- 13 Mart 2008
- 449
- 2
Bugdaytanesı teşekkur ederım..takdır edılmek değildı beklentım yerı geldı yapmaya çalıştıklarım yuzunden irdelemeye bıle çalıştı kiyafetsız olanlar ama siz bana çok destek oldunuz..forumda yazan arkadaşları çok sevıyorum ama sen hashısh esra ve nescayı ayrı bır sevıyorum..Yenı ıkı yöntemıde denemeye başlayacagım onlarda destek oluyorsa kılo vermeye paylaşıcam hepınızle..şimdi bıkaç sayfa öncesınde 24 yaşında gencecık bır kız yazmış uzun uzun kılo sorununu anlatmış üstelık maksımum 10 kg fazlası varken..ALLAhım dedım ya daha daha fazla kılosu olanlar..içlerindekı güçlu ve duygusal kadınları dışarı yansıtamayan kılosu yuzunden hep acı çekenler ne yapsın..Cidden yaşam kalıtesını düşüren bır olgu kılo..o yüzden hep dukana aıt yenı şeyler bulmalı eklenmelı kı ınsanların işi kolaylaşsın..mesela donbul ablanın yemek tarıflerı bıle çok buyuk katkı Allah ondan da razı olsun..1 ögunu farklılaşsa bırının o gununu kaçamak yapmadan tamamlayabılır..o yuzden bırbırımıze köstek degıl destek olalım..atalım gıtsın şu kıloları ya :))
rica ederim,gerçekler... yöntemlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzz.3 haftaya yetişir umarımekledim seni..:))sen ne güleç yüzlü hoş biriymişsin öyle Allah hep yüzünü güldürsün inşallah..