Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kırmızı elbiseli resim, benim şu anki halim aynen... kollar, göbek falan aynı

umarım bendesonuncu resme ulaşabiliim
o kırmızı elbiseli resmin kolumun arkası ve eşimin arkasında kalan kısmıda var tabi
siyah elbise hedef kıyafetimdi, 48 bedenken aldım ve ben bu elbiseye gireceğim dedim 40 beden
sonunda girdim girmesine ama malesef zafer sarhoşluğuyla kilo aldım işte...
şimdi 60 kilo olmadan hiçbirşeyin beni yolumdan çıkarmasına izin vermeyeceğim......

eminol gerçekten isteyince herşey yapılabiiliyor, yeterki kararlı ol ve kendine güven.... şimdi yiyemediklerimizi zamanında yediklerimize sayalım kısaca

atlar ne alemde bilemem ama kediler yulaf kepeğine bayılıyor. kedim kitaplığın arkasındaki 1 parmak genişliğindeki açıklıktan patisini uzatmış, poşetteki yulaf kepekli kekimi ucundan kıyısından yakalamış. çırpınıyor almak için. sokak kedileri her ikramımda memnuniyetle yemişlerdi. açlar da ondan yiyorlar dedim ama benim tokluktan tıksıran kedim de aynı durumda. sanırım bu şey gerçekten hayvan yemi ama ben seviyorum, hem hayvanları hem yemlerini...

bende 40 beden kıyafetlere içim giderek bakıyorum bazen bakmakla da kalmayıp alıyorum

demek ki doğru yoldayım

iyi dileklerin için teşekkürler, umarım başarırız

pksnmz@hotmail.com

Mail at lütfenn

yulaf kepeği ile yaptığım ilk keke oğlumun yorumu buydu: "Anne bunu ancak atlar yiyebilir"

şimdi de kepekle birşeyler yaparken at yemiyle mi uğraşıyorsun diyor
zamanında yedik yedik şimdi kaldık at yemine

yulaf kepeği ile yaptığım ilk keke oğlumun yorumu buydu: "Anne bunu ancak atlar yiyebilir"

şimdi de kepekle birşeyler yaparken at yemiyle mi uğraşıyorsun diyor
zamanında yedik yedik şimdi kaldık at yemine

ben kendi adıma varlığına şükrediyorum vallahi. şimdi bak kekimi yedim, yanında 1 dilim peynir ve 1 litre suyla. oh misss. öğlen yemeği oldu bana.

Ben bildirim yapmayacağım,bu haftaki aç gözlü kaçamaklarımdan sonra,ancak gram vermişim(haftaya bakıcaz artık kaçamaksız,bol kilo vermeli bir hafta olur inşallah,gerçi iki gün şehir dışındayım ama kek poğaça yapıcam yolluk...

01 Ekim 2012 Başlangıç 64,5 Boy 1,53

08.10.2012 60,6
15.10.2012 59,2
22.10.2012 58,3
29.10.2012 58,4
05.11.2012 57,2
12.11.2012 57,5
19.11.2012 57,2

Buda benim tuttuğum istatistiklerim :)

Kızlar boğazım durmadı bugun ha..

Sabah 1 h. Yurmta ve peynır şekersiz çay
Arada sade ve sekersız nescafe
yemekten once mest form+besıbıyerde cay ıctım
öğlen et döner ve ayran
yemekten bisaat sonra light kola
ustune light sütlü sekersiz nescafe
üstüne soda
üstüne mest form+besıbıyerde cay
üstüne ayran
ohooooooooo içtiğim suların aralığınıda hatırlamıyorum.

Yatana kadarda daha neler yer içerim siz düşünün artık..

Altıma yapmak üzereyimmmm….

Selam kızlaaarrr

nasılsınız ? ben bi kaç gündür belimden ve kuyruk sokumumdan ağrı çekiyorum , zaten kuyruğumda sorun vardı , o yüzden bu aralar biraz fazla oturunca ondan oldu zannımca ...

buaralar sürekli değişken bi kilo durumum var , nedne olduğunu bilemedim , supradyn i hergün içiyordum , şimdi 2 günde 1 içmeyi planlıyorum , acaba ondan olabilirmi , arada bi keç kaçamağım var ama bu kadar etki etmemesi lazımm , neyse sağlık olsun , bugünümüze şükürr diyeliimmm

ilk kilo bildirimimi yapayımm

Başlangıç tarihi : 10.10.2012
Başlangıç kilo:86.8
Hadef:69
Geçen hafta : 79.6
Güncel kilo :78.9
Haftalık fark :700 gram
Boy :166

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…