Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1.5 yulaf kepeği 1adet yumurta ve birkaşık yoğurdu çırparak yağsız teflon tafada pişirdim. Teknik doğrumudur? uyğulayan varmı?

evet bu dogalsanin tarifi, agiz tadiniza uyuyorsa neden olmasin. ama krep yapmak bence yulaf kepegi ziyani. yapabileceginiz onca cesit keyifli hamur yaninda.

Ama cok sevenleri de var.

Bugüne kadar bir çok diyet denedim ama hiç biri beni Dukan diyeti kadar zorlamamıştı. Zaten yalnızca 5 gün uygulaya bildim. Diyet o kadar protein ağırlıklı neredeyse kahvaltıda da et yediriyo. Sürekli et yemekten migdem fena oldu. Eski iş yerimden tanıdığım biri bu diyetle 36 kilo verdi. zaten bende onu görünce diyete başladım ama maalesef ki ben diyete devam edemedim. Umarım sizin diyetiniz benimkinden daha başarılı geçmiştir...

Diyabetik reçel ve light yoğurt karışımına yarım çay kaşığı kadar türk kahvesi de eklenince metabolizmam hızlandı arkadaşlar. Yoğurda kahve koyma fikrini de Dr Ayça Kaya yazılarından buldum. Malum diyetimiz bağırsaklarımıza iyi gelmiyor...

hayallerini yıkmak istemem ama, o dediği yoğurt ve diabetik reçelin marifeti. :-))))

ikisi de aynı. reçelin yağlısı yağsızı olmaz ki zaten :-) en iyisi seyidoğlu benim kullandıklarım içinde. koska da fena değil. ama tamek sakın alma. berbat...

tamek almıştım :)

herkeslere selamlar hatun kişiler..
uzuunn zamandır giremediğim 2 pantolunun içine girip rahat rahat hareket edebilmek güzel duygu.. :) tartıda eksilen 3.5 kilo ama vucutta etkisi çok anlaşılan. :)

bu arada ipek dün gördüm cd leri yolladım yazdığınız ama cevap yazamadım idi.. daha gelmedi ve açıkçası korkuyorum da gelince spor yapmamak için bahanem kalmayacak :KK9:

Hepinize mutlu günler, bol bol eksilerrr :KK8::KK8::KK8:

adet duzenını bozuyor bu diyet pek cok kiside protein agirlikli bir diyet oldugundan. bebek yapacaksaniz zorlanirsiniz, zaten hamilelikte de yapilmasi onerilmiyor. o yuzden pek size uygun bir diyet degil.

hımmm demek ki benim bu ay 9 gün erken olmamın sebebi buymuş...:26:

iyi günler arkadaşlar dukan diyetini hazırlayan doktorun doktorluk lisansı iptal edilmiş

[h=1]Dukan'ın lisansı elinden alındı[/h]

• "Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.

"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.

Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.

Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.

sabah

Kusura bakmayın. çok sık giremeyince konuları yakalayamıyorum. Tekrar olmaz inşallah sorduklarım:KK43:

Anladığım kadarı ile diyet reçel yiyebiliyoruz.. Meyve içermeyenden mi alacağız ki öyle bir reçel var mı? Bir de light dondurmaya takıldım ben. Madonun sade light dondurmasını yiyebiliyor muyuz? En azından haftada 1??

Cevaplarınıza teşekkürler

iyi günler arkadaşlar dukan diyetini hazırlayan doktorun doktorluk lisansı iptal edilmiş

[h=1]Dukan'ın lisansı elinden alındı[/h]

• "Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.

"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.

Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.

Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.

sabah

bu eski bir haber ve bildiğim kadarıyla doktorluk lisansı diyetinden dolayı değil söylediği sözden dolayı geri alındı.. hatta kariyerini koruma adına kendisi lisans hakkından vazgeçti...

Öğle arası labdan kaçıp bilgisayar başına geldim, muhabbetiniz özletiyor kendini. :))

Yoğurda kahve koyma fikrini sevdim, yoğurt-kakao-kahve yaptığım olmuştu önceden de. Kakaosuz da güzel olabilir. İshal olanlar, tek kaşık Türk kahvesini biraz suyla yutsunlar, düzelir.

Krep yapan arkadaşlar: Sütle yaparsanız daha krebe benziyor, yoğurtla yapılırsa daha bir böreğimsi yumuşak oluyor. :)

O şekersiz pudinglerden sadece vanilyalı olanı uygun gibiydi sanki? Ötekilerde buğday nişastası şu bu derken ipin ucu kaçıyor gibiydi? Yanlışsam düzeltin elbet. :) Ama onu yiyene kadar süt-tatlandırıcı-az mısır nişastası ile kendimiz yapabiliriz evde birşeyler. Ya da nihai çözüm: Yoğurt+tatlandırıcı. :KK53:

Herkese selamlar, iyi günler - akşama görüşürüz :KK1: :KK16:

Light puding::44:

Pudinglere göre kalorisi % 50 düşürülmüştür. Bir paketin içerisinde 2 ayrı poşet olarak bulunmaktadır.
Bir poşet 3-4 porsiyondur. Yağsız süt ile hazırlanması tavsiye edilir. Yağsız süt ile hazırlanmış bir porsiyon (yaklaşık 100 g) kakaolu light pudingin enerji değeri 68 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı ve yağsız kakao içerir. :44::44::44:

iyice şaşırdım:KK53::KK53::KK53:
Allah sonumu hayır etsin:KK53::KK53::KK53:

Light krem şanti krem şantiye göre % 40 daha az kalori içerir. Soğuk su ile çırpılarak hazırlanır. 38 g olarak poşette satışa sunulmuştur. 100 ml tarifine göre hazırlanmış light krem şantinin ortalama besin değeri 46 Kcal'dir. 1 yemek kaşığı (yaklaşık 20 ml) light krem şantinin enerji değeri; (su ile hazırlanmış) 9 Kcal, (yağsız süt ile hazırlanmış) 11 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı içerir.

Kusura bakmayın. çok sık giremeyince konuları yakalayamıyorum. Tekrar olmaz inşallah sorduklarım:KK43:

Anladığım kadarı ile diyet reçel yiyebiliyoruz.. Meyve içermeyenden mi alacağız ki öyle bir reçel var mı? Bir de light dondurmaya takıldım ben. Madonun sade light dondurmasını yiyebiliyor muyuz? En azından haftada 1??

Cevaplarınıza teşekkürler

diyet reçel yiyebiliyoruz diye birşey yok. ben kendi adıma meyveli yoğurt yemiyorum. onun yerine diyabetik reçel ve süzme yoğrdu karıştırıp yiyorum. bunun sebebi meyveli yoğurtların tadından hoşlanmamam ve fazla pahalı bulmam. ben kendi kişsel tercihimle böyle birşey yapıyorum ve bir şikayetim yok. bu tecrübeni forumda paylaştım ve bir süre sonra bir baktım ki diabetik reçel serbeste doğru gidiyor mevzu.

ama dediğim gibi, bu, diyabetik reçellerin, dukan diyetinde serbest olduğu anlamına gelmiyor. sadece basit bir mantık yürütme. meyveli yoğurt; meyve yoğurt ve tatlandırıcıdan ibarettir. diabetik reçel de meyve ve tatlandırıcıdan ibarettir. bunu yoğurtla karıştırırsam içerik olarak meyveli yoğurt olur.

ne kadar agresif bir yazı olmuş, tekrar kuyunca farkettim. :KK1: sinirli falan değilim, sadece net yazmaya çalıştım. :KK1:

bu pudingi ilk defa görüyorum şekersiz diye ama tv deki doktor programına bir ara çok iyi bir doktor çıkmıştı bu tür ürünler için içerisindeki tatlandırıcı oranları çok fazla inanmayın demişti şekersiz cola şekersiz kraker şekersiz dondurma gibi bu tür ürünlerde hattinden fazla tatlandırıcı var demişti eger punding yapmak isterseniz söyle yapın yagsız süt kullanın ve şekeri bir çorba kaşıgı yada daha az siz koyun dogal olsun :KK1::KK1::KK1:

X