- 28 Ağustos 2012
- 297
- 5
Emeğine sağlık kuzummmmm süpersinnn
hepimize maşallahhhhhhhhhhhhhh
İyi akşamlar canlarımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelikle az yemiiyorum ger.ekten karnım çok tok üstelik yulaf kepeğini zor bitiyorum....yeşil çay içiyorum gündüz br bardak diğerinide yürüyüşe çıkmadan önce...
Kızlar boğazım durmadı bugun ha..
Sabah 1 h. Yurmta ve peynır şekersiz çay
Arada sade ve sekersız nescafe
yemekten once mest form+besıbıyerde cay ıctım
öğlen et döner ve ayran
yemekten bisaat sonra light kola
ustune light sütlü sekersiz nescafe
üstüne soda
üstüne mest form+besıbıyerde cay
üstüne ayran
ohooooooooo içtiğim suların aralığınıda hatırlamıyorum.
Yatana kadarda daha neler yer içerim siz düşünün artık..
Altıma yapmak üzereyimmmm….
yavru kuş, o mest çayı öyle zırt pırt içme. hergün içme, hele günde 2 tane hiç içme.... sonra bağarsakların zedelenir ya da tembel olur. aman diyim.
tebriklerr kızlllaaarrr
sanırım geç kalddıımmmm
DELYciikk eline koluna , emeğine sağlıkk , sevgilerr
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
işten yeni geldim hemen açtım bilgisayarı ama kaçırmışım yaaaaa
Ben ekledim şimdi. Haftaya tam olurhedef 55 canım unutmuşum onu yazmayı
sen söylersin de ben yapmaz mıyım?
bu kilolar verilecek başka yolu yok.
Rica ederim kızlaaarr:87:
Evet canıımm.. Olsun ama.. Çok güzel gidiyorsun. Sana da tebriikkk
sevgili aliye,
sana verdiğim söze uydum bugün
okulda 20 dk lık teneffüs boyunca bahçede hiç durmadan yürüdüm, okulun etrafını turladım bol bol :)
10 ar dk lık 3 teneffüste de bahçeyi turladım ve üst kata inip çıktım birkaç kez :)
öğrencilerimin "öğretmen delirdi galiba deli danalar gibi bahçede dolaşıyor." diye düşünmesini önemsemeden dolandım durdum :)
karar verdim 20 dk lık her teneffüste okulun etrafında yürüyeceğim. stadyum gibi bahçe var 3 tur atsam yeter dimi ama
:26::26:yaaa işe yaramıyor dıye ıkıser bazen üçertane içtiğim oluyor.. buna ragmen dısarı cıkamıyorum.. bundan sonra iki-üç günde bitane içeyim ohalde... sağol bitanem...
Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm
Boyun 1,63 ve 48 kilo mu olmak istiyorsun Çok zayıf oluyor. VKİ (vücut kitle indeksi) kırmızı alarm veriyor
Selam kızlar inş. keyifler iyidir ve kilo vermede hızlıdır:) Bol eksiler görmek dileğiyle:)))
Başlangıç:10.9.2012
Başlangıç kilo:71
Hedef:55
Geçen hafta:60(iki hafta önce)
Şimdiki kilo: 58
Boyda:1.63
Son 3 kaldı şaka gibi geliyor bana yahuu:)) Ayrıca dukan amcaya göre 1 kilo ama benim hedefim 55 :))
Herkesten inceldiğimi duymak bu arada çok büyük keyif yahuu daha önce hiç bu kadar keyiflenmemiştim. Kilo konusunda önceden verdin dediler mi şımarır yerdim şimdi zayıfladın dedikçe azmediyoorum :)) ben bir değiştim:))))
Ellerine sağlık!
iyi akşamlar arkadaşlar herkesi tebrik ederim.2 aydır bu diyetteyim son 1 ayda 2 kilo vermişim.sizce az değil mi bana mı öyle geldi.spor yapamıyorum malesef. 12 saat dışardayım spora vaktim kalmıyor