Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:):):) evet evet hep beraber çıtır olacağız:):)
3 yıl önce akupunktur sayesinde izmirdeyken 15 kilo kadar vermiştim ama 12 sini geri aldım:KK43::KK43:
bu sefer doktor yerine dukan diyetini kendim yapayım diyorum umarım başarılı olurum...

Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)

Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)

kız yağların ericekse ben hep söylerim ki öyle:KK9:
değerler 100 gr için ve gr bazında,light ama bu yaaa olmaz mı:KK50:
bak ben de sana benzedim olur deyin yaa ne var yenir deyin yani olmaz mııı :KK33:

sen guclendirmedesin ye nolacak, gunluk peynir hakkindan dusersin tam yagli peynir yeme hakkin var nasil olsa 40 gr. ama bence bizim seyirde yememiz uygun dusmez. herhalde sut urunu gibi degerlendirmek lazim, onun icin de %9 fazla.

Herkes güzel güzel tarifler veriyo ben de verim :)

Az önce yedim yine mest oldum..

Tavada pul biberli kekikli tavuk parçacıkları ve üzerine bol ama çok bol sarımsak ve pul biberli yoğurt..
Ayy çok lezzetliydi tavsiye ederim sarımsak manyağı oldum ama..:emir_bebek:

Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)

Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)

alın benden de o kadar.. gitmediğim diyetisyen kalmadı. yapmadığım diyet ve kullanmadığım zayıflama ilacı. şuan ise azimliyim. 17 günde 3 kilo verdim.. nerdee diyetisyene gidicem de 10 gr verip vakit kaybedicem:) bu arada insülin direnci var. çok yüksek düzeyde. şeker haplarımı doktorun söylediği gibi düzenli kullansam faydası olacak ama bi onda istikrar yakalayamadım.

Beni tuttuysan zayıflarsın kim bana takıldıysa şuan iğne iplik ben kime takıliyim bende nes ve sana hadi bana Uğur getirin artık başarıyim

kiloları verdik deyip havalara girenlere gelsinn...:KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 557515

:KK60: Kuzum benim, harika gerçekten. Bunun eliptiki de olur havalı :))

Herkes güzel güzel tarifler veriyo ben de verim :)

Az önce yedim yine mest oldum..

Tavada pul biberli kekikli tavuk parçacıkları ve üzerine bol ama çok bol sarımsak ve pul biberli yoğurt..
Ayy çok lezzetliydi tavsiye ederim sarımsak manyağı oldum ama..:emir_bebek:

Sarımsak manyağı ol yeter ki canım, ellerine sağlık. :KK56:

Kızlar ben kaçar.
Spor zamanııı
İyi akşamlar...

İpektoş, tatlı ipektoş :)

Isırırım seni bak :)

Bu akşam tarifini yapayım canım, nefisti tekrar teşekkürler.:KK19:

Sporda kolay gelsin sana :emir_bebek:

Valla hepinizi çok özlemişim bana da çok iyi geldi bugün.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Hepinize iyi akşamlar, keyifle dinlenmeler, kaçamaksız yemekler ve en sonunda da tatlı, huzurlu uykular olsun. :KK54::KK54::KK54:

alın benden de o kadar.. gitmediğim diyetisyen kalmadı. yapmadığım diyet ve kullanmadığım zayıflama ilacı. şuan ise azimliyim. 17 günde 3 kilo verdim.. nerdee diyetisyene gidicem de 10 gr verip vakit kaybedicem:) bu arada insülin direnci var. çok yüksek düzeyde. şeker haplarımı doktorun söylediği gibi düzenli kullansam faydası olacak ama bi onda istikrar yakalayamadım.

Selam Kızlar,

Dukan amcanın diyetinde 17. günüm. 7 gün atak yaptım 89,600 den 85,900 ü gördüm. Seyirle birlikte regl oldum 86,600 lere çıktım. Bugün 10. seyir günüm regl bitti ve sabah 85,5 geldim. Ama sanki yavaş mı ilerliyorum?
İtiraf ediyorum sporumu çok düzgün yapamıyorum. Okulda bütün gün ayaktayım ve sırf spor olsun diye derste deli danalar gibi sıraların arasında dolaşıyorum, merdiven inip çıkıyorum :) Dün akşam leslie ve callen karışımı bişeyler yaptım ama bugün yapabilecek miyim bilmiyorum.

Sizce duraklamaya mı girdim?
Ne yapsam ki?

Bugünkü menüm:

Sabah 1 bardak süt

Ara 1 bardak yeşil çay

Öğle light ton balığı, ayran, 1 dilim dukan ekmeği

Akşam arkadaşımın tavuk tarifini yaptım süper oldu onu yedim yoğurtla ve tabi dukan ekmeği

1 litre kadar su içtim.

Şimdilik bu kadar.

Şekersiz portakalli çamlıca gazozu aldım..
Bana kızmak isteyen var mı ?

Bi de dr oetkerin aromalarindan aldım
Vanilya ve limon

acı badem ve ne oldunu anlamadığım bi tane daha vardı da almadım
Ama nerde kullanacagimi bilmiyorum:KK1:

şeker ihtiyacım son noktada

ne yapsam ki?

dr oetker light pudingim var onu mu yapayım

yoksa dr oetker in şekersiz sakızlı muhallebisini mi yapayım?

yoksa bana bir önerisi olan var mııııııııııııııııııııııııııııııı

Vanilya ve limon

vanilyasi harika, keske rom'unu da alsaydin o da cok hos.

aci badem aldim, ama cok gerekli bi tat degil, eda dukancanin blogunda acibadem kurabiyesi yapiyodu, onda kullanilabiliyor.

limonu denemedim, ama onun da cok iyi oldugunu duymustum

Thebeauty canım alıntı yapmadan cevap vereyim,
Vişne recelini meyveli yoğurt yapmak için almıştım,tamamen şekersiz evet meyve yasak ama meyveli yoğurt yiyoruz..
Iste o mantıkla gittim..

Hiç gözünden kacmiyo valla..sana hep yakalaniyom ben :)

Ne ogretmeniydin:)

Matematik öğretmeniyimde amacım seni illa yakalamak değil ya... valla kızdırmak ya da kırmak istememiştim...Hani sen o kadar spor vs uğraşıosun ya çabucak gidiversin kiloların diye uyarayım dedim :KK1:

kız yağların ericekse ben hep söylerim ki öyle:KK9:
değerler 100 gr için ve gr bazında,light ama bu yaaa olmaz mı:KK50:
bak ben de sana benzedim olur deyin yaa ne var yenir deyin yani olmaz mııı :KK33:

ya mesedam sen güçlendirmedesin, light krem şanti normalde yasak ama ben arada kullanıyom, çünkü içinden iki tane çıkıyor ve o paketlerden bir tanesi bile bir pasta için fazla geliyor, ben arasına yada üstüne krema olarak kullanıyorum arada.... o pastadan sadece bir dilim yiyorum ben günde, ki bu o oranların 1/8 i demek, yani bence yiyebilirsin ki bir kilo artışı falanda yapmıyor, zaten dukan amcanın kendi güçlendirmesini yaptığımda kilo vermem devam ediyor...arada böle şeylerle duraklama yaptırmak gerek :KK1:

Vanilya ve limon

O aromaları yoğurtlarına katarak meyveli yoğurt yapanlar var, tabi tatlandırıcıyla, keklerin içine tat katmak için kullanan var, artık canın nasıl isterse orda kullan....Acı badem ve rom vardı sanırım onlar en acı olanları iyiki almamışsın :KK34: Gazoza gelince eğer portakal aroması varsa sorun yok....

X