o kırmızı elbiseli resmin kolumun arkası ve eşimin arkasında kalan kısmıda var tabikırmızı elbiseli resim, benim şu anki halim aynen... kollar, göbek falan aynı
umarım bendesonuncu resme ulaşabiliim
o kırmızı elbiseli resmin kolumun arkası ve eşimin arkasında kalan kısmıda var tabi
siyah elbise hedef kıyafetimdi, 48 bedenken aldım ve ben bu elbiseye gireceğim dedim 40 beden
sonunda girdim girmesine ama malesef zafer sarhoşluğuyla kilo aldım işte...
şimdi 60 kilo olmadan hiçbirşeyin beni yolumdan çıkarmasına izin vermeyeceğim......
eminol gerçekten isteyince herşey yapılabiiliyor, yeterki kararlı ol ve kendine güven.... şimdi yiyemediklerimizi zamanında yediklerimize sayalım kısaca
Merhaba Pksnmz,
Bende Dukan Diyetini 01 Ekim 2012 tarihinden bu yana yapıyorum, 8 kilo kadar verdim.
Bu bölümünde sessiz takipçilerindenim tabiri caizse :)
Callan egzersiz cdlerinden isteyenlere gönderdiğinizi okudum,
eğer size zahmet olmayacaksa banada gönderebilirmisiniz,
Sevgi ve saygılarımla,
(size özelden mesaj atmak istedim ama mesaj sayısı gerekli olduğu için olamadı. )
umarım bu sefer olur
89---81 ve 66.8lik hallerim
atlar ne alemde bilemem ama kediler yulaf kepeğine bayılıyor. kedim kitaplığın arkasındaki 1 parmak genişliğindeki açıklıktan patisini uzatmış, poşetteki yulaf kepekli kekimi ucundan kıyısından yakalamış. çırpınıyor almak için. sokak kedileri her ikramımda memnuniyetle yemişlerdi. açlar da ondan yiyorlar dedim ama benim tokluktan tıksıran kedim de aynı durumda. sanırım bu şey gerçekten hayvan yemiama ben seviyorum, hem hayvanları hem yemlerini...
umarım bu sefer olur
89---81 ve 66.8lik hallerim
yulaf kepeği ile yaptığım ilk keke oğlumun yorumu buydu: "Anne bunu ancak atlar yiyebilir"
şimdi de kepekle birşeyler yaparken at yemiyle mi uğraşıyorsun diyor
zamanında yedik yedikşimdi kaldık at yemine