Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

size eski ve yeni halimin fotosunu göstermeye uğraşıyorum ama mause olmayınca resmi sürükleyemiyorum bir türlü....
beğenilenler kısmıda biri seni beğenmeyince çıkmıyor sanırım, oradan sayfa numarasınada bakamıyorum,
yardımmmm, en azından biriniz beni beğenebilr mi? :KK37:

umarım bu sefer olur
89---81 ve 66.8lik hallerim

Eklentiler

• $adsýz[1].JPG
    $adsýz[1].JPG
    75,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $kopyaaaaaa[1].jpg
    $kopyaaaaaa[1].jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 31
umarım bu sefer olur
89---81 ve 66.8lik hallerim[/QUOTE

Şu önce-sonra fotolarına bakıyorum, her yer orantılı inceliyor yaa çok mutlu oluyorum...
O koca göbeklerden bile eser kalmıyor ya en çokta ona seviniyorum, benimki de gidecek diye:KK9:...

iNŞALLAH bu sefer hedefine tam anlamıyla ulaşırsın...:nazar:
Ulaşamayacak olsan bu noktaya da gelemezdin daha önce...
Ulaştığın zaman bunu kaybetmek istemeyeceğin için hamilelikte de çok kilo almamaya özen gösterirsin zaten...
Kızma kendine boş yere, her işte var bir hayır...Yaptığımız hatalar olmadan doğruyu nasıl öğreneceğiz değil mi??

Umarım kilo vermek isteyen herkes sonuna kadar gider......

Biri pasta tarifi vermişti ben onu yarım ölçü yaptım yuvarlak borcam kapağında ince oldu üzerine 1/4 paket pudingi cok sıvı şekilde yapıp döktüm şupeeeeerrrrrr.

Biri pasta tarifi vermişti ben onu yarım ölçü yaptım yuvarlak borcam kapağında ince oldu üzerine 1/4 paket pudingi cok sıvı şekilde yapıp döktüm şupeeeeerrrrrr.

Merhaba,

bildirimi listeye eklememi istiyorsan herkesin yazdığı gibi açık yazman lazım. daha önce söyledim neler yazmanız gerektiğini. Bakabilirsin. Şimdilik çıkıyorum.

Başlangıç tarihi : 20.11.2012
Başlangıç kilo:92.4
Hadef:73
Geçen hafta Perşembe günkü kilo : 92.4
Güncel kilo :91.5
Boy :176

ne demek efenim.. o sırada sayfada bir ben kalmıştım sanırım şansınıza yoksa gelenler beğendi yazınızı :)

bu arada kilolar güzel gitmiş..

tüm beğenenlere teşekkür edrim bu arada, ne zamandır girmeyince siteye unutmuşum ne nerden yapılıyordu...

yalnız cidden bu dönem ki dukan grubu çok güzel ve dayanışmacı, ben ilk diyte başladığım zaman ki gruba benziyor aynı,
bir ara niyetlenmiştim konuya bakıyım demiştim ama hiç tat alamamıştım o dönem, belki yine böyle olsaydı ciddi ciddi yapardım o zamanda...
ne fark eder demeyin sakın, cidden çok etkiliyor insanı

dukana başlıyalı 2 hafta oldu tabiki ön hazırlık 3 ayı buldu kitabı oku kitabı sinidir derken şimdilik iyi giidyorum..bir sorum olucak hiç açlık yaşamıyorum ve öğlen yemeği akşama yakın olur akşamda tok akrnına yediğimden çok az yiyebiliyorum..ama her ögün alıyorum proteinimi...az yememim bir sakıncası olurmu sizce

örnek...sabah 4 kaşık lor ,bir yumruta sarısı(beyaz sevmiyorum) aknaz peynirden 2 kibrit kutusu kadar ve yulaf ekmeği
öğle..koca bir kase yogurt 5 tane köfte
akşam yine yogurt ve tavuk gögsünün yarısını soteliyorum
....gün içinde ayran yapıyorum ve 1sb süt içiyorum yatmadan
az mi sizce

Son düzenleme:
hiç hiç hiç böyle şeyler yapmanıza gerek yok aslında, ben keşke 2 kaşıktan daha çok hakkım olsa diyorum vallahi. o kadar güzel kek ekmek poğaça tarifleri var ki :) mesela bi arkadaş yukarda omre poğaçası tarifi vermiş. ben iki kez yaptım o tarifi ikisinde de çok kolay oldu, kendi damak tadınıza göre dereotu maydonoz peynir vs de koyabilirsiniz hem mahlep falan da koyabilirsiniz ki mis gibi mahlep kokuyo o zaman kepek kokusu falan gelmiyo hiç :) acıkınca 1 tane yeseniz bile tok tutuyor yulaf kepeği sebebiyle. sırrını keşfederseniz ben şimdiye kadar niye yapmamışım bunları yahu diceksiniz, şüpheniz olmasın :KK34:

bir kere ekmek ve kurabiye denemelerim oldu açıkçası onlardan sonra başka bişey deneye cesaretim olmadı. canım keşke mahlep sevsem ama maalesefff onun kokusu da beni rahatsız ediyor:26:...

umarım bu sefer olur
tebrikler herçekten harika görünüyorsun...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

umarım bu sefer olur

cok güsel görünüorsun.umarım tez zmndada hedefine ulaşırsın cnm.

dukana başlıyalı 2 hafta oldu tabiki ön hazırlık 3 ayı buldu kitabı oku kitabı sinidir derken şimdilik iyi giidyorum..bir sorum olucak hiç açlık yaşamıyorum ve öğlen yemeği akşama yakın olur akşamda tok akrnına yediğimden çok az yiyebiliyorum..ama her ögün alıyorum proteinimi...az yememim bir sakıncası olurmu sizce

örnek...sabah 4 kaşık lor ,bir yumruta sarısı(beyaz sevmiyorum) aknaz peynirden 2 kibrit kutusu kadar ve yulaf ekmeği
öğle..koca bir kase yogurt 5 tane köfte
akşam yine yogurt ve tavuk gögsünün yarısını soteliyorum
....gün içinde ayran yapıyorum ve 1sb süt içiyorum yatmadan
az mi sizce

özellikle az yemiyorsan sorun yok.bendede ilk başlarda öyle olmustu.hemen doyuyordum.sonra dengeleniyor.ama aralarda bence yeşil çayda ekle.

Benim tarif sanırım
Yarım ölçü az olmuşturr. Zaten minnak bişeyyy :)
Ohh missss
Afiyet olsun...

Merhaba Pksnmz,
Bende Dukan Diyetini 01 Ekim 2012 tarihinden bu yana yapıyorum, 8 kilo kadar verdim.
Bu bölümünde sessiz takipçilerindenim tabiri caizse :)
Callan egzersiz cdlerinden isteyenlere gönderdiğinizi okudum,
eğer size zahmet olmayacaksa banada gönderebilirmisiniz,
Sevgi ve saygılarımla,
:KK16:
(size özelden mesaj atmak istedim ama mesaj sayısı gerekli olduğu için olamadı. )

özelikle az yemiiyorum ger.ekten karnım çok tok üstelik yulaf kepeğini zor bitiyorum....yeşil çay içiyorum gündüz br bardak diğerinide yürüyüşe çıkmadan önce...

X