- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Çok geçmiş olsun. Umaraım Emre ye bulaştırmadan atlatabilirsin...
Teşekkür ederim, inşallah oyyy o hasta olmasın, benimki 1 ay sürsün
Geçmiş olsun kızlar
Dikkat edin kendinize havalarda soğuk zati
Emre'ye geçmeden atlatırsın inşallahhhhh
Sağol canımm inşallah geçmez, öpmeden de olmuyor, bağımlılık yapmış
kuzuum geçmiş olsun çok dikkat et,çok haklısın emreye bulaşmadan atlatırsınız inşallah
Sağol kuzum
Kızlar c.tesi günü yaşadığım ilginç bir olayı paylaşmak isterim sizinle :
Annenanneciğimin kırkıydı.Annemle evde helva yaptık,komşulara dağıttım.
Sonra komşumuzun biri tabağın boşunu getirdi.Ayak üstü sohbet ettik.
Sonra bana siz ablanızla yaşıyorsunuz değil mi dedi.Yok dedim ablam değil annem o.
(Annem fazla genç gösterdiği için herkes ablam sanar kendisini)
Kadın da yok dedi annenizi demiyorum hani bir de ablanız var yaa diyor.Tövbe yarabbim iddialaşıyor benimle,benden iyi mi bilcerksin benim ablam yok yani
sonra dedi,hani uzun boylu böyle yapılı toplu bir bayan var ya o ablanız değil mi dedi,anaaaaaa sonradan anladım ki kadın benim eski halimden bahsediyor
ayyy yok oo benim dedim kadına,kadın şok oldu
nasıl olur yaa,o siz misiniz.o kadar kilo mu verdiniz siz dedi.ayyy evet 23 kilo verdim ben dedim,kadın tekrar şok
nasıl veridsnmiz dedi,protein diyeti yaptım dedim,aaa dukan mı dedi.hah işte tam üstüne bastın dedim.
ayyy kızlarr benim için bu kadar üzücü bir günde beni bu kadar mutlu edecek birşey olabileceğini tahmin bile demezdim.o kadar çook sevindim ki.kadın resmen önce ve sonra mı 2 farklı kişi zannetmiş
annem de diyor,bak gördün mü kilo verince yaşında daha genç durmuş demekki diyor
ayyy kızlar valla darısı hepinizin başına,gerçekten uzun zamandır yaşadığım tek mutluluk verdiğim kilolar,insan kendini süppper hissediyor
Ayy bu halimle beni gülmekten öldürecektin, yemek boğazımda kaldı boğuluyordum ilk okumaya başladığımda oha dedim kesin müge işe gidince eve başkası gelip yaşıyor falan neyse seninki güzel sonuçlanmış ablan demek heee
iki gpndür accaip böbrek agrisi cekiyorum ya cok su ictim ya az su ictim ya da üsüttüm 3 secenek var:26: sizce hangisi hadi günün sorusu
günaydin tatlimmmmmm cok gecmis olsun ya insallah minike gecmez
Sağol tatlım inşallah aman dikkat et böbrek şakaya gelmez
Bu kısım dukan dışıdır, öylesine yazıyorum, okumasanız da olur
Gece emreyle uyuma sorununu çözmek için az önce çok ciddi bir adım attım, emrenin odasına koltuk koydum, böylece evimde eşyaları yerli yerinde duran tek oda da bozulmuş oldu neyse canımız sağ olsun ve o koltuğu oraya nasıl koydum ben inanamıyorum, ben de resmen deli cesareti var böyle regl öncesi de bir katır inadı musallat oluyor, ayy kafama düşcekti koca koltuk zaten odaya sokuncaya kadar imanım gevredi ama gel gör ki ters sokmuşum çevirecek alan yok koltuğa bi takla attırdım ama yine aynı şekilde kaldı takla sonrası sonunda kafamın üstüne kadar kaldırıp, beşiğindeki emrenin üzerinden aşırtıp düzelttim ama eşim akşam gelince küçük çaplı bir kriz yaşayacağız onu beklemedim diye
Bebe isteyenler bu tip atraksiyonlara hazırlıklı olsunlar