Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim dttubakoç
umarım bu sefer olur
89---81 ve 66.8lik hallerim[/QUOTE
Şu önce-sonra fotolarına bakıyorum, her yer orantılı inceliyor yaa çok mutlu oluyorum...
O koca göbeklerden bile eser kalmıyor ya en çokta ona seviniyorum, benimki de gidecek diye...
iNŞALLAH bu sefer hedefine tam anlamıyla ulaşırsın...
Ulaşamayacak olsan bu noktaya da gelemezdin daha önce...
Ulaştığın zaman bunu kaybetmek istemeyeceğin için hamilelikte de çok kilo almamaya özen gösterirsin zaten...
Kızma kendine boş yere, her işte var bir hayır...Yaptığımız hatalar olmadan doğruyu nasıl öğreneceğiz değil mi??
Umarım kilo vermek isteyen herkes sonuna kadar gider......
Merhaba,
bildirimi listeye eklememi istiyorsan herkesin yazdığı gibi açık yazman lazım. daha önce söyledim neler yazmanız gerektiğini. Bakabilirsin. Şimdilik çıkıyorum.
ne demek efenim.. o sırada sayfada bir ben kalmıştım sanırım şansınıza yoksa gelenler beğendi yazınızı :)
bu arada kilolar güzel gitmiş..
umarım bu sefer olur
89---81 ve 66.8lik hallerim
hiç hiç hiç böyle şeyler yapmanıza gerek yok aslında, ben keşke 2 kaşıktan daha çok hakkım olsa diyorum vallahi. o kadar güzel kek ekmek poğaça tarifleri var ki :) mesela bi arkadaş yukarda omre poğaçası tarifi vermiş. ben iki kez yaptım o tarifi ikisinde de çok kolay oldu, kendi damak tadınıza göre dereotu maydonoz peynir vs de koyabilirsiniz hem mahlep falan da koyabilirsiniz ki mis gibi mahlep kokuyo o zaman kepek kokusu falan gelmiyo hiç :) acıkınca 1 tane yeseniz bile tok tutuyor yulaf kepeği sebebiyle. sırrını keşfederseniz ben şimdiye kadar niye yapmamışım bunları yahu diceksiniz, şüpheniz olmasın
tebrikler herçekten harika görünüyorsun...umarım bu sefer olur
umarım bu sefer olur
umarım bu sefer olur
dukana başlıyalı 2 hafta oldu tabiki ön hazırlık 3 ayı buldu kitabı oku kitabı sinidir derken şimdilik iyi giidyorum..bir sorum olucak hiç açlık yaşamıyorum ve öğlen yemeği akşama yakın olur akşamda tok akrnına yediğimden çok az yiyebiliyorum..ama her ögün alıyorum proteinimi...az yememim bir sakıncası olurmu sizce
örnek...sabah 4 kaşık lor ,bir yumruta sarısı(beyaz sevmiyorum) aknaz peynirden 2 kibrit kutusu kadar ve yulaf ekmeği
öğle..koca bir kase yogurt 5 tane köfte
akşam yine yogurt ve tavuk gögsünün yarısını soteliyorum
....gün içinde ayran yapıyorum ve 1sb süt içiyorum yatmadan
az mi sizce
Biri pasta tarifi vermişti ben onu yarım ölçü yaptım yuvarlak borcam kapağında ince oldu üzerine 1/4 paket pudingi cok sıvı şekilde yapıp döktüm şupeeeeerrrrrr.