bi de ben hiç 10 kilo vermiş gibi görünmüyorum yani bi iki kişi zayıflamışsın diyo da kimse inanmaz on kilo verdiğime hep spor yüzünden kesin
callan yapıcam vallahi bu akşam inşzaten 100 hayatta yapamam ki yapamıyorum
tarifi de veriim hemen bi çırpıda, 10 dakika sürmüyo yapması :)
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda bayaa kokusu çıkana kadar kavurun, hatta benimki birazcık yandı bile.
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. ben splenda koydum, pişirilebilir olandan:)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bi iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın mis oluyo vallahi anlatımı uzun oldu ama yapması çok kolay
bi kase kadar çıkıyo bu tariften, ben yarısını sıcakken yedim. yarısını da dolaba koydum çünkü 4 yk yulaf kepeği koyduğumu düşünmüştüm o andaanneme yedirdim o kalan yarısını da işte, 2 yk olduğunu unutmasaydım kendim yerdim dolaptan çıkmış soğuk tadı da çok güzeldi
foto da çekmiştim hatta onu da ekliym :)Eki Görüntüle 561346
Selam kızlar,nasılsınız..
Ben bugün hiç dukana yaraşır bi gun geciremedim..
Garip bi şekilde motivasyonsuzum..
Takıntı mı yaptım bilmiyorum.regl de degilim..
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Erkek arkadaşımla konuştum sesi de kötüydu..noldu allah bilir..
Bitsin artık..
ne işi var onun hakkari daglarinda
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Bitsin artık..
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Bitsin artık..
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Bitsin artık..
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
ben geldim, geçmişi okumayı bırak ahaliyi tanıyamadım neredeyse.. çook değişmiş buralar, halbuki yemyeşildi bir zamanlar .:)
10 kilo veren çoook. 20-30 kilo veren arkadaşlar da var.
senin derdin ne biliyor musun cnm tek kelime ile hasret...
eşim gemi mühendisi ve 4 aylığına gemiye gitti ki gemi hollanda, norveç, isveç, danimarka,almanya vs çalışıyor.1,5 ay oldu.
senin hissettiğini bende çok zaman hissediyorum.
bol bol dua et, sağ salim bitsin gelsin kavuşalım diye.
çünkü başka bişey elimizden gelmiyor.
ay canım benim ya kıyamam
bi günlük kaçamaktan bişicik olmaz hem yeterki moralini yüksek tut kuzum, yüksek tut ki erkek arkadaşına da güç verhem seni böyle çıtır görünce nasıl sevincek kim bilir hiç bişey için değilse bile kendin için ve onu sevindirmek için iradeni yüksek tutmalısın
en iradeli gördüğüm çıtırlardan biriydin sen, nazar mı değdirdim noldu maşallah diyim iradene
Allahım senin sevdiceğini de bütün ana kuzularını da korusun kollasın, sizin de hasretiniz en kısa zamanda son bulsun inşallah
sıkıntı etmemeye çalış. yapabileceğin başka birşye yok ne yazık ki. Allah hepsinin yardımcısı olsun...
Mervem canımm sıkma canını , olsun bi kerecikten bişey olmaz , moralini yüksek tut , 3te 2sini bitirdik canım benim yedik şafağı , ama sona doğru yaklaştıkça daha bi zorlaşmaya başladı sanki , bizdede aynı durum var , sık dişini kuzum ,52 gün sonra güneş bizim için doğacak Allahın izniylee
şimdi bugünü unut , callenını yap hem kendini daha iyi hissedersin hemde yediklerinden dolayı kendini suçlu hissetmessin , hadi kuşum topla kendinii
yani bu bnm için diyet deil bayram olacak gibi.hoş 2 öğünün üstüne çıkmak bnm için çok zor olacak ama allahtan et süt grubunu seviyorum yumurta hariç diğer izinli besinler tam benlik :)
ipek bir şey sorucam izninle, bu kadar suyu içtiğinde ne kadar wc ye gidiyorsun, ben çok su içtiğimde her yarım saatte bir çişe gidiyorum resmenCumartesi pazar içmem gereken suyu tüketmeye vaktim kalmadığı için bugün içimdeki öküzz yanıyorr. 3 lt su bitirdim bu saate kadarr daha doyamadı mübarekkk...
tatlım light bulamıyorsan içimin yarım yağlısını al , lightı %1 yağlı yarım yağlısı % 1.5 yağlı pek bi fark yok , ben onu kullanıyorum çünkü light yoğurtlar çok küçükler ve bana yoğurt dayanmıyoo
bi de ben hiç 10 kilo vermiş gibi görünmüyorum yani bi iki kişi zayıflamışsın diyo da kimse inanmaz on kilo verdiğime hep spor yüzünden kesin
callan yapıcam vallahi bu akşam inşzaten 100 hayatta yapamam ki yapamıyorum
tarifi de veriim hemen bi çırpıda, 10 dakika sürmüyo yapması :)
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda bayaa kokusu çıkana kadar kavurun, hatta benimki birazcık yandı bile.
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. ben splenda koydum, pişirilebilir olandan:)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bi iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın mis oluyo vallahi anlatımı uzun oldu ama yapması çok kolay
bi kase kadar çıkıyo bu tariften, ben yarısını sıcakken yedim. yarısını da dolaba koydum çünkü 4 yk yulaf kepeği koyduğumu düşünmüştüm o andaanneme yedirdim o kalan yarısını da işte, 2 yk olduğunu unutmasaydım kendim yerdim dolaptan çıkmış soğuk tadı da çok güzeldi
foto da çekmiştim hatta onu da ekliym :)Eki Görüntüle 561346
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Bitsin artık..
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
süpermiş :))) en kısa zamanda peki yan çok hızlı olöası için kilo vermenin atak evresi uzun mu tutulmalı :)))
ya kizlar enerji icecegi icebiliyomuyuz bu diyette?
selam kızlar,
bu sabah kek ve çay,
arada neskayfe
öğlen izmir köftenin köfteleri, yoğurt ve salata
ara zero
akşam süt içerisine yumurta kırdım yedim. evdekilere mercimekli erişte yapmıştım. kendime de hızlısından ancak bunu yapabildim.
şimdi de bi mistik içeyim. canım habire tatlı bişiler istiyor.
sevgili bayan arkadaslarim dukan diyetinin 8.gunundeyim 3 gun atak 5+5 yapicam seyir evresinide 8gunde 5 kilo verdim ve cok mutluyum ama bugun bi tane findik yedimkendimi.kotu hissediyorum ama ben peynir yemekten cok sikildim calisiyorum ve ton baligi peynir gibi seyler tuketebiliyorum ama peynirle balik yenirmi bilemiyorum bana yardimci.olun degisik seyler yapmak istiyorummm