içiyom ama nasıl bir bünye anlamadım :)

tatlım normalde benimde öyle oluyodu ama hala reglin ödeminide atıyo olabilirim ama dediğin gibi bünye meselesi bazen daha fazla su tutuyo o gün yediğin diğer şeylerinde etkisi olabilir aman neyse ne önemi var sonuçta su olduğunu biliyoruz ps den sonra artı cıksada eninde sonunda o ödemler yağlarla birlikte hop diye gidiveriyo

Aramıza hoş geldiniz.Yazdıklarınızı okuyunca birçok duyguyu aynı anda hissettim.Sizi hem çok iyi anladım ,hem de çok kızdım.Duygularınızı çok güzel anlatmışsınız.Kendinizi iyi ifade etmişsiniz,ama çokta haksızlık yapmışsınız.Ölmeyi düşündüm demişsiniz.Allahtanki başaramamışsınız.Herşeyin başı sağlık.Tamam ince olmak ,güzel olmak ayna ile barışık olmak tabiki güzel;ama,sağlık olmayınca bunların kıymeti yok.Neyse bunları atlatmışsınız.Şu an çok doğru bir yerdesiniz.Burda herkes zayıflamaya çalışıyor.Sorun ortak olan kilolar olunca herkes birbirinin dilinden anlıyor.Siz içinizi dökmüşsünüz,birçok şeyin farkındasınız ve doğru yerdesiniz.Burdan kopmayın.Yediklerinizi yazın,sorunlarınızı paylaşın ,sorularınızı sorun.İnanınki burda sabrı öğreneceksiniz._100 gr veren hanımefendilerin nasıl mutlu olduğunu görüp sizde mutlu olacaksınız.Böylece sabretmeyi ,-100 grmla mutlu olmayı öğreneceksiniz.Neyse çok şişirdim kafanızı.Aramıza gerçekten hoş geldiniz.Ben yazdıklarınızı okuyunca karşımda başarmaya hazır bir genç bayan olduğunu düşünüyorum.Eminim bu kez başaracaksınız.

canım tebrikler... kiloları kendim vermiş gibi sevindim valla..kalan 3 kiloyu da 1 aya kalmaz verirsin. yaza harika gireceksin desene...

teşekkür ederim herkese
zemmuff bugün 58i gördüysem senin katkın büyük canımcım... okudukça seni azmim dahada arttı..yöntemlerinin hepsini denedim cla hariç..hergün bugün zemmufdan ne öğrenebilirim diye girdim çoğu zaman acemi çaylak dukancıyken foruma..ve sana çok çok ama çokkk teşekkür ederim.ve tabiki motivasyonumu arttıran ve deneyimlerini paylaşan herkese..ben 03.12.2012 diyete 10.12.2012 tarihinde de dukana başladım.benim en büyük şansım şimdiye kadar hiç duraklama yaşamadım.herhafta mutlaka - gördüm.bundan sonrada yaşamam umarım. bu diyeti çok ciddiye aldım,ilk günlerde yemek zorunda kaldığım incecik 1 lahmacundan başka hiç kaçamak yapmadım,sınırlı izinlileri sadece son 1 ayda sınırlı olarak tükettim.ve diyeti çok araştırdım,çok detaya girdim.

canım ben zaten en baştan beri mart sonuna kadar seyir yaparım diyordum.mayısta işbaşı yapacağım iznim bitiyor.bari 1 ay da rahat rahat güçlendirmemi yapayım,havalarda düzelir kızımla gezeriz bol bol son bir ayda3 haftada veririm umarım 2-3 kilo.

mantarı bende deniyeceğim.kaşarlı yapıyordum ama buda çok güzel.hemen deneyeceğim.

bugünkü öğle yemeği menüm buydu:))az önce yedim sana da afiyet olsun..

neyse ya oldu bitti koydum fotoları buyrun benimmmm

Eklentiler

• $1.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $2.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 70
  • $3.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $4.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $4.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
arkadaşlar bugün size 9-10 günlüğüne veda ediyorum..
yarın sabah istanbula gitmek üzere yola çikacağım nasipse... umarım orada +++ görmem, çünkü dukana dikkat edemem, bu süre içersinde kalori sayarım artık. hepinize bol eksili bir hafta diliyorum şimdiden hoşçakalın

Taş olmuş benim arkadaşım maşallah boy pos endam ve bide pırlanta kalp daha ne olsun

Taş olmuş benim arkadaşım boy,pos endam ve pırlanta gibi bi kalp daha ne olsun...yazdıklarını okurken kendimden geçiyorum deneyimlerin ,tariflerin mükemmel cansın dukancan

Senin tariflerde beni kendimden geçirmeye yetiyor zeynep, az kaldı güçlendirmeye geliyorum yanına. Aslında hedefe 3 kilo kaldı ama nisan sonu demişti dukan amcam bakalım nisan 21de bitecekkk hayalimi biliyorsunuz zaten :)

Alınmada umarım fake değilsindir...

ben geldiiimmmmm. bugün yine çok geç kalktım. uyandığımda mutfağa bi baktım annem babam ablam kahvaltı yapıyolar. bi kızdım.insan benide uyandırır bide ailecek kahvaltı yapıyolar diyee

galeta karışımıyla ilk defa omlet yaptım gerçekten çok güzeldi. yulaf kepeği kullanmasam he galeta karışı mı kullansam sorun olur mu? bide krebin yanında shazilinin sütlü toz kahvesini almıştım onu içtim. içindekileri yazardım ama lenslerimi takmam gerek minicik yazıları okuyamıyorum :/ yağsız süt yazıyodu ona güvendim.

ilahi sen:))dukan amcan ilkayın kemiklerini nerden bilsin.. sen önce bir 59 a düş bakalım,sonra durumunu değerlendirirsin.ayna zaten sana söyler devam et yada etme diye...
ama bileğimizi ölçtürüyo ya. ordan bağdaştırdım iri kemikli şeysini :44:

bu sevgililerin kilolara yorum yapmasına ifrit oluyorum ben. o yüzden uzun süredir sevgilim yok. bakalım dukandan sonra olacak mı ? hoşgeldinnn aramıza

bu arada sene başında dershaneye yazılmıştım. (her sene yazılıyorum) bi süre sonra başaramayacağımı düşünüp sıkılıp bırakıyodum. bu senede aynısı oldu 1400 lira verdim salak gibi. gitmedim uzun süre. işle dershane çok zorluyor bunu anladım. ocağın 19.da gittim görüşmeye biz seni arıycaz demişlerdi hala aramadılar. dershaneden arkadaşımla görüştüm. çingenelik yapmazsan alamazsın paranı dedi.şimdi annemle ablam gitti çingenelikle alacaklar

ben çingene olamıyorum. bide dukanla gerçekten istediğim kiloya düşersem öz güvenim yerime gelecek ve inanıyorum ki bi sonra ki sene okulu kazanacağım.

annemlerin aldıkları arayı bankaya atarım. heray ufak tefek bişi katarım üstüne. ağustosta işten çıkarım. dershane 5-6 ay sürüyo zaten bu zaman aralığında sadece derslerimle ilgilenicem (güçlendirme evresinde olacağım için rahatta ederim) dershane bitince tekrar iş aramaya başlarım ve yazın sonuçlar açıklanana kadar çalışır yine köşede para biriktiririm. bu sefer hem dukan hemde okul işi olacak . yaşım ilerliyor ve her sene ya tutarsa hesabı gidersem dershaneye ,kazansam bile kendimden küçük yaştakilerle aynı sınıfta okuyacağım bu düşünce kötü :/

gerçi üniversite sınavları kalkacak diyorlar ama bakalım

iyide boyunuz aynı olsa bile ya bileğinizi ölçtüğünüz ellerinizin parmaklarının uzunluğu farklıysa???? takılma fazla böyle şeylere....ilk hedefin 59 olsun,sonrasını sonra düşün:)

ya sen varya çok tatlısın,bayılıyorum senin yazdıklarını okumaya.ama biraz relax ol.spor salonuna bile annenle gidiyon ya... gençsin,güzelsin,işte zayıflıyorsunda,bikini de giyecen,xs montu da giyecen,sevgilin de olacakkkk...

Son düzenleme:
neyse ya oldu bitti koydum fotoları buyrun benimmmm

anaaaaaaaaaaa bildiğin zayıf, zarif bir bayan olmuşsun ya gülüm...süpersin.. ben şimdi 77 kiloyum ama sen gibi zayıf durmuyorum ki... boyun kaçtı senin?
çok azimli ve istikrarlı ilerliyorsun.seni hep örnek aldım arkadaşım. tebrikler...

teşekkür ederimm. gençlik yetmiyo sadece işte. üzerimde ki pısırıklığı bi atabilsem. birisine platonik olsam bi süre sonra yüzüne bile bakamıyorum. hiç konuşmamaya başlıyorum. neden acaba

dün 3 kişinin azim ve çabalarıyla giyebildiğim sauna eşortmanını biraz önce tek başıma giydim yihuwww. annemler gelsin bel ölçümü vs alcam. her hafta düzenlide ölçerim. bakalım gerçekten işe yarayacak mı bende. gidip zıp zıp yapem hoççakalın öpüyorum hepiniziii

selam kızlar nasılsınız?? kadınlar gününüz kutlu yarınlarınız umutlu olsun :)

neden acaba ile ilgili düşüncelerimi özel mesajla yazıyorum cici kız..fazla dukan dışı olmayayım şimdi burda durduk yere

Bugdaytanesı teşekkur ederım..takdır edılmek değildı beklentım yerı geldı yapmaya çalıştıklarım yuzunden irdelemeye bıle çalıştı kiyafetsız olanlar ama siz bana çok destek oldunuz..forumda yazan arkadaşları çok sevıyorum ama sen hashısh esra ve nescayı ayrı bır sevıyorum..Yenı ıkı yöntemıde denemeye başlayacagım onlarda destek oluyorsa kılo vermeye paylaşıcam hepınızle..şimdi bıkaç sayfa öncesınde 24 yaşında gencecık bır kız yazmış uzun uzun kılo sorununu anlatmış üstelık maksımum 10 kg fazlası varken..ALLAhım dedım ya daha daha fazla kılosu olanlar..içlerindekı güçlu ve duygusal kadınları dışarı yansıtamayan kılosu yuzunden hep acı çekenler ne yapsın..Cidden yaşam kalıtesını düşüren bır olgu kılo..o yüzden hep dukana aıt yenı şeyler bulmalı eklenmelı kı ınsanların işi kolaylaşsın..mesela donbul ablanın yemek tarıflerı bıle çok buyuk katkı Allah ondan da razı olsun..1 ögunu farklılaşsa bırının o gununu kaçamak yapmadan tamamlayabılır..o yuzden bırbırımıze köstek degıl destek olalım..atalım gıtsın şu kıloları ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…