Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her tür baharat sınırsz olarak serbest. kitabı okudunuz mu?
o mesaj atanlarda biri bendim, ama sana bir maliyet olmadığını bilmediğimizden öyle şettmiştik. şimdi bilgilerimi yolluyorum
teseli edeyim dedim ama o kadar uzun süredir işsizim ki, aklıma iş tesellisi gelmedi hiç. ) bunlara sıkılıp da kendini yemeğe verme fena yaparım.
Seni şikayet eden şahsiyetin kendi ile ilgili sorunları vardır bence tavrını açıkça belli et bu tür
Durumlardan hoşlanmadığını söyle şikayet davranış bozukluğudur kendi eksiklerini görmeden başllarına yönelme durumu 30 ki yaşlardan sonra olmamalı oluyorsa sen kendin için deil karşındaki için üzül yazık de geç bölgede lafa bak laf mı bide söyleyene bak adammı
........
Orada ağlamamak için gerekirse önceden evde kendinizi zorlayıp ağlayın, içiniz tamamen boşalmış halde çıkın patronun karşısına.
Bunu da küçükken bir öğretmen ödev olarak verdiydi bana, okulda çok ağlıyorum diye. Akşamları ağlama ödevim vardı, kendimi zorla ağlatırdım.
İnşallah herşey yoluna girer.
..........
Canım, çok üzüldüm.. Çok geçmiş olsun.. Ben de hasta ve yalnız olunca hep ağlıyoomm Anadaaann ayrııı.. Babadan ayyrıııı.. Üzülme bebeğğiimmm ( Geçer inşallaahhh...Günaydın herkese Sağlıklı, güzel bir gün olur inşallah
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın son iki günüm korkunç geçti geçmeyen bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün öğleden sonraya kadar lokma yiyemedim dün yediğim tek şey öğlen yediğim 1 dilim ekmek ve akşam yediğim çikolata oldu hala tam geçmiş sayılmaz bulantı, neyin nesi bu anlamadım bir de üstüne antibiyotik cır cır yaptı aahhahahahah resmen pert oldum
İşin kötüsü yanımda kimse yok Dün sabahtan öğlene kadar ağladım bunu düşünüp
Zor zamanınızda yanınızda olan insanların kıymetini bilin
Hepinizi öptüm
yOLLA CANIM
Kızmıyorrumm sadece üzülüyorum.
Daha önce dengesizin bir çok ağır ithamlarda bulunmuştu.
Yok forumu para kazanmak için kullanıyorum falan diyee.
Acayip bozulmuştum.
Allahtan yolladığım dolu arkadaş hemen savunmaya geçti de moralim düzeldii.
kırık plak aliye,hoho
kızlar bu arada ben dün size sölediğim Simlanın Panna Cotasını yaptım,iyice donsun die sabaha kdr bekledim,,sabah işe gelirken ucundan biraz tadına baktım süper bişi olmuştu.akşam tam detaylı fotosunu çeker paylasırım.bence tatlı krizlerinde olanlar,light puding yerine bunu denesin.hem süper hemde diyete daha uygun..
sahlep aroması bilmm. zaten sahlep de sevmem ama mistik çay deneyebilirsin. marketlerde var. yakınında bir marketten alabilirsin.
gurmanette tofu diye bir ürün var. peynir sanırım.. bugün oradan kallavi bir alışveriş yapıp kendimi tarifleri hazırlamaya vereceğim:) bu ürünü kullanan var mı acaba?
sertifilalı bi jelatin bulsam ben de deniyeceğim.
sertifilalı bi jelatin bulsam ben de deniyeceğim.
aliyeeee şu mistik çayı bana da anlatınnnn nolurr
sahlep nası yapılıyo o çayla..
mistik karışık bitki (forum) çayı olan mıı
Ben bu foruma girdiğimden beri bi mistik var ben el atamadım dahaa..
tam karşımda da a101 var..mistik çay dolu içi..çeşit çeşit..hangisinden alcam sonra süt mü dökçem içine
ben gurmenetten almıstım Ayfer Kaurun..domuz jelatini değildir dior.bence domuz olsa ztn satılmazdı sitede.dene derim
Ben yiyorum ama günde sadece 4 porsiyonluk ürünün 1'ini. Gerçek çikolata parçası olduğu için tatlı ve çikolata krizini engelliyor. Size bir sır vereyim, 500 ml değil 600 ml süt ile yapıyorum. Hatta supanglesini 700 ml süt ile
ben yulaf kepeğini yemekte zorlanıyorum. Bunu bol sütle yapsam içinede yulaf kepeğini karıştırıp pişirsem bardaktan içilebilir kıvamda mesela
iyi olu mu acep şu laf işnide böyle hlletmiş olurdum