- 21 Kasım 2012
- 9
- 0
3 günde fazla bile. Kitabı okudun mu diye hemen sorayım. Ona göre konuşaym.
okudum su an ikinci kez okuyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 günde fazla bile. Kitabı okudun mu diye hemen sorayım. Ona göre konuşaym.
ama ona da yazık diimi...
herkese cd gönder...
kargo parasını alsa keşke... o zaman istemeye yüzümüz olur...
oooooooo suyu bulandımasana sen. çayı geçtim, derde mi boğacaksın beni? nesin sen ajan porovakatör müsün? icat çıkarma icat çıkarmaaaaaaaaaaaaa
Şahane olur gerçekten .. çok çok teşekkür ederim. bulamadım çünkü biyerlerde ve meraktan çatlıcam:) hemen yazıyorum mesaj
aHH BEBEĞİMM
Keşke elimizden bir şey gelsee
Ama benim tanıdığım Nilüüü bu kadar çabuk yıkılmaz. Gerçekten canın sıkılmış olmalı.
Kuzum durumları biliyorum ama ailen falan nerde seninn. Sende onlara gitseydin keşke
Emrenin düzeni biraz değişridi ama zaten O nun sağlığı için senin ruh sağlığın daha öenmli.
Moralini bozmaa
Allah dert vermesinn.
Bu günler geçecek.
Kocişin gelecekkk
YOk o satılmazz :)
Bana özelden isim tel adres yazz
Kargoyla göndereyim
:)
merveciğim 3,5 haftadır diyette ikenmi veremedin kiloyu,bu kadar duraksamalar oluyormu.
bu arada şu callen nasıl bişey biraz açarmısın:26::26: dukan ekmeğini nasıl yapıyorsun.:26::26:
Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm
Bende dukan diyetine başladım
başlangıç tarihi 19 kasım 2012
başlangıç kilom: 103
bugünki kilom yani 22 kasım:101.50
herhalde az verdim. Bu arada günde 3 litre kesin su içiyorum ve tuvalete daha bir kez cıktım ve az yiyorum. Sizce az mı vermişim arkadaşlar ne yapmalıyım??
Baslangic: 5.11.2012
Baslangic kilo:78
Boy:1.62
Guncel :74,5
Hedef:65
Toplam fark:3,5
Benim fena değil gibi sanki ancak hızlı kilo vermek isteyip kasmayanlardanım. yani şöyle ki peyniri sadece sabah kahvaltıda yiyiorum az . onu da light peynir alıyorum. lor bir türlü yiyemediğim bişey. bunun haricinde genelde tüm kurallara dikkat ediyorum. spor yapamıyorum bu ara işim, kızımın dersleri gibi nedenlerden dolayı acayip bir yoğunluğum var. biraz yürüyüş eklesem sanırım daha hızlı gidecek bu kilolar.. 69'u bir görsem.. yıllardır hayal ettiğim kilo
cd'lerin satlmaması kötü olmuş
satılıyor diye ümitlenmiştim
ben birkaç ay önce bi kemer aldım. son deliği oluyordu. aldığım yerde 3 delik daha açtırdım. azcık güldüler bana. 1 delik tamam, hai 2 de neyse ama 3. deliği nezaman kullanacaksın der gibiydiler. ama şu an 3 delikdeyim )))))
evet canım diyete harfiyen uyarken veremedim hem de ama biliyorum ki gidecekler...
bu duraklamaların süresi kişiden kişiye degişiyo..
hedefe yakınken daha zor oluyo sanırım..dukan testi benim ideal kilomun 58 olduğunu söylemişti..ama ben hala fazlalık hissediyorum kendimde..
zorluyorum 54 olmak için..
Ekmek tarifini chikpeas den aldım..bayılıyorum poaça gibi oluyo tadı..
12 yemek kaşığı yulaf kepeği(doğadan marka tavsiye ederim)
12 yemek kaşığı light süt,
2 yumurta
2 yemek kaşığı süttozu
1 paket kabartma tozu( yarım paket olsa daha hafif oluyo,ben öyle yapıyorum)
6 yemek kaşığı yoğurt
isteğe göre lor peynir(2-3 yemek kaşığı koyuyorum ben)
Doğranmış maydonoz...
Bu kadarcık bunları karıştırıp çırpıp tepside yağlı kağıta incecik yayıyorum içi de iyice pişiyo..170-200 derece arası pişiriyosun
Hey gidi yaa tarif verir de oldum..
Blog da açarım ben yakında :) yeni öğrendim ben de pek beceremezdim ama gayet iyiyim
Callen platesimsi bi egzersiz canım..baya işe yarıyo..çok yürüyüş yapıp koşup zıplayamayanlar için ideal..
Canımmm geçmişler olsunnnn...dikkat et kendine..son demleridir inşallah hastalığının..bir an önce iyileşirsin inşallah
az verip çok vermek bünyeye göre vücudun su miktarına göre değişiyo onun için yorum yapamıycam ama genel bi hatırlatma yapayım sana az yeme sakın..
Gerekirse zorla kendini :) ben acıktıkça seviniyorum protein alma vaktim diye..:)
inşallah bu heyecanım artmaz ve güçlendirmede de devam etmez
Tüm kurallara dikkat ediyorum diyosun ama yürüyüşü aksatıyorum diyosun..
olmaz..
bi yolunu bulursun..hayat hep yoğun hele de siz anneler için eminim daha da yoğundur..spora vakit ayırmalısın ve büyük bi titizlikle yapmalısın..
cabucak kurtulursun kilolarından
Gunaydinnnn...
Sabahin ilk isiklariyla Uyandım..callen yapmaya niyetliydim kendimi Dukan ekmeği yaparken buldum..
Acmiyim neyim :)
Callen aksama kaldı..Şimdi suslendim puslendim seminere gidiyorum adanaya..
Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm
ben birkaç ay önce bi kemer aldım. son deliği oluyordu. aldığım yerde 3 delik daha açtırdım. azcık güldüler bana. 1 delik tamam, hai 2 de neyse ama 3. deliği nezaman kullanacaksın der gibiydiler. ama şu an 3 delikdeyim )))))
Bu arada özelden mesaj atamıyormuşum. 100 mesaj tamamladıktan sonra yazabiliyorum nasıl yapsak?
başlangıç tarihi:05,11,2012
boy:1,75
başlangıç kilo:87,5
geçen hafta :84,1
bu hafta :83,3
hedef :69
toplam giden :4,2
maalisef spor yapamıyorum ...hiç vaktim olmuyo işyerim evime çoook uzak ben beylikdüzündeyim işim bayrampaşada ancak sabah kızı okula gönder kahvaltı giyin koşaa koşa çık ...akşam kızın çıkış saatine yetiş..yemek hazırla vss..derken bide bakmışım uyuya kalmışım işimde masa başı ancak hafta sonları yürüyüs yapabiliyorum...ahhhh keşke benimde callan cdim olsaaaaa akşamları yapardım(mesaj umarım ulaşmıştır yerine)
Senin mesaj alındı da ben senden bi mesaj alamadım nedense.
Ay yazsanıza yawww adreslerinizi.
Walla ayıp olmuyorrrr
Amme hizmetii
EEe mesaj atamıyormusunuzzz
pksnmz@hotmail.com
mail atın barii
ama
isim tel ve adresss lazımm
yoksa kargo gidiyor geliyorrr bana da fenalık basıyorrrrrr
:)
okudum su an ikinci kez okuyorum..
Atak dönemindeyim, sadece soğan, yumurta ve maydanoz bol yağsız kiymadan köfte yuğurup, fırında pişirimem uygun gözüktü. Birde sizlere sorayim istedim...